Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 51 213
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 975
Да се запиша при чакащите.
Взех да си мисля, че само на мен не ми проврвя с поръчка за парфюм, който толкова исках  Rolling Eyes

# 976
Тез не ги знам след толкоз загубени диспути и изобщо след цялата дандания срещу тях как ще си изчистят името ooooh!Как ще върнат доверието на клиентите си,че то маса народ с уплаши...

# 977
  • Варна
Лошото е, че след предното двумесечно забавяне, проблемите продължават  Close
И следващия път, ако ме бавят повече от месец - няма да затварям диспута, дори да получа пратката  Crossing Arms

# 978
Здравейте момичета.получих тези дни 2 поръки с по 2-3 парфюма и сега ме засипват с някаква анкета -искат да дам мнение за тях.въпроса ми е :заслужава ли си да се занимавам т.е. понеже пише че някой от отговорилите ще спечели чек на стойност 100 долара-имали такива все пак сред вас

# 979
  • Варна
Аз редовно отговарям на подобни анкети - нищо не съм спечелила.
Още си чакам поръчката от 4.07 Sad

# 980
A от август пристигало ли е нещо или съм твърде нахална  Mr. Green
Попитай пак по коледа. Mr. Green

# 981
  • Балчик
A от август пристигало ли е нещо или съм твърде нахална  Mr. Green
Попитай пак по коледа. Mr. Green

Развесели ме, natia   bouquet. Много уместно в случая. Аз чакамс  нетърпение да мине днешната поща да видя дали има нещичко за мен, ама преди 1 септември (както казва Мимас-да се върнат от отпуска пощенските служители) май няма да ме огрее. Laughing

П.П Знаех си- и днес нямам нищо.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:10 от Джемма

# 982
Момичета, препоръчайте ми мъжки парфюм за подарък...
Трябва ми ежедневен парфюм, който е траен и свеж. 
Ориентирала съм се засега към Еуфорията, но не знам доколко е трайна.  newsm78
Приемам всякакви други идеи.

# 983
според мен не е, дори Версачето е по-трайно от еуфорията, но пак зависи от кожата, на която се слага

# 984
Ck One Perfume  на Calvin Klein
води се унисекс, но според мен си  е мъжки, не мога да си представя жена да мирише така
свежарка, семпъл, без претенции за нещо забележително

# 985
  • Габрово
Брех, много бързи станали тези фрагрансци. Тази вечер направих поръчка и след час и петнадасат минути ми я шипнаха! Shocked Сега ако и дойде до две седмици... hahaha Ама май пак нещо се закучиха поръчките - аз миналата седмица получих една от 22.06., сега чакам друга, шипната на 06.08. и днешната Whistling

# 986
Здравейте!Искам да попитам дали сте купували козметика от този сайт и как са продуктите откъм срок на годност.Досега съм поръчвала само парфюмерия и веднъж един душ гел беше....ммм гадост.Разликата с доставка от Англия е около 20$,та се чудя дали да рискувам да ги взема от тук. newsm78

# 987
  • София-Лагера
Алекс,аз понеже поръчвам всеки месец мъжко ,ще ти препоръчам този
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 3W__products.html
и този
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_O-am-pid_ … 8M__products.html

# 988
  • София
Аз поръчах за ММ този сет на Келвин Клайн -  много изгоден ми се видя, а и парфюма никак не е лош...

# 989
  • Варна
Здравете момичета!!! Ако ви е попадало нещо интересно свежо; водно; зелено; или цветно пък може и плодово дайте го насам  и мъжки и дамски. Изобщо пратете някои последни изгодни откритие открития  bouquet
а нещо за този
http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_X-am-sid_ … 33__products.html
свеж ми се струва и интересен

Общи условия

Активация на акаунт