Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 2 тема

• 97 470
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Сливен

Ето обещаната снимка на Пудинговите мъфини с голяма благодарност към Labrex. Благодаря ти мила, невероятни са тези мъфинки   bouquet

# 481

Ето обещаната снимка на Пудинговите мъфини с голяма благодарност към Labrex. Благодаря ти мила, невероятни са тези мъфинки   bouquet

PepaN, чудесни са ти се получили, много са красиви, а знам и колко са пухкави!  chef  bouquet Ще стискам палци да станат и на eV4O, дано пробва както ти ги печеш и да и се получат накрая!  bouquet

# 482
  • Сливен

labrex, мила аз трябва да ти благодаря  Grinning Всички твои рецепти, които съм правила досега винаги са с перфектен резултат. А още колко си чакат реда за правене...  Laughing
   Благодаря ти още веднъж за невероятните рецепти и прекрасното обяснение, което даваш. Ще продължа да следя темичката ти, защото постоянно ме изненадваш с нещо ново. За теб   bouquet

# 483
Момичета извинявайте, но къде мога да намеря във Варна от хартийките за формата за мъфини.До сега си ги купувах от Турция,но ми свършиха и сега ще трябва да купя от тук.....обаче не мога да намеря..... Praynig

# 484
Аз си ги взех ония ден от Пикадили - Варна– бях командировка. Не познавам доста Варна, но от Пикадили, което в близост до болница св. Анна мисля беше. На щанда с брашната.
Но ми залепват мъфините. Трябва ли да се мажат тези хартийки?

# 485
Боже боже Rolling Eyes.....точно там гледах.....и в Кауфланд и в Метро.....що не съм ги видяла..... newsm78 Thinking

# 486
Аз си ги взех ония ден от Пикадили - Варна– бях командировка. Не познавам доста Варна, но от Пикадили, което в близост до болница св. Анна мисля беше. На щанда с брашната.
Но ми залепват мъфините. Трябва ли да се мажат тези хартийки?
Бебо и на мен ми залепнаха, незнам защо  newsm78 миналия път като пекох кокосови мъфини в хатийкени не ми залепнаха. Може би зависи от рецептата, ако няма много мазнина може ви леко трябва да се намазняват

# 487
Сега отивам да правя пудинговите на Лабрекс. Досега съм правила със сирене и двойно шоколадови - убйствени са.

# 488
Много са хубави тези пудингови мъфини. Вчерашната доза малко спадна - но може би защото ги извадих към края да вдигна скарата. Но  днес бях предварително подготвена и са супер. Благодаря за рецептата.

# 489
  • Paris

Лабрекс, момичета, има ли разлика във вкуса като са направени с масло, и с маргарин? С кое са по-вкусни?

# 490
Лабрекс, момичета, има ли разлика във вкуса като са направени с масло, и с маргарин? С кое са по-вкусни?

jaklins, те и с маргарин са вкусни, но, ако се сложи хубаво масло, се усеща вкусът му и са още по-вкусни.  bouquet

# 491
  • Paris

jaklins, те и с маргарин са вкусни, но, ако се сложи хубаво масло, се усеща вкусът му и са още по-вкусни.  bouquet
  bouquet Hug още днес ще ги направя Wink .

# 492
  • Gabrowo->Sofia

Следващ опит да смалим количестото на ябълките на балкона

# 493
Момичета, връщам се назад  в темата,но не намирам рецептата за тези ПУДИНГОВИ МЪФИНИ!Къде да я търся,.Помогнете ми моля.И аз искам да ги направя,пък. Mr. Green

# 494
Момичета, връщам се назад  в темата,но не намирам рецептата за тези ПУДИНГОВИ МЪФИНИ!Къде да я търся,.Помогнете ми моля.И аз искам да ги направя,пък. Mr. Green
Ето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg12700700#msg12700700
Страхотни са Crazy

Общи условия

Активация на акаунт