Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 51 290
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 915
  • Козлодуй
И при мен остана да чакам от 13.07,но това не ми попречи да направя 5 нови от началото на август до сега Mr. Green

# 916
# 917
Привет! Как намирате цената на този парфюм, че му се чудя от доста време  http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_A-am-sid_ … NW__products.html Благодаря!

# 918
Привет! Как намирате цената на този парфюм, че му се чудя от доста време  http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_A-am-sid_ALIENW__products.html Благодаря!
Божествен и цената е добра! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 919
Densi, благодаря ти! Аз също много го харесвам. Имам виалче . Малко ми се виждат 30мл! Досега не съм имала парфюм толкова малко милилитри. В последно време на моята кожа никак не са трайни парфюмите, които много ме нерви.

# 920
Densi, благодаря ти! Аз също много го харесвам. Имам виалче . Малко ми се виждат 30мл! Досега не съм имала парфюм толкова малко милилитри. В последно време на моята кожа никак не са трайни парфюмите, които много ме нерви.
За този парфюм специално 30 мл не на никак малко. Това е един от най-трайните и накъртващо силни парфюми. Стига за дълго време определено.

# 921
  • Варна
Здравейте!!! При извънземното срещнах този вариант      Eau De Parfum Spray Refillable   .Не съм ползвала такива.Моля кажете,цената е по-ниска,но трайни ли са /в смисъл не изветряват ли бързо  /, изобщо препоръчвате ли ги, или да предпочета обикновения.  bouquet

# 922
Здравейте!!! При извънземното срещнах този вариант      Eau De Parfum Spray Refillable   .Не съм ползвала такива.Моля кажете,цената е по-ниска,но трайни ли са /в смисъл не изветряват ли бързо  /, изобщо препоръчвате ли ги, или да предпочета обикновения.  bouquet

не, не са по-нетрайни, можеш да го занесеш в БЗ да ти го напълнят повторно и по тази причина по-принцип рефилъбъл са по-скъпи /не знам защо във Ф. е обратното/

# 923
 Refillable означава, че може да се пълни шишето, но не съм имала такова и не знам дали шишето по някакъв начин не е по-лошо от това , което не се пълни. Ако има някой който е ползвал нека да каже! Бубанка, а колко струва да се напълни?

# 924
Момичета,отчитам се с получена поръчка ,шипната на 31,07 -2 парфюма-един на Гай Матиоло и един на Оскар де Ла Рента

# 925
не мога да ти кажа точно, просто не запомних  Confused

Refillable означава, че може да се пълни шишето, но не съм имала такова и не знам дали шишето по някакъв начин не е по-лошо от това , което не се пълни. Ако има някой който е ползвал нека да каже! Бубанка, а колко струва да се напълни?

# 926
По-точно исках да питам има ли смисъл да се пълни там, изгодно ли ти се стори?

# 927
По-точно исках да питам има ли смисъл да се пълни там, изгодно ли ти се стори?
Не е изгодно.

# 928
  • Варна
Получих от 6.7. Пууу, то родилни мъки направо  Laughing Според клеймото си е шипнат точно на тази дата, има стикер от Маями.
Няма да ми се налага да затварям диспут, не бях пуснала тъпо и упорито.

# 929
  • In The Middle Of Nowhere
Искам да попитам какъв може да е проблемът ако ми изписва:
Important Message!
The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method.

Друг път като съм имала проблем с плащането ми приемат поръчката, но ми стои статуса в on hold for payment, a сега каква може да е причината?  Thinking

пп: оттеглям въпроса си

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 15:59 от black_angel1

Общи условия

Активация на акаунт