Покажете си детските стаи - 8

• 44 470
  • 327
  •   1
Отговори
# 150
  • В кошера...
Purple, би ли споделила за шкафа с контейнерчетата - икейски ли е - изглежда многофункционален. Тук в БГ май няма такива...

# 151
Момичета, в голяма чуденка съм. Малкия е почти на 3 години, решихме ще се местим в нашата спалня, а на него ще освободим детската Имаме възможност от сега да направим обзавеждането за ученик - т.е комплект с бюро, гардероби и тн, и тн.. Само от два дни се чудя дали ще оцелее това обзавеждане до 1 клас

От вчера се чудя дали да не го оставя на съществуващото обзавеждане -  скрин, удобен диван и само да взема от тези масички със столчета подходящи за възрастта Thinking. Контейнери за играчките имам, така че липсата на шкафове се компенсира

А и от къде купувате хубави столчета и масички за деца от 3-5 години ...
Сори въпросите станаха много

# 152
  • Atlanta
Purple, би ли споделила за шкафа с контейнерчетата - икейски ли е - изглежда многофункционален. Тук в БГ май няма такива...

Не е икейски, купен е от Таргет /www.target.com/ при нас в Атланта.

# 153
KOTE взех хубаво дървено столче от МОЛА, напоследния етаж преди детския кът, има магазин за дървени играчки, столчето е много хубаво , шаренко облегалката е кученце.
За обзавеждането за ученик дали ще оцелее, зависи от детето..ако съдя по моето -нищо няма да оцелее. Confused  Част от столчето се вижда в подписа ми...ако искаш ще го снимам цялото.

ето от тук нататък се вижда столчето

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 08:38 от galentinass

# 154
  • София
Ето детската стая на моите госпожици  Laughing
Стаята е правено още преди 4 години, сега изпробвам новия фотоапарат,
не е нищо особено, но може и някой от вас да вземе някоя идейка  Grinning

# 155
  • Варна
Какво мислите за два цвята тапети (жълто и кафяво), разделени с фриз на около 50 см. от тавана, като при това кафявото е отгоре ( голям спор имаме с мъжа ми, според който тъмният цвят задължително трябва да е отдолу)?! Thinking

Фризът е такъв:

# 156
Според мен мъжа ти е прав   Peace   тъмният цвят отгоре  много ще затвори стаята  /оптично/   ако е светлото отгоре  ще изглежда  по просторна стаята .  Успех в избора  .    Wink

Дудинка  стаята е супер като за две госпожички    Wink     браво

# 157
и аз така мисля,тъмния цвят трябва да е отдолу,защото иначе ще затвори стаята.иначе е добра комбинация жълто и кафяво. Peace

# 158
  • Под Сините камъни
на мен пък ми иска парола

# 159
  • София
на мен пък ми иска парола
достъпен е, няма парола

# 160
  • Под Сините камъни
Дудинка сега я разгледах много е хубава,незнам защо първите два пъти ми иска парола.

# 161
и намен ми искаше парола.,Дудинка ,страхотна е детската стая на девойките ти.в топли цветове. Peace

# 162
  • Sofia
chockolina И аз съм на мнение, че мъжът ти е прав. Тъмният цвят е по добре да е отдолу. Peace

# 163
KOTE взех хубаво дървено столче от МОЛА, напоследния етаж преди детския кът, има магазин за дървени играчки, столчето е много хубаво , шаренко облегалката е кученце.
За обзавеждането за ученик дали ще оцелее, зависи от детето..ако съдя по моето -нищо няма да оцелее. Confused  Част от столчето се вижда в подписа ми...ако искаш ще го снимам цялото.

ето от тук нататък се вижда столчето
Столчето е много сладко, а Томас е........НЕВЕРОЯТЕН  Heart Eyes

# 164
  • при моите деца .....
Много е хубава.
Това е и моята концепция за стая - да е с мебели, подходящи и да големи деца, а аксесоарите да са детски.
По индивидуален проект ли е?

Общи условия

Активация на акаунт