КГБ = Клуб на Готините Баби - 82:)

• 18 758
  • 439
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Момичета,мъчно ми е,че не пишете редовно тук.Може би, моето мнение няма значение,но искам да го кажа! Аз съм тук заради вас-ако спрете да пишете,ще спра и аз,защото си мисля,че бягате от мен!Това се отнася за всички ви! Не се поддавайте на дребни обиди и не се засягайте от дреболии.Помните ли началото?! Нима нещо се е променило! Колко весело и приятно ни беше тук! Помислете си и нека всяка да си каже мнението!
Яжка явно вече не сме ГОТИНИ баби ,които пишем тук. Винаги съм мразела деленето на лагери. В баба и внуче за сега няма какво да пиша,защото знаете проблемите ми с Вели..., а и там стана нещо друго подобно на настоящата тема. Зиче ти искаше само за внуците да се пише там,защото тези без такива се дразнели ,като чели тук.
 Много жалка история,много амбиции и женски манталитет .
 Моля за прошка ако съм ви отегчила. Форума ще ми липсва,но има и други сайтове освен бг-мама...
 Предпочитам да не пиша в никоя тема отколкото да съм участник в това разделение. Дано ме запомните с добро....  bouquet
Яжке душо Hug
Пак вместо да си поговорим и всеки разкаже част от ежедневието си, защото това помага на него, а и на другите, поне за мен е така, нещо пречи, не ни стигат другите кахъри ами защо са ни и тук Peace, аз продължавам да пиша, Шпунц надявам се да не спреш да пишеш  Hug

# 256
                Шпунц, явно аз не съм вече от готините баби и за това реших да не преча.От постовете в тази тема също си личи това.Или поне аз така го възприемам!

# 257
  • София
Какво става? Нещо май и аз съм изпуснала? Чета през деня поне един път на ден /сървъра ни през голямото ведомство и не внаги мога да отворя сайта/, не мога да пиша през деня, но не съм разбрала какво е станало.
Виждам, че повечето са в движение. Все пак-лято е, много от нас даже не са си у дома и не виждам нищо лошо в това, че някой в момента го няма и не пише. Ако е имало някакви стрелички, не съм прочела или разбрала. Ще ми е много тъжно, след толкова приятни срещи и преживявания тъй да се разделим.
Пишете за внуците в другата тема щом искате. Няма лошо. Но пък тук може човек да си каже и други неща. Все пак, живота ни не се върти само около внуците, нали?

Жаки, хубава отпуска и само положителни емоции на цялото семейство.  Hug   Hug   Hug

Искам да ви имам като приятелки всички, дори и да не пишете тук  Hug   Hug   Hug

# 258
  • София
Да си кажа и аз.
Мога да пиша само вечер. Иначе си чета навсякъде от работата. Но от там помолиха да не се пише никъде - вируси... Чета и в другата тема за внучетата, нали са все сладки наши дечица.
Но все още не съм за там. Осъзнавам, че сигурно напоследък много тъжни работи съм писала покрай Криси. Но това са единствените ми роднини и няма на кого  да споделя. Чувствам ви близки и затова пишех тук за нея и лечението. Отделно сме все още с 1 комп. и понякога Пламен иска да гледа обяви за коли, друг път Ани  иска да гледа филм или нещо във Фейсбук.
Та - много време  за писане не ми остава. Може и да съм пропуснала да отговоря нещо на някого, моля да ме извините.
Иначе Римар много хубаво е написала всичко, присъединявам се.
Аз поне ще продължа да си пиша тук. Нали за това е  интернета - всеки да пише и чете където иска. Понякога пиша и в други теми. Иначе никой с нищо не ме е обидил, пренебрегнал - нямам оплаквания. Може би писаното ми е  еднообразно, но като никога не съм учила български език - толкова си мога.
И пак повтарям - ще се радвам да си пиша и да се виждам със всички и тук и от другата тема.
Жаки, приятно изкарване на отпуската и да си починете добре.
Диди, весело изкарване на сватбата.
Светле и другите варненки - чакам снимки от срещата.

# 259
Момичета,какво става?Немогат ли да се оправят нещата?
Хайде моля ви пишете,липсвате ми.  Praynig bouquetИ аз пиша когато мога,но така свикнах с вас че ми липсвате ужасно.

# 260
  • София
       Добър вечер! Пиша,както бях обещала.Днес бях в Дружба /по работа/ и се видях с Шпунц.Видях и черешката-само може да ми завиждате за това smile3534
       Днес получих няколко лични съобщения.Мисля да им отговоря общо тук сега,защото всички обичам еднакво и имам еднакво отношение към всички.Аз се имам за нормален човек и мисля,че не съм глупава.Обикновено не греша в преценките си. Не съм забелязала някой да е постъпил лошо и неуважително с някого тук в темата.Но има  засегнати и наскърбени , напускащи темата.Чудя се каква е причината и единственото нещо,което можах да заподозря е толкова абсурдно,че дори е смешно.Когато някой пише,очаква да му отговорят,да коментират думите му.И ако не получи коментар от даден човек,си мисли,че той има отношение към него.Но това не е истина.Аз съдя по себе си.Когато започна да пиша,забравям половината от нещата,които бих искала да кажа на всеки.И това не е защото имам лошо отношение към някого,а защото съм шемет...И всеки човек е така в това забързано и нервно ежедневие. Е,бива ли да издребняваме и да се засягаме от такива неще! Също така има хора,които още не са се срещали и нямат лични наблюдения един за друг.И се получава така,че човек казва едно по един начин,а друг го разбира по друг начин./само как го обясних!/Например аз когато чета писаното от Шпунц,Дидия,Римар,Айша,Танита....си преставям всяка от тях,как го изговаря,как се усмихва,какво иска да каже/защото ги познавам лично,виждала съм ги/  Но не мога да си преставя така Мони,Дуня,Светлето,Делта...-защото не сме се срещали/ и има вероятност да не ги разбера точно , но не бих избързала да си правя генерални изводи и да се сърдя.Така,че мисля,че има недоразумение.
     Всеки човек си има свое мнение и поведение.Всеки ще пише когато иска,колкото иска и каквото иска.И никой не бива да се сърди за това.
     Прощавайте,ако съм била груба.Но аз наистина не намирам причина за сръдни.Ако някой иска да ме опровергае-нека цитира точно кое го обижда ,за да коментираме!

# 261
  • София
И аз така - като почна да пиша и забравям половината неща.
Чета през деня и си мисля, на Х ще му пиша за .., на У за ...  но до вечерта като почна да пиша и обикновенно споменавам само предните 2-3 поста.  Бабешка работае моето,  явно от ЕГН.
Сега ви пожелавам лека нощ - утре ще му мислим.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 23:08 от Aisha

# 262
  • София
И аз така - като почна да пиша и забравям половината неща.
Чета през деня и си мисля, на Х ще му пиша за .., на У за ...  но до вечерта като почна да пиша и обикновенно споменавам само предните 2-3 поста.  Бабешка работа, явно от ЕГН то ми е.

Не си само ти така. Аз също. И не виждам нищо обидно в това. Е, сигурно не съм честитила на всеки за това, което е споделил като негов празник /изключвам рождените ви дни-поне едно Честито съм казвала, не винаги с много картинки, но смятам, че не това е най-важното/. Понякога и ми е било от нещо тъпо, не съм имала какво да споделя, не ми се е пишело, но това не значи нищо. Просто то касае само мен. Не смятам, че само внуците са ни обща тема. Даже напротив, има много от нас, и по-млади и без внуци и ни е приятно да споделяме нашите си неща.
Много дълго стана това обяснение, сигурно се разводни, но дано ме разберете.

Казвам ви ЛЕКА НОЩ! Утрото е по-мъдро от вечерта. И така - до утре. И се вземете в ръце  Hug   Hug   Hug

# 263
  • София
Яжка, благодаря за поясненията, но и аз стигнах до тях като се размислих. И наистина е много смешен аргумент. Може би повече от половината момичета трябва да ми се сърдят, тъй като не съм ги поздравила. Но това в никакъв случай не е персонално към тях, а просто съм пропуснала празниците им, като не съм влизала в темата. И ми се е струвало неуместно след няколко дни да им честитя. Извинявам се на всички, които волно или неволно съм засегнала. Форума е свободна зона и в рамките на добрия тон всеки може да пише това, което го вълнува. Някои са по-многословни, аз лично смятам, че не съм от тях. Не пускам поздравителни картинки, но това не е обидно.
Предлагам с моя пост да преустановиме тези недоизказани и недоказани "обиди", защото ставаме като децата в детската градина - " Моля, госпожо, ама тя не иска да играе с мене". Тази реплика в работата я чувам поне 2-3 пъти на ден, но от деца до 7 години. А ние май все още не сме се вдетинили.
Лека, приятна и спокойна нощ на всички бабетки и не още бабетки!!
 Обичам ви всички и благодаря , че ви има!!

# 264
  • тук и там
Добро утро!
Нали е почивен ден още спите.Мен сън не ме лови.Станала съм от зори.
Ще излиза да пазарувам,но е още много рано.Нещо не се чувствам добре.
Вчера си правих иследвания,сега ще пия обезболяващи до понеделник.
Ще ми е приятно,когато всички се съберем както преди и загърбим недоразуменията.
Да си починете добре през почивните дни!
Лек ден,момичета!

# 265
  • София
Добро утро!
И аз станах в ранни  зори. Като съм на работа не мога да се дигна, а сега..  направих си кафенце и съм тук.

Който иска да си пие кафето с мен, ето заповядай

Съгласна съм с mimiто и m a y a - да загърбим недоразуменията, те са неволни във всички случаи.

Днес е хладно, сигурно и налягането ни влияе вече  Laughing. Но си починете добре тези дни и не се преуморявайте!
Лек ден на всички и много  Hug   Hug   Hug!

# 266
Е,ние сме от поколението ,което знае руски или поне сме учили!

# 267
  • тук и там
Дидка,кога беше това-забравих почти руския език,но разбрах смесъла на поздрава ти.Благодаря!
Римар,на второ кафенце съм вече,но ще си пийна и от твоето.
И при нас е хладно и приятно.

# 268
  • София
Добро утро.
Това хладно време ми напомня, че идва есента, после зима. Ужас - 8 месеца - омотани в дебели дрехи и студ. Искам да е вечнолято, но май не съм емигрирала на подходящото място навремето.  Сега пека бутчета с  ориз за Криси, ще и купя лекарства и отивам да и ги нося.
След това ще си обикалям квартирантките.

# 269
  • София
      Добро утро момичета! Днес съм много зла и свирепа.Но причината не е във вас и не се сърдете,ако ви се стори,че не ви обръщам нужното внимание.Все още не се е оправило времето,а днес нямаме и вода.У дома всичко е нагоре  с краката-килимите изпрани само половината,на мивката един куп мръсни съдове,  на площадката пред входната врата-кални стъпки... А днес ще идват дъщерята и зетя,има вероятност тия дни да дойде и племеника ми от Германия с приятелката си.Мислех днес да довърша с чистенето поне на долния етаж,но без вода....А слънцето вече се показа и може би днес няма да вали.Разходих се из улиците и видях,че има авария точно пред портата на кметицата. Дали днес ще дойдат от Райкомерс или ще я оставят за понеделник?-това е въпроса.
     Шпунц ще ходи в Богров и няма да пише известно време заради това.А след това се надявам да пише пак тук-но тя си решава...Също така се надявам и Мастерчето,Зиче,Дидия,Танита...да продължат да пишат при нас.Ако на някого му се стори темата ни скучна и само информационна-нека да се постарае да я разнообрази. Аз зная само 2-3 вица и съм ви ги казвала.Но ще потърся хубава музика .   http://vbox7.com/play:ffc443d8
     Момичета,приятен и весел съботен ден!http://www.vbox7.com/play:eab5bef4http://www.vbox7.com/play:4c949cc7&al=1&vid=3045597http://www.vbox7.com/play:1ac6c42b&al=1&vid=4331892

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 09:23 от Яжка

Общи условия

Активация на акаунт