Печати за нокти - 3

• 50 827
  • 473
  •   1
Отговори
# 105
защо тема 2 не може да се чете  Confused, исках да изчета всичко преди да питам или пробвам  #Cussing out

# 106
  • В сърцето на живота!
защо тема 2 не може да се чете  Confused, исках да изчета всичко преди да питам или пробвам  #Cussing out
И аз не мога да я отворя,изписва ми това  "Темата е заключена. Нямате право да публикувате или редактирате мнения."

# 107
# 108
# 109
dimi,махна ли прословутото фолио от шаблончето?

Да. Махнах фолиото от шаблона.  Peace Но пак не се получава ...

Супер си се справила   bouquet   bouquet   bouquet
Това с шаблони на Конрад ли е правено или с обикновените ?

# 110
  • София
абе най обикновен от една сергия, със сигурност не е на конрад. Даже шпатулката е изцяло пластмасова,аз в началото си мислех че затова не става. А между другото мисля че лака все пак трябва да е по-редичък че иначе бързо съхне и дори до печата не стига
Радвам се че ви хареса! Embarassed

# 111
  • Варна
Даже шпатулката е изцяло пластмасова,аз в началото си мислех че затова не става.

Да ти кажа май като е пласмасова цялата шпатулка е по-добре,че ако има метал на частта,с която се отстранява излишния лак,се надрасква самото шаблонче и като го ползваш друг път ще влиза лак в самата драскотина и може да ти се загрози картинката. newsm78
Дано ме разбра какво исках да кажа... #Crazy

# 112
Я,и аз да се включа Grinning

Печати досега не съм пробвала ама така като гледам е супер и ще пробвам обезателно.Ще ви следя Peace

Исках да питам и знае ли някой как се поставят сухите цветя.До сега не съм работрила с такива и идея си нямам как става,но искам да поръчам и да пробвам.Някой ако знае  моля да сподели и да ми даде малко направления.
Предварително благодаря  bouquet

# 113
  • София
ей взех да му свиквам на тоя печат бе!с нова декорация съм ама утре ще я покажа че не съм я снимала!
а относно сухите цветя ако са тези за които си мисля се вграждат в гела. на мен са ми слагали и върху лака и отгоре маникюристката го мина само с топ лак,но не е същото

# 114
  • Пловдив
Изключително благодарна съм на авторката на темата, имам печат от една година, но все не ми се получаваше  newsm78 Сега видях, че има такава тема и разбрах, че има фолио, което се маха  hahaha Joy smile3532 а аз вече се бях обявила за тотално некадърна... сега съм само по-неумна  Mr. Green Отивам да си тествам кадърността отново  Peace

Станааааа, благодаря, благодаря  Hug Party

# 115
  • София
Станааааа, благодаря, благодаря  Hug Party

Фото моля Hug

# 116
  • Варна, морето и сините вълни!
Нови попълнения приемате ли?
Аз вече повече от година се правя с печати. Запали ме моята маникюристка и тя ме научи.
Имам шаблони на Конад. Ползвам техните боички и топ лак. А иначе за основа ползвам лакове на ОППИ,Креатив или Oрли.
Снимки нямам но обещавам да се включа в най скоро време с матриал Peace

# 117
  • Пловдив
фото обещавам другия път, че тоя път го направих на налюпен лак, понеже не бях съвсем сигурна, че ще се получи нещо  Laughing сега се лакирам, но ще се печатам като си купя и аз бял и черен лак, че по принцип ползвам перлени цветове  Peace

# 118
# 119
  • София
Ейййй супер е станало. И тази и предишната ти декорация много ми харесаха. Какъв ти е шаблона? Може ли снимка?

Общи условия

Активация на акаунт