Печати за нокти - 3

• 51 723
  • 473
  •   1
Отговори
# 225
boje-maika Zaika mn ti e hubav cvetnia manikur s kakav 6ablon go napravi? sori za ezika===

# 226
Ехеее, колко е нарастнала темата, докато ме нямаше  Hug
Някой по-напред попита за едно мое лилаво лакче -- от най-обикновените е, сега погледнах: Golden Rose Sweet Color, номер 39, в малка бутилчица; иначе и аз много си търсих подобно, което да не седи тъмно-цикламено-циганско, а просто лилаво.  Simple Smile

И за да не е много офф, се включвам с още една подобна снимчица: ЦЪК! -- все бяла основа слагам през лятото, и аз не знам защо  Embarassed

А, и относно многоъгълните шаблони -- неотдавна в Студентски град видях симпатично комплектче от 4 такива плочки, шпатулка и печатче, за 10 лв.

# 227
zdrasti Mea Culpa-molq te kaji kade to4no v stud grad gi ima teq 6abloni molq te 4e nablijava roj mi den a sestra mi jivee tam@

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 19:25 от peperuda25

# 228
# 229
# 230
da mnogo e hubava-gore q minah s  brokaten-ami s obikn 6ablon B 28 ot edinia lev. Thinking Simple Smile pitam se nqma li da ima pe4ati za nokti 4?haha

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 20:03 от peperuda25

# 231
az dnes si probvah peperudata-eto   
http://picasaweb.google.bg/sexymeri83/Manic

Страхотни са станали,поздравления   bouquet

И аз си правя такива подобни със шаблонче Laughing
http://alisa80.snimka.bg/hobby/manikyur.408544.14105286

# 232
  • Варна
Аз като се напечатам с обикновени лакове и отгоре не слагам топ лак,но вчера като се напечатах с боичката ми за печати,която е от евтините,и днес като исках да си снимам декорацията,тя се беше поизтрила... smile3512Не е на водна основа,но самата боичка е толкова наситена на цвят,че чак се лющи.И така днес си купих и топ лак за боички за печати(2,60лв).С него не се размазва въобще(е,все пак го размазвам с четката лекичко и без да повтарям,но определено е по-лесно с него,отколкото с обикновен топ лак smile3508).

A ето това ми е декорацията:

# 233
леле марчетлита много хубаво е станало! аз се зарибих по боички за нокти и все ги търся по парфюмериите и като кажа боички за нокти или лакове за печати и те ме гледат  newsm78 се едно падам от марс...та браво на теб че ги намираш, тука в пловдив май не са много популярни  Tired

# 234
И аз имам от обикновенните боички, които продават в парфюмериите, но много време трябва да чакам докато нанеса топ лака.  newsm78  Защо така незнам?

# 235
  • Варна
леле марчетлита много хубаво е станало! аз се зарибих по боички за нокти и все ги търся по парфюмериите и като кажа боички за нокти или лакове за печати и те ме гледат  newsm78 се едно падам от марс...та браво на теб че ги намираш, тука в пловдив май не са много популярни  Tired

Споко и мен така ме гледат. smile3516Аз само на едно място съм ги открила. newsm17

И аз имам от обикновенните боички, които продават в парфюмериите, но много време трябва да чакам докато нанеса топ лака.  newsm78  Защо така незнам?

Много те моля снимай твоите боички за печати.Много,много те моля! photo smile3509 photo newsm03 newsm03 newsm03

# 236
# 237
Много благодаря на Фреа за инфото за мраморния лак.Веднага пробвах и се получи не лош вариант като за първи опит.Снимки ще покажа тези дни, защото нещо не мога да ги сваля на компа.
Мимито много добре ти се е получил печата.Тампона и шпатула на конад ли са?Аз имам чувството, че печатите не ми се получават добре заради евтините тампон и шпатулка.Взех си шаблон и боичка на конад и пак не става добре.Печата половината си остава на тампона.А имам проблем и топ лака.Като го сложа на нокъта и като притисна тампона, направо размазвам всичко Rolling Eyes.И топ лака ли трябва да е специален?

# 238
  • Варна, морето и сините вълни!
Грета, всичко ми е на Конад - шаблоните, тампона и боичките.

# 239
Грета,аз лично след всеки печат почиствам с памук и лакочистител шаблончето и тампона,защото понякога остава лак върху самата картинка и после не се отбелязва,другото което е ,че трябва да си малко по- бърза,защото засъхва лака,изчакай хубаво да засъхне основата и след това прави печатите Peace

Общи условия

Активация на акаунт