Септември `09 - 34

• 12 144
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
...предлагам и Миринда да се заеме с организацията/това като покана за ражда в Тина Киркова/ Laughing

Миринда където и да ражда ще лежи в изолатор, така че парти по пижами - през крив макарон  Cry  Т`ва е положението - искам - не искам - самостоятелна стая  Mr. Green

А за името - и ние още не сме постигнали съгласие... Моят мъж се е запънал като магаре на мост и дори не иска да мисли за друго... Ама има време, дано поотстъпи малко...

# 121
ееееее като ви слушам за това "пижамено парти'' ми се прииска да дойда да раждам в софия   bouquet
Ние с моя мъж нямаме проблеми с името- даже още преди да разберем пола бяхме измислили и за момиче и за момче...
 Стискам палци на Бубара
Аз днес съм с ниско кръвно 100/60 и ми е малко кофти. ся си направих кафенце - ако не се оправя  ще звъня на доки Weary
и да ви питам нещо ако може -  някоя от вас да е ползвала или чувала отзиви за количките на  Esprit  че съм си харесала една ама нз дали са добра марка така че ако някой знае моля да каже   bouquet

# 122
EmiR, личи си кой работи счетоводство.  Laughing Аз вече от година не работя и вече съм доста на Вие с нещата, добре че има и други счетита да помагат. А за това при кого ще раждам - ами мен ще ме оперира външен лекар, който има договор с ТК, казва се Милкана Щерева. Точно затова освен 900 лв. ще платя и допълнително за нейния хонорар. Но пък аз имам пълно доверие на тази жена, тя ми прави и първото секцио и така. Иначе когато раждах първия път, моята док извика д-р Григорова да помага, че трябваше да ми режат и миомен възел, а Григорова била най-добра в това отношение, та имах късмета и двете да ме режат. Определено няма да съжаляваш, че ще си при нея. Тя е супер.

# 123
keri_ ние с мъжа ми ги разглеждахме и мн ни харесаха! Продавачката каза че се правят от немската фирма Hauk за Esprit! Даже я бутахме в магазина - чудесна колички! Тъй като обаче за същите парички можем да вземем Hauk с кош за новородено, столче за кола, дъждобран и раница ще купим Hauk!
Двете колички са еднотипни - като шаси, килограми и маневреност!Доста са удобни! Тази която показвам ще пристигнат в началото на август и ще ходим да я видим на живо, но продавачката каза че са напълно еднакви

# 124
МОмичета да ви питам някой ползвал ли е козметиката на Бочко- доволни ли сте??

# 125
  • Габрово
МОмичета да ви питам някой ползвал ли е козметиката на Бочко- доволни ли сте??

И шампоана и кремчето ползвахм понякога, но не са нищо особено. При подсичане най ми е помагал Судокрем, който ми носеха от Америка, но сега гледам и тук го има. А за къпане като бебе ползвах с Алекс 2 в 1 шампоан и душ гел на Себамед.

Ладида, мерси за линка  Hug

Последна редакция: вт, 28 юли 2009, 18:29 от valkata78

# 126
  • София
kiαrrα lвече официално ли е приета новата  тарифа на Тина Киркова?900 хич не е малко....Първото ми секцио беше при Григорова, затова и сега пак при нея....
Бочко съм ползвала само кремчето за дупе и съм доволна...доста мами от парка са доволни и от другите продукти....ама май ги няма навсякъде....

# 127
dundito 2  който и да питам за Бочко не ми я препоръчва....но не съм я ползвала и нищо не мога да кажа
Да се похваля че най - накрая се спряхме на количка http://www.kasidabg.com/comfort-new-college-esprit-2009.html
bibo4e  и на мен 2-3 мамита ми казаха че количките са ок,ама имаше и мн такива които ми казаха че са боклук и за това реших да питам да видя други мнения

# 128
И аз по често чета отколкото пиша, но ме мъчат ужасни подготвителни контракции. Иначе сме си избрали името за детенце /този път доста по  рано/ Виктория.
Честито на празнуващите!  bouquet

# 129
няма проблеми за болничните дават ти за колкото време ти остава до майчинството,затова не се притеснявай.

Ч.Р.Д. на детенце и всичко наи наи.
само аз ли от вас ще раждам в окружна???

# 130
Здравейте, момичета.
Редовно влизам да ви чета, но все не остава ред да се включа. А и доста от темите са ми далечни, например за болници, лекари и т.н. нито мога да дам мнение нито съвет, та си трая. Искам да помоля за паролата за снимките. И има ли някой, който оправя списъка на първа страница или сама да редактирам? Термина ми го смениха от 19.09 на 30.09. Очаквам момиче и съм много розово настроена.
Относно кремчета за подсичане да споделя моя опит. Тук е много разпространен този Судокрем, само това се използва, не е лош но аз пък си взех от България Бейби Тан и бях много доволна от него.И по принцип да кажа, че тук препоръчват и аз така съм правила, миенето на наакано дупе да става само с вода, (аз използвах напоено памуче с вода) и да не се маже с крем при всяка смяна на пелената. Само при нужда. На Лео ми се е случвало да се зачерви дупето чак като стана на 5-6 месеца за първи път. Мокри кърпи ползвам само ако съм на вън и нямам под ръка течаща вода.
За името и ние не сме измислили. Моята първа идея беше Кристина, по повод на един филм. Вики Кристина Барселона......но после всички почнаха да викат на бебето ми в корема Криси и мен някак си ми стана тъпо. И сега мисля друго име. Но до никъде не сме с избора.
За кръвното и аз съм с ниско, последния път беше 100/60, но път акушерката ми каза, че това е съвсем нормално кръвно за бременна жена. И аз пия по едно слабо кафе с много мляко на ден просто защото понякога ми се налага да става рано.

# 131
Аз хубаво се настроих,че ще ходя на пазар днес,а пък съвсем съм изперкала,че сме на курс за бременни довечера Crazy
 Пазарът остава за утре!

# 132
EmiR тарифата още не е официална, но съвсем скоро ще стане. Просто още се решава от коя дата да въведат новите цени. Това ми го потвърди моята док. Така че вече се подготвям психически за крупната сума, която трябва да дам за раждането, добре че майка ми милата от известно време събира парички от заплатата си и ще ни помогне поне с половината, ако не и повече, че ние сами не бихме се справили с цялата сума, която при мен идва към 1700 лв.  Confused

keri_ и аз не мога да дам мнение за този модел колички, но на снимката добре изглежда. Дано ти върши чудесна работа. Относно кръвното - аз винаги съм била с ниско, така че за мен 100/60 си е напълно нормално кръвно. Пия си всяка сутрин кафенце с мляко, чаша-две кока-кола и съм ок.

dundito 2 от Бочко съм ползвала и ползвам все още за Хриси крема за подсичане. Другите продукти не ми вдъхват доверие и не бих взела. Специално с Хриси бях много доволна от крема за подсичане Пенатен и сигурно и сега ще взема от него.

Вчера след като с Миринда обсъждахме различните марки козметика, категорично се спрях на шампоана за цялостно измиване на Бюбхен. То е 400 мл и струва между 10 и 14 лв. Хриси я къпах с него първата една година и бях страшно доволна. Сега за нея ползвам една специализирана серия за хора с атопичен дерматит на Себа Мед, за съжаление те са доста по-скъпи от обикновените шампоани на тази марка, затова се надявам поне бебчо да няма такива проблеми с кожата и Бюбхена да му пасне.

# 133
 Здравейте  Hug
 Аз днес съм като парцал...трябваше да изляза по работа и едва се прибрах...явно ми е много ниско кръвното и имах чувството, че всеки момент ще се изсипя на земята, но се справих, дойдох си  newsm44
 За имена си говорите... ние още не сме измислили, т.е. аз съм се спряла на 2 и се чудя кое да е, а моето момче на съвсем друго и край - дума и лаф не дава да става.... Обаче още откакто съм бременна постояннно му повтарям едно име и той вика "Не, не ми харесва, много изчанчено" и аз се бях отказала от това име. Нооооооооооо онзи ден викам я чакай пак да подхвърля и той се изцепи "Хм, това име ми харесва, караш ме да се замислям, харесва ми".  #Crazy #Crazy Аз през цялото време го повтарям, а той милия явно въобще не ме е слушал, паднах под масата като се изцепи   smile3501 newsm62 В крайна сметка съм доволна де  rotfImbo
 Лека вечер, аз отивам да прилагам "полегнала е Тодорка" Simple Smilebouquet

# 134
може ли  на мен да ми дадете паролата за видя фотоалбумчето моля ви

Общи условия

Активация на акаунт