Препоръчайте ми ресторанти в Пловдив

• 28 481
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
Kаспър,
сега не знам, но ние ходихме  две вечери/ една през седмицата и една-уикенда/ и си правехме. Очакваха ни, настаниха ни и ресторантът се пълнеше винаги "догоре". По обед - веднъж, и пак бе пълно.
К'во казваш - опустя ли Пловдив лятото или кръчмите свалиха нивото? Вие там умеете да цените хубавото хапване, що така?

# 16
ОК, последно бях май месец, да, бяхме с резервация, но защото бяхме 15 човека. Беше имен ден - Спасовден, тръгнахме си към 22 часа и имаше свободни места. Щом на имен ден има свободни места, значи и друг път ще има.
Както и да е, аз не съм почитател на Класик и ходя един два пъти годишно, така че може и да сте прави.
Иначе да, ресторантите са пълни само петък и събота. Знам ли, нали уж е криза.
А, това че умеем да ценим, умеем друг път. Най-хубавият ресторант на града беше Хеброс, беше казвам, защото сега се промениха нещата. Никога не съм го виждала ресторантът с повече от 4 маси. Иначе такива като Класик са пълни, да.

# 17
Пробвай Дядовата къща в Смирненски-страхотна кухня и много добро обслужване. Друг страхотен ресторант е Унико-наистина вкусна италианска кухня и особено добро обслужване. Класик е просто задължителна дестинация-готвят невероятно вкусно/снощи хапнахме пак там/. Мегдана също, хем и жива музичка има. Да не забравя и Операта-след ремонта е много приятно заведение с добра кухня.

Хотели не мога да препоръчам, защото не са ми трябвали. Grinning

# 18
  До радиото и телевизията имаше ресторант с приятна градина първо беше клуб после стана ресторант,но не знам името. Ако някой има свежо инфо да даде.

Сещам се за хотел чийто ресторант ми направи впечарление с добро обслужване, но не знам дали ще съм точна с името "7 Hills" , на пл. Шехбазян ,но незнам как са се развили нещата там. Местните да кажат повече.

# 19
когато съм в Пловдив посвщавам пицария ЗЛАТНАТА КРУША намира се на ул. ''Отец Паисий''30 много добра кухня  chef

# 20
 Ресторант Филипополис, в началото на стария град, хубава градина и някои попадения в менюто, макар че ми се струва много надценено.
http://www.philippopolis.com/restaurant.html

# 21
Дядовата къща - уникално готвят.

# 22
  • пловдив
 До радиото и телевизията имаше ресторант с приятна градина първо беше клуб после стана ресторант,но не знам името. Ако някой има свежо инфо да даде.
...

"Даяна" подкрепям, кажи речи всичко което консумирах ми хареса, и градината си е добра и е на центъра...

и като казахте пица та се сетих за ресторант в подножието на Стария град - Рizza originalle
 много вкусни нещица на жар правят и е доста сносно вътре за пицария

що се отнася до Класика  Confused и аз като Каспър не съм почитател - нещо не ми се хапват вечер салатки /аз си поръчах шопска/ нарязани сутринта ... знам ли аз не съм от късметлиите  и може на мен да ми са ми се паднали ...по особенни ястия, то всичко си е до късмет  Wink

# 23
Ееее, в Пловдив, ако не посетиш Чучура, става като Рим и папата.

Друго предложение, ако сте хора гурмари - ресторант ГастроКинг до Здравната каса/

# 24
 как забравих за "Чучура" много любим!!! Но го препоръювам за обед! Какви салатки,каква ракийка там и сърмички и супички....

Аз писах за Новотела,но виждам че никой друг не го препоръчва. Западнал ли е хотела? Аз преди няколко години отсядах точно след ремонт беше много ми хареса и много заведения около него няколко коктейл бара и пиано барове.

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 23:06 от enira

# 25
  • пловдив

Друго предложение, ако сте хора гурмари - ресторант ГастроКинг до Здравната каса/

vilian я дай малко инфо, че това чудо съм го изтървала нещо  newsm78, къде до здравната каса

# 26
Ето няколко предложения и от мен:

Ресторант "Даяна" до радиото и телевизията, който вече беше споменат
Ресторант "Сентрал парк" на Младежкия хълм
"Стария хан" срещу сградата на РИОКОЗ
"Рио" в Кичука, но не зная как по-точно да го обясня
"Чановете" на Гребната база
Тези заведения са в битов стил и обстановката е много приятна, а кухнята е добра. Ако ви се мърда извън града, може да посетите ресторант "Пикник" след с. Първенец. Там също е много хубаво. Също така, може да съчетаете басейна с хапването на ресторант "Острова". Аз не съм го посещавала, откакто има и басейн, но предполагам, че ще си е хубаво, както преди.
Днес пък посетих някакво ново заведение в квартала, което ми направи доста добро впечатление и като обстановка и като кухня. На масите имаше листовки, в които пишеше, че всеки четвъртък пред клиентите щял да готви Лео от ББ, но не знам колко е истина де. Ако евентуално те интересува, ще се опитам да ти обясня, къде е.

# 27
 За" Гастро кинг" бул.6-ти Септември посока Гребна база има Евроком на ъгъла в тази пресе4ка няколко кооперации по-навътре.

# 28
  • No Line On The Horizon
За "Деяна" и "Даяна" 1, 2 и т.н. просто се чувствам длъжна да кажа в никакъв случай да не посещаваш, особено при претенциите, които споменаваш  Peace

# 29
  • Пловдив
Същото ще кажа за Острова. Освен ако нещо не са си сменили тертипа на работа. Обслужването е под всякаква критика. Не ми е много далече, на на 2-3 пъти съм си тръгвала, защото ми е омръзвало да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт