Препоръчайте ми ресторанти в Пловдив

• 28 478
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
На Острова последно бяхме преди 2-3 седмици. Останах адски разочарована и от качеството на храната и от обслужването. Месото в сача ни беше като подметка, а на сервитьорката така и трепереха ръцете, че ако щете ми вярвайте, но докато го сервираше станах от масата, защото ме беше страх да не го обърне върху мен. Не запомни нито една поръчка като хората и все се налагаше да ходя до вътре да я викам, защото не поглеждаше към масата изобщо.

# 31
За "Класик" не е нужна резервация. Живея точно над него, наистина, преди ставаше автопарк отпред, но сега е различно, дори градината вечер е празна.
Аз съм за "Хемингуей". Иначе за турски ресторант- много хвалят този на бул." 6ти септември" срещу старата Била. ако някой е бил да каже, с моя скромен опит мога да препоръчам само в Хисаря, не е далеч:)

# 32
За "Деяна" и "Даяна" 1, 2 и т.н. просто се чувствам длъжна да кажа в никакъв случай да не посещаваш, особено при претенциите, които споменаваш  Peace
длъжна казваш  Laughing
и аз се чувствам длъжна за някои от изброените, но ще замълча, че ще спрат да ме приемат професионално. Simple Smile

Иначе за Новотела като хотел какво да кажем, там винаги е хубаво. Басейн няма външен вече.
За Феймъс Хаус го казах, защото много ми харесва - наистина е направено със много стил и пари. Зимата долу правим много детски рдта. За малко деца и родителите да си хапнат нещо изискано е перфектно.
И Севън Хилс е хубаво.

# 33
За "Острова" мога да се съглася, защото не съм ходила от доста дълго време и нямам актуално мнение, но пък нямам никакви забележки по отношение на Даяната.

# 34
  • пловдив
турския на 6-ти септември е с променена кухня  защото турците се махнаха и сега доколкото знам го взеха собствениците на дюнери Аладин /което пък може да значи че е станал по добър/ не съм го посещавала отдавна

# 35
Благодаря на всички, които продължават да дават идеи и мнения.  bouquet
То е ясно, че няма да мога да отида на всички места, понеже са толкова много, че ще ми трябват няколко седмици да ги обиколя. Mr. Green

За турският ресторант в Хисаря знам, той ми е любимо местенце  Heart Eyes, но почти всяка седмица ходя там за ден, и затова сега няма да ми е интересно пак да ида.

В Новотела съм била няколко пъти, да, хубаво е, от години. В случая този път се спрях на Феймъс Хаус, много хора ми го препоръчаха, Каспър също, така че после ще дам отзиви и аз.

# 36
  • София
...... Най-хубавият ресторант на града беше Хеброс, беше казвам, защото сега се промениха нещата. Никога не съм го виждала ресторантът с повече от 4 маси. Иначе такива като Класик са пълни, да.
Каспър, какво му е на ресторанта Хеброс сега, развалили ли са го? А за хотела какво ще кажеш?

# 37
  • Boston, MA
Даяната е като квартална кръчма, бе хора. Не че е лошо за целта си, ама момичето иска друго.

В общи линии съм съгласна с Каспър, ето моите препоръки:

Феймъс Хаус (хотел и ресторант), ако можеш, разгледай стаите, преди да си избереш, защото някои са с много малки бани. Но иначе хубав хотел, супер обслужване, ресторантът ми хареса много.

Одеон - много приятно и вкусно (не съм видяла хотела), по време на джаз вечерите всички музиканти бяха там.

Хемингуей - винаги.

Севън Хилс - хубава кухня, перфектно обслужване, малко прекалено формално за моя вкус.

Впечателенията са ми от миналата година, само да предупредя.

# 38
  • о`майна лунна нощ е
"Мегдана", "Класик", "Феймъс хаус" - това са моите предложения. И за трите има написани вече добри отзиви. Първият е с битова обстановка, втория третия са по-скоро класически тип ресторанти. Кухнята е много добра и на трите места.
Друг любим наш ресторант е и "Ривиера" - до Каменица.

# 39
...... Най-хубавият ресторант на града беше Хеброс, беше казвам, защото сега се промениха нещата. Никога не съм го виждала ресторантът с повече от 4 маси. Иначе такива като Класик са пълни, да.
Каспър, какво му е на ресторанта Хеброс сега, развалили ли са го? А за хотела какво ще кажеш?
Готвачът е сменен още отдавна. Пак е ОК, но преди много ми харесваше
После може и моят късмет да е такъв, но бяхме единствените клиенти последния път и ми объркаха точно моето ядене. Донесоха две еднакви, още нещо объркаха, абе въобще мина ми мерака. Иначе там имам любими неща и винаги с удоволствие ходя.
а в хотела не съм ходила и нищо не мога да кажа.

Хемингуей последният път също ми дойде в повече - толкова обичам агнешките котлетчета там, а бяха толкова сухи, че чак не повярвах, че са правени там. Но пак ще отида, пак ще опитам, защото правилно направени са уникални.

Общи условия

Активация на акаунт