Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 2 тема

• 97 298
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Ето едни много вкусни  Мъфини с ябълки и хрупкав топинг, които правих днес

# 286
  • София
Ето ги днешните мъфини -

# 287
  • област Софийска
Мъфините на Танита ми грабнаха окото и ще ги приготвя може би още утре. Веднага си копнах решептата.
Имам само едно въпросче: в продуктите пише 2 ч.ч. бакпулвер. Предполагам това трябва да значи 2 ч.л., нали?  newsm78

# 288
  • В сърцето на живота!
Рина,най вероятно се е объркала,не може да е 2 ч.ч. бакпулвер Crazy Mr. Green

# 289
Днес правих тези мъфинчета
по рецепта от тук http://new.bonapeti.tv/index.php?recepta=10&id=4424&cat=210&subcat=0
с брашно грахам, всичко останало е както по рецепта  Peace
Изядох вече 3  Blush

# 290
Мъфините на Танита ми грабнаха окото и ще ги приготвя може би още утре. Веднага си копнах решептата.
Имам само едно въпросче: в продуктите пише 2 ч.ч. бакпулвер. Предполагам това трябва да значи 2 ч.л., нали?  newsm78
Много се извинявам, объркала съм, 2 чаени лъжички е. Така е, като го писах по нощите Simple Smile

# 291
Tannita - благодаря за рецептата, отчитам се с фото - като за първи път не е зле.

Последна редакция: сб, 10 окт 2009, 21:45 от Dina.K

# 292
Много хубави са станали Simple Smile

# 293
# 294
  • област Софийска
Защо не се виждат? Sad

# 295
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Мъфини с лютеница и зелени маслини:

# 296
Много хубави са станали Simple Smile

И аз ги правих вчера и станаха много вкусни Mr. Green
Нещо неможах да направя трохи от хрупкавата смес  Tired т.е колкото и захар да добавях и брашно не ставаше на трохи, после ги сложих на парцали  Laughing Много са вкусни, тази рецепта я имам абсолютно същата само, че двойно количество орехи  и съм я правила като кекс винаги. С хрупкавата коричка отгоре и под формата на мъфини е страхотна. Благодаря   bouquet

# 297
Суха Мащерка Когато приготвяш топинга  - запазваш даденото количество захар и масло, а брашното можеш малко да увеличиш - разбъркваш с вилица. Simple Smile

# 298
  • В сърцето на живота!
Пудинговите мъфини на Лабрекс.

# 299

И аз ги правих вчера и станаха много вкусни Mr. Green
Нещо неможах да направя трохи от хрупкавата смес  Tired т.е колкото и захар да добавях и брашно не ставаше на трохи, после ги сложих на парцали  Laughing
Маслото трябва да е студено, нарязано на малки парченца. С блендер стават без проблем, на ръка трябва да се действа бързо, но не увеличавай някой от прадуктите.

Общи условия

Активация на акаунт