Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 52 337
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 120
  • София-Лагера
Пишете ме и мен в общото писмо #Cussing out
Един парфюм за 25$ и един за 80$
Ще си изям г.... #2gunfire

# 121
  • София
Би трябвало при въвеждане на номера на страницата на USPS да изписва дали пратката е напуснала САЩ

# 122
  • Варна
Би трябвало при въвеждане на номера на страницата на USPS да изписва дали пратката е напуснала САЩ

Ами тогава момичатата, които са получили тракинг номера в отговор на писмата им, да бъдат така добри да проверят и да кажат  Peace

# 123

Ами тогава момичатата, които са получили тракинг номера в отговор на писмата им, да бъдат така добри да проверят и да кажат  Peace

проверих веднага като видях мейла, нищо не се получава
няма такива пратки

# 124
  • София
Нямам представа какво се случва??? Данеби пратките да не са шипнати от САЩ?

# 125
Аз никога на известията не съм имала номера. Rolling Eyes Не знам на кутията дали е имало нещо.
Няма смисъл да бързаме с писмото.

# 126
Това са си съвсем истински тракинг номера на американските пощиUSPS  ,които имат проследяване само в Америка, ако искаме проследяване извън САЩ би следвало да заплащаме 16$ доставка, а не да ползваме кода Free

По тази логика не може ли поне в американските пощи да се проследи пратката до момента на напускането на страната?
Поне да имаме увереност, че наистина са пратени. Това ще ни даде доза сигурност, че проблемът евентуално не е в сайта.
може аз така си проследих пратка в англия,те също имат тракинг номера само страната си.Това е обикновенна поща

# 127
Не мисля, че има основение да се притеснявате за спиране на доставката до Б-я. Пратки няма не само при вас. Сигурна съм, че са заляти с диспути от всякъде. Peace

# 128
  • София-Лагера
Последните пратки не идват ли  от Германия???????

# 129
  • Варна
Да. Идват от Германия, но май не са пристигнали и там  Rolling Eyes

# 130
  • София
Преди малко си влязох в акаунта ,за да проверя-нито една от поръчките до България няма тракинг(само тези до САЩ).Може да са решили да шипват от Боливия??????

# 131
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Това са си съвсем истински тракинг номера на американските пощиUSPS  ,които имат проследяване само в Америка, ако искаме проследяване извън САЩ би следвало да заплащаме 16$ доставка, а не да ползваме кода Free

Поръчвам от Фрейгрансекс още преди да въведат кода за БД и когато плащах по 16 $ за доставка поръчките също нямаха тракинг номера и получавах точно същите мейли, в които пише, че за да е по-евтино изпращат без тракинг.

Съгласна съм с Мимс, че може би трябва да отнесем проблема до Пейпал.

# 132
надникнах в темата с надежда, че са се раздвижили нещата, имам две поръчки, шипнати на 6 юли, единия парфюм не е за мен  ooooh! дано дойдат

# 133
гледам имам мейл за 10% намаление - Summer2009 май не е много добра идея да се ползва в момента  Rolling Eyes

# 134
  • Бургас
гледам имам мейл за 10% намаление - Summer2009 май не е много добра идея да се ползва в момента  Rolling Eyes
с този код не може да се използва кода за безплатна доставка, а по-изгодно от това няма  Stop

Общи условия

Активация на акаунт