Хайде на море с МАЙСКОТО дете!

• 14 121
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
привет и от мен.
при нас нищо ново, посрещаме гостите от италия, майстора разни манджи и десерти всеки ден и така. майче, я кажи от кьде купуваш хартиените подложки за мьфините? тьрсих ги кьде ли не и не ги намирам. правих от `твойте` Wink и още един вид с банани и боровинки. добре се получиха, ама после голямо миене пада без подложките.

ира е в кофти период... тьрся вина в мен, и по този повод днес се сдобих с три книги, които се надявам да ми помогнат-`малкият тиранин` и `ськровищата в нашите деца` на иржина прекоп и `как да приучим децата си кьм дисциплина` на д-р фицхю додсьн.
приемам предложения и за други изпитани книги.

птица, честит рожден ден! здраве и спокойствие ти желая   bouquet

# 61
Катя, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана! И да вземеш да се разпишеш, че отдавна те е взела липсата!!!  Hug  bouquet

Аз да се похваля, днес бебчо ми раздаде първите сериозни шутове, усеща се и с ръка и се вижда къде рита!  Heart Eyes  Така ми оправи настроението малкото човече...

# 62
  • Варна
Катя, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана! И да вземеш да се разпишеш, че отдавна те е взела липсата!!!  Hug  bouquet

Е, много ме трогна. Heart Eyes Радвам се, че не сте ме забравили. Hug Аз ви чета редовно, но не смогвам да се разпиша.
Честита дъщеричка на rozalina!  bouquet Дано скоро да се събере цялото семейство. Hug
Честито и на теб, за бебчето, както и на другите бременни момичета! Леко бременеене!  bouquet

Ние сме добре в общи линии. От 27ми съм две седмици в отпуск и се гледаме с Габи. Успяхме да махнем памперса за тази една седмица. Има още пропуски, но си казва в повечето случаи. Преско беше на градина, но тази седмица ще го спрем, защото ще ходим до Ст. Загора на  гости(ако не ни мине котка път, пу-пу). Стигнаме и до морето тези дни за пръв път това лято. Дано успея да кача малко снимки да ги видите диванетата колко са пораснали. Crazy

Габи я приеха в ОДЗто с Преско и от септември, живот и здраве, ще е на ясла. Praynig

И още работи щях да пиша, ама да не става много дълго. Confused Мисля ви и ви обичам много. Hug

Ето и снимките.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 22:00 от Katia_N

# 63
 Ч.Р.Д, Кате! Да сте здрави и мн. щастливи Hug
 Ася,  Heart Eyesстрахотна новина за ритничето!
 Рум, гледам че си на половината от бременната отсечка,а като че ли вчера съобщи новината Hug

# 64
  • Варна
  Рум, гледам че си на половината от бременната отсечка,а като че ли вчера съобщи новината Hug
Така е , времето си лети  Hug

# 65
  • България
ЧРД, Кате, много здраве, щастие и любов   bouquet Габи и Преско са много сладки и порастнали.
И аз все не смогвам да се разпиша и да отразя  Simple Smile
Розалина, честита дъщеричка , да ви е жива и здрава и дано много скоро се похвалиш, че си е в къщи.
Ася , страхотна новина за бебето, а Мила е очарователна, както и всички деца на снимките    Heart Eyes няма да изброявам да не пропусна
Ние погостувахме малко на бабите и дядовците. Да се похваля ,ч е  махнахме памперса най-накрая  Simple Smile За 1 седмица стана работата , започна да сяда и на гърнето и да дава да я държа навън. Слагам й докато спи, но тя обикновено се събужда и си казва. Е, става и по някой пропуск от време на време  Wink Та това е от нас

# 66
Добро утро, момичета!
Много спите вие, да не е неделя?!  Wink
Рени  Hug

# 67
Кате, 4РД на петерици Simple Smile Да си здрава и всичко около теб да те радва    bouquet
Дечицата много са пораснали и вече май не си личи кой е по-голям Simple Smile

и аз се бях сетила за морските мами, че никакви ги няма, и ето виж взеха че се разписаха Simple Smile Много се радвам  Hug

да питам майките на породени, Иван взе май много да ревнува  newsm78 като види Спас и се лепва за него, дърпа го по ръцете, краката, главата, едва го опазваме. обясняваме че е малък, караме се, пошляпваме, ама не разбира детето, след 1 час пак същото прави. Другото което си мисля е че може и да не е чак ревност, а да иска да си играе с него и да не разбира че още не може. Та някой сблъсквал ли се е с подобно поведение и някакви идеи как да подходим към Иван, че определено не става само да му се караме  Tired

# 68
  • България
Добро утро и от мен! То добър ден почти стана де....
Кате ЧРД с малко закъснение! Много здраве и щастие за цялото ти семейство! Децата наистина са пораснали много, Габи прилича вече на  госпожица...
Ася честито "ритничце"...
Ние решихме и тази седмица да оставим Коко в София. Много съм щастлива заради това.
При него новото е че прави вече доста дълги изречения и ходи само на гърне - почти без пропуск.
И много се кефи като започне да повтаря "мамо, мамо .... мамо...." и така по 100 пъти. И на всяко мамо - отговарям "да" и така до безкрайност.
Започна да се заглежда по детските анимации ... и ми обяснява въодошевено какво вижда на ТВ екрана.
Целувки на всички малчовци.

# 69
Супермама, супер, че Кокито е при вас!  Hug Представям си как ти се пълни душата! Дано скоро да си остане постоянно в Сф!  Hug

# 70
  • Перник
Kaте, ЧРД на патерица! Желая ти много здраве, всичко друго се купува Wink  bouquet
Наистина дечицата много са порастнали , верно не личи кой е по-голям  Heart Eyes
Ася, поздравления за първото ритниче  Flutter
Руми, Рени, радвам се, че се разписахте  Hug
От 3-4 дни имаме невероятен напредък с гърнето - Калоян отива, сваля си гащите и пишка. И си казва, когато сме навън. Май вече трябва да се пробвам да го оставя без памперс през нощта  newsm78 
Иначе изкарахме уикенда супер - от петък вечерта по събори - първо на село, после в квартала на нашите. Похарчихме не малко пари за глупости, и пак не успяхме да изпълним плана - камион за боклук не намерихме  Sad Калоян за пръв път беше на надуваем замък, нямаше други деца, а него го беше страх да се муши из всичките му тунелчета, та се друса в единия край само, но му хареса. Наяде се доволно със захарен памук, даже и близалка получи.
Абе, да ви питам - давате ли дъвки на дечицата? Аз мисля, че още е рано, Калоян е съгласен - когато види, че ние с мъжо дъвчем, му казвам, че е още малък и той казва "стане голям папа дъвка"  Laughing

# 71
И Мила иска, но аз и казва, че като стане на 3, и тя се съгласява.  Mr. Green

# 72
  • Перник
Добра идея! Вече ще имаме конкретен срок, че "стане голям" е доста разтегливо понятие  Laughing

# 73
Според мен го прави за да му обръщате повече внимание, Галина е почти на 4 и още ревнува , дори ми каза че си търси друга мама  Confused защото  обръщам повече внимание на Мая

# 74
Жори дъвчи дъвки, незнам дали е рано, но доволно си ги похапва, не ги гълта, а като иска нова леко тактично я хвърля и казва тая мъсна (мръсна).

Общи условия

Активация на акаунт