Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е бебето да се храни на различни интервали през деня?
Как да използвам Колииф за бебе?
Как да се справя с изцеждането на кърма?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е бебето да се храни на различни интервали през деня?
Да, напълно нормално е бебето да се храни на различни интервали през деня. Тези интервали могат да варират от 2 до 3 часа, като това е често срещано явление. Не е необходимо да будите бебето, освен ако не са изминали повече от 3-3,5 часа. Важно е да се отбележи, че в горещо време бебетата може да се нуждаят от по-често хранене. Също така важно е да се отбележи, че в случай на жълтеница бебетата могат да бъдат по-сънливи и може да имат нужда от по-чести хранения.
-
Как да използвам Колииф за бебе?
-
Как да се справя с изцеждането на кърма?
-
Как мога да се справя с тревожността и параноята по време на грижите за бебето?
-
Какво да очаквам след раждането?
Моята помпа също стои непокътната, май можеш да си спестя 300 лв., но знае ли човек.. Чакам Влади да започне да спи по-непробудно през нощта и тогава да се цедя, ако започне въобще де, че с Юлиана до последно се кърмихме и през нощта - 1,6г. Но ще започна скоро да я използвам като пътувам за София без Влади, даже съм си взела и хладилна чанта за целта - цедя и съхранявам там, докато я занеса на по-студено, всичко съм измислила. 
Честито ви паднало пъпче! За стягането нищо не ми хрумва, но може и да няма връзка с кърмата..
Все пак забележи дали те стяга при пълни гърди и да не е в областта на сърцето! А за храната и борбата, всички реват според мен като са много гладни.

и докато го преобуя той се спуква от рев. Лапне ли цицата е най-спокойното дете
Качил е, щом му смених червения конец от ръчичката (стягаше го) значи с оформяме, че е като скакалец 

), седи 10мин на цицата. Усещам я препълнена, но той плюе зърното, нервира се, рита, удря цицата в знак на протест
/-следобяд влизам в АГ,а операцията е утре сутринта
Кой си мисли, че французите са по-различни от българите - различава ги само спазването на етикета. Уф олекна ми като си тръгнаха, въпреки че не спяха при нас. То не бяха съвети, то не бяха чудесии, ама изтърпях.
Добре поне че живеем на 1150 км от тях.
Купих и много сладурски дрешки от Petit bateau - магазин, в който не влизаме често, когато няма разпродажби. На мен ми подариха две страхотни рокли майка ми и мъж ми