Израел 44

• 24 852
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
 Ние още не сме излязли за плажа - жега още , бе ! Още малко да се захлади - така се  самозалъгваме ...Ъгъла на слънчевите лъчи , това онова ...Върти сучи човек ... Уж по-здравословно в 5 ...ааааайде ... в 5 ...

Боряна , аз не съм ходила на палатки . Хич не ми е ясен района .Ама пловдивчани викаш - добри хора  Mr. Green - ееееееееми така е ...Наше лошо има само тук - там !  Joy

Мента , чесън от този едрия , който са по 5 главички в бяла мрежичка по суперите - обикновен такъв , главички на скилитки - едри , едри обаче. Дали не беше "шум америкаи" ?  Иначе за РД ще видим утре - работен ден е , след работа ако успеем да излезем ще  е добре . Свеки си е вкъщи вече - под наблюдение , пак ще има преглед след месец. Сега хич немога да оставя децата там пък , но това да ни  е дерта. Тя да се оправя само и да се пази повече , че  много се товари, а най-вече дъщеря й я товари. Отгледаха й детето. Цяла година нон стоп от  сутрин до вечер , та и по нощите даже  , а майка й с болно сърце ! Аз повече я жаля сякаш ...  Rolling Eyes

А за улегналостта - ееееееее , то и ние не сме улегнали много ... вътрешно  Mr. Green ... Повечето  е  въпрос на задължения. Я ни изпусни за малко - я виж !  Joy

Току що гледахме  един страхотен филм по HBO .Трябва да се  види !!!!!  Ето го :

http://www.hbo.bg/TitleDetail.aspx?ScheduleId=4262108

Сетих се да допълня нещо - 2 пъти подред  блокирам сейфа у нас. Моят мъж казва - и да се опитам нарочно незнам как да го блокирам чак така. Последния път  сега направо го пробива с разни бормашини, защото няма начин да се отвори- блокиран , защита сложил и  едва го проби  даже. Отиде сейфа ! Сега ще  взима друг , но май по-добре с пръстов отпечатък да се отваря , че  аз блокирам сейфове  с  кодовете . Незнам защо - проста работа е ....аз уж не съм   Joy Такива неща. А самият сейф и той си е бая  инвестиция  ooooh! Сега да се  смее ли човек, какво - незнам ! Уж за смешка ви го казвам де  Rolling Eyes Моят мъж вика - каза ли, издаде ли се каква  я свърши - иди кажи на форума да ти се смеят ... Ми ... Rolling Eyes смейте се , к'во !?  Rolling Eyes

Хайде   бягам аз !  Hug

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 15:59 от petia911

# 121
  • T"A
Дъщеря и работи ли?
Нали става въпрос за етърва ти, която сама си отглежда сина, та за това си помислих, че може би работи...

# 122
 Оф , допълвах горе за сейфа ама това ще пиша "под теб" , да си запази реда  приказката....Та дъщеря й работи вкъщи -  дизайн , уеб  дизайн и още нещо от  сорта . Мога да намеря  сайта й.

# 123
Sorry za latinicata,ne se nauchih da izpolzvam kilirizator!

Ako znaete kolko gasterbaiteri minavat prez BG,na Kalotina ima6e kilometrichni koloni koli na platza "Incoming",a na izlizane bqha 5-6.
Suvetat na Boryana me spasi ot izqjdane,minahme za burzo prez reka Nishava i imashe stotici komari tam.

# 124
Цитат
Нали става въпрос за етърва ти, която сама си отглежда сина,
Сама  Rolling Eyes майка й и баща й ги отглеждат ...с такова впечатление съм .....
Пете,ако започнеш и да отваряш сейфове всякакви ...ще измисли нещо с теб   Laughing

Тигрис ,как е мУето?завист,завист.... Twisted Evil

Чакам Тали да ми звънне и да се съберем бандата  Party

# 125
  • T"A
Цитат
Нали става въпрос за етърва ти, която сама си отглежда сина,
Сама  Rolling Eyes майка й и баща й ги отглеждат ...с такова впечатление съм .....

Имах предвид, че няма съпруг до себе си  Peace

Моят мъж вика - каза ли, издаде ли се каква  я свърши - иди кажи на форума да ти се смеят

Joy Издаде се, предаде се, само адреса не каза за доброволци да "оправят" сейфа   Joy

# 126
  • T"A
Имало е стелба в Тел Авив  Sad Двама са убитите, няколко са тежко ранени, стреляно е с M16  Confused
Още не знаят какъв е поводът (подозират, че е криминално), в центъра на града, сдерот "Ротшилд" е блокирана...

http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3755400,00.html
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1104506.html

Преди два дни имаше взрив в Р"Г - мафиотски борби, вкъщи не се чувахме от полицейските хеликоптери, а сега и това... просто не знам какво става напоследък  Confused

Оф, лека-полека се натрупва повече информация - инцидентът е бил в нещо като клуб на хомосексуални, съвсем млади хора били там... подозират, че е някакъв хомофоб, който след това е опитал да достигне заведение, което е също на тази общност.
Не е за вярване - в най-мирната и спокойна част на града... Sad

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 23:51 от Mentha

# 127
  • Някъде там...
Добро утро,

Пожелавам ви един мързелив,изпълнен с фантазии и смях розов ден!

# 128
  • София-България, Израел - където си поискам
Добро утро и от мен bouquet
Мента, за инцидента за който пишеш, ето информация и на български
http://www.dnes.bg/world/2009/08/02/otkrita-strelba-sreshtu-gei- … dvama-ubiti.75370

# 129
  • T"A
Мерси, Жаки! Вчера писах тъкмо, когато го съобщаваха и още не беше разпространено из всички новинарски агенции...
Такива неща не са ставали в Тел Авив - градът е известен с толерантността си, аз направо бях в шок снощи  Rolling Eyes

Пете, да ти е жив и здрав рожденикът и много да те слуша   party023 
Весело изкарване и много хубави емоции в семейството ви  Party

# 130
  • Някъде там...
Пете,да е жив и здрав мъж ти!!!
Наздраве!

# 131
 Ехе ..аз позакъснявам с почерпката , то обяд стана или късно утро - както дойде !
 Значи става моят мъж на 38 ! Още не е ударил 40 - така и все още се чувства млад  Grinning ... Ми той си е ! Очаквай да ме хваща кризата на 40 казва !  Joy Викам си - има още 2 години, но да видим колко пък ще го държи де ... До 40 си казах аз , че пак ще карам мотор  (той казва) ... Нешама шели! Ми ...ето - всичко си е по план  Whistling .Само , че за още едно дете започна да прикарва идеята . Уж имахме сключен устен договор  с ръкостискане и други  стискащи подробности там , ама ...на. Аз съм обаче неумолима  Twisted Evil ... Много си го обичам , той ми е опора винаги. Да ми е жив и здрав ! Как ми/ни се ще да идем на някой цимер и ние , но пък ще си наваксаме в БГ ... Сега родителстваме  Mr. Green

Пина колада  Flutter  а  това ...

Ей тия неща за кризата ще се пазят  Joy :
http://i41.photobucket.com/albums/e251/Overkill-Bag/Bag%20-%20Ot … appy-birthday.jpg

# 132
  • София
Петя - специални поздрави на съпруга да му предадеш и от мен.

Още дълги години Бог да не го лишава от чаровната му усмивка и да се радва на прекрасните деца, с които си го дарила.

И му кажи да не се притеснява - като гледам Саги ще стане достоен заместник на тати, а дъщеричката Ви си е направо красавица и сто на сто ще е най-личната мома на Израел.

Бе какво да разправям - гледай родителите, па не питай за децата.

# 133
  • T"A
Като става дума за рожден ден и кризата на 40-те - в петък сме поканени на рожден ден на един мъж, който навършва 40, много се чудим какво да му занесем - не сме много близки, но са едно много симпатично семейство и ни се иска да го зарадваме...  Confused
Празнуването ще е в кино - за първи път съм канена на такъв вид празнуване (не че се оплаквам  Grinning) - тук са показали как ги организират: затварят входа към даден киносалон, поднасят закуски, питиета, а след това канят гостите в самия киносалон да гледат филм - интересно е като идея, ще видим как е като преживяване...  Party

П.П. Наина, как е Ники? Лекарите казват ли ви нещо ново?
(то пък при вас е неработен ден днес, но все пак)

И още нещо се сетих...  Blush

Бубе, разглеждах си сребърните бижута тези дни и си спомних какво ми каза за окисляването... - с всички синджирчета има такъв проблем  Confused Значи, или ползвам козметика, която не е съвместима със сребро, или наистина отделям някакви вещества, които окисляват среброто... факт, че рядко слагам бижута и не бях обръщала внимание до сега...  Thinking

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 13:43 от Mentha

# 134
Петееее,да ти е жив и здрав рожденикa

Идеята за още едно дете е много хубава , Wink!Поздрави човека от една луда,многодетна съфорумка ...... Mr. GreenЩе те чакаме в клуба ..... Laughing

(аз повръщах цяла нощ и съм като парцал,едва се довлякох до компютъра )

Общи условия

Активация на акаунт