Израел 44

• 24 859
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
 Ха , малък свят , а? На моя мъж много му хареса там. Напомняло му някакво малко градче , село . Зимата мирише на  изгорели дърва , така се отопляваше масово народа там -  на печки с дърва. Много уютно даже .Като се разхождахме из улиците намерихме и едно барче интересно (не помня името) , а по-надолу пък имаше училище и до училището се продаваха някакви хамбургери .Някаква плесканица ли беше, плескавица ли беше , мазаница ли беше името - забравих , смейте ми се  сега  Joy Колко хамбургери изяде моят мъж ! То сигурно са били пълни със свинско, а той не пита - гладен ! Боже - грешник  Joy Вече не прави така  bowuu Mr. Green . Даже си спомням хотела , ето този :
http://www.hotelamfora.co.rs/index.htm То той беше най-свестния на времето , освен  големия - някакъв държавен май да е бил , стил - партийна квадратност , тишина и студенина . Имаше и други опции - нещо като гест хаус в домовете - малко  "хотелчета" , но в самата къща на хората .Не беше чисто, нямаше телевизор даже , а едни ъглови дивани и общи бани. затова това хотелче навремето беше частно и много съвременно , скъпо обаче , но няма нищо. Как ли е сега ?  Simple Smile И влак си имаше до България , и народа си говореше и разбираше български развалено . Та етническите българи са най-голямата  група всъщност - разбираемо е.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B4

# 151
  • T"A
Съничка, твоите гвиниот изглеждат много апетитни и на форма си ги издокарала екстра, и изобщо...  eat
Аз ще ги правя скоро за колегите на мъжа ми, защото вкъщи се получава твърде голямо количество за двама души (1 и половина в нашия случай  Blush), а пък в службата му много се радват, когато носи нещо домашно приготвено  Grinning

Танче, ти подготвяй терена в Многодетните майки, че аз съм такава фурия - наместя ли се удобно в една тема, няма оттърване от мен...  Whistling

Това и аз бих правила с голямо удоволствие  Grinning
А роднините съвсем на български ли говорят? Знам, че има българско малцинство там, но не помня да съм срещала българи от този край...

Бубе, аз чакам Дядо Хаджия да ти отговори по-компетентно, но според мен не е от маслото, а от печенето - или е трябвало да ги покриеш от самото начало и да ги оставиш покрити почти до края, мисля, че печката е била много силна (тогава препича) или пък твърде слаба (тогава изсушава)  Thinking за тестените неща печенето е най-критично, но ще и свикнеш на печката, ще хванеш цаката  Hug

Пете, аз имам снимки - по голо дупе на плажа на година и половина - две (но с шапка  Mr. Green), някога не е имало и бански за толкова малки деца, де. И моят мъж е голичък на  тази снимка, но нищо не му се вижда (той  обаче не пропусна да ме пита с леко възмущение защо съм качила негова снимка - ером в нета  Joy). Пък онзи ден снимахме брат'чедката, но след като установихме, че малката си е събула гащите, оставихме само родителите и да имат достъп до тези снимки...  Simple Smile

# 152
  • София-България, Израел - където си поискам
Пете, на патерици да е жив и здрав мъжа ти  bouquet
Илка, хубави снимки и сладки дечица Heart Eyes да са живи и здрави малките госпожици Hug
Мече, приятно изкарване в сръбско, само положителни емоции Peace
за децата спрях се до второто, много сили са нужни за повече Mr. Green аз Танчето съм я признала за мама номер 1 Laughing, аз се предавам за повече, а и съм на възраст вече Naughty.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 18:06 от jakinik

# 153
  • Някъде там...
Момичета и момчета,да ви почерпя с нещо разхлаждащо...Повода е-1 година живея в Израел  bowuu

# 154
    Пете, честито на мъжа ти на патерици  bouquet

Бубале, честита ти годишнина на теб  cheers

# 155
  • София-България, Израел - където си поискам
Бубе, честито  bouquet как бързо минава времето Laughing само хубави неща да ти се случват Heart Eyes

# 156
Привет! wavey

Пете,да ти е жив и здрав мъжа,и много да те слуша!
Бубе,честита годишнина и на теб!

Ники е на антибиотик,оказа се ,че освен песъчинките има и бактерия!

И аз съм навита на второ,ама хем искам,хем не искам! LaughingКато си помисля,че няма кой да ми помогне,и се отказвам.Но пък и да си сам,не е работа!

За голите снимки,каква имам ,ще паднете от смях Joy JoyДибидюс гола,отвратително сърдита Joy,аз,една дружка и тя гола,и брат и ,ама той с бански Joy JoyАко се прибера по-рано от работа,ще Ви пусна една снимка,да се посмеете! Laughing

Толкова неща щях да пиша,ама пусто половината ги забравих LaughingОдъртявам! Joy

# 157
  • София
Малеее от тия горещини направо мозъкът ми се е размекнал значи. Ма за нищо не ме бива бееее. Един доклад го мотам цял ден и накрая го оставих да отлежава.

Бубе, за добруджанките - или ти е твърдо тестото или си ги по препекла. Аз по принцип ги печа на слаба фурна. Моята жена първо ги почва отдолу и после пуска фурната отгоре и отдолу. Тия са от нежно тесто и значи как се зачервят проверяваш с клечка за зъби и ако е суха нема какво да ги мъчиш повече във фурната. Аз понеже нали се я карам по мързеливата ся вече ги правя на едни малки питки, че ми е по лесно.

Наина - туй душа да знаиш малко упорито е това бактериалната на бъбреците. Ама ти си му давай повечко течности, че да може детето да се прочиства. Питай доктора ако не му пречи витамин С - му прави чай от шипки. Аз лятно време първо туря нали в едно шише вода в камерата да замръзне хубаво (демек си правя нали снежна вода), после па я размразявам и с нея правя огромно количество чай. Там си го подслаждам на вкус и го оставям хубаво да изстине и си го пия студен. Страхотен става. Даже кога имам лимон изцеждам един вътре.

Илче тия снимки като ги гледам та ми иде тия мечета да ги докопам и да ги намачам. Радвам се, че децата могат да растат на воля сред природата. Ти ли спомена, че ще ходите във Велинград. Там на квартира ли ще бъдете и ако да - как точно я избрахте ?

Петя явно Саги навлиза в периода на въпроси и отговори и просто не ти завиждам. Моите навремето ме побъркваха. Аз по цял ден на работа, майка им за по лесно "Не знам. Като се прибере тати ще го питаме". И ела виж после цяла вечер ставам на Гугъл в стара версия (то щото тогава Гугъла още не беше толкова популярен).

Привествам желанието на всички майки да имат още деца и се радвам, че чета такива мнения тук.

Айдееее чаооооо - внучката се прибра и отивам да си я намачам. Липсваше ми цяла седмица.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 18:54 от дядо хаджия

# 158
  • София
Петя, всеки трябва да има по няколко такива голи компромата. Не може без тях!  hahaha Ида беше на 2-3 месеца когато се сетих, че до сега няма нито една гола снимка и веднага се захванах да попълня пропуска  Joy
Колкото до ходенето гол по плажа - някак си е нормално мъничетата да си пълнят дупетата с пясък докато ние се суетим "добре ли ми седи горнището?", "не ми ли се бръчка прекалено корема?", "ох, пропуснах си часа за кола маска!ами сега?!"  Joy Joy Joy На вас в Израел ви е лесно - запрятате крачолите и сте готови, ама ние тук, горките, живи да ни оплаче човек, трябва да следваме последния писък на модата, че иначе има да ни одумват  ooooh! Аз за това на плаж не ходя! Crossing Arms Само на безлюдни  Whistling
Но пък си имаме и плаж на  балкона - ето с какво се занимавахме днес с бебунката:
http://snimka.bg/album.php?album_id=407255
предупреждавам, хора със слаби сърца - да не гледат, има голи снимки  hahaha hahaha hahaha

дядо хаджия
,във Велинград ще сме в ето това хотелче:
http://hotel-lucky-light.com/

# 159
_ilka_голяма сладурана е дъщеричката ти,а кой има такива красиви очи от вас двамата?

дядо хаджия,то хубаво това с чая,ама мойто дете чай не близва! LaughingНаправо се потриса от вкуса му,независимо от какво е!

Антибиотика,който пие е отвратителен,ама няма на къде!Отървахме засега и ваксината за морбили,оказа се,че тая която са им слагали е кофти,тоест имунитета се губи на 5,6 година,и сега до 30г. ги ваксинират всички!В града ни има около 100 болни,и ги е страх да не пламне епидемия.Българска му работа! Whistling

# 160
Бубе,честито!

Жаки,благодаря за пожеланията!

Петя,плескавица е,плескавица  Joy
Уж от телешко се прави,обаче знае ли човек.
Хотела на външен вид е хубав,но не съм влизала.Точно на главната улица е Simple Smile
И влакове има,дневни и нощни.Друг е въпросът дали се наемам да пътувам с влак.

Наина,аватарът ти внесе смут преди малко.
"Бебе в торба?  Shocked "
Бързо оздравяване на Ники.

Мента,помежду си използват някакъв западен диалект,шопски..
Все едно слушаш някой кореняк драгоманец,не е нещо непознато,дори и за изнеженото софийско ухо."Правиме","ходиме","у"="в/във","чекам"="чакам".Нещо,което винаги ме е забавлявало е "евега"="ето го/я".  Joy
Миналото лято стоях почти два месеца(втори ден се пазаря да оставам още,че и агитка имам) и трябваше да се отучвам от "овое гаруту у Горни Криводол" Flutter
Още повече,че български тук се учи за адет Whistling

Съни,може! Hug

Поздрави на всички,четем ви с интерес!

# 161
  • София
...
дядо хаджия,то хубаво това с чая,ама мойто дете чай не близва! LaughingНаправо се потриса от вкуса му,независимо от какво е!...

Аз затова предложих да му го даваш като студен чай и да му кажеш например, че е някаква безалкохолна напитка.

# 162
Плюшка,в първия момент,като прочетох смут,си казвам:А чак сега го е забелязала Joy,ама по надолу чета,че имаш агитка,явно у тях е внесъл смут Joy Joy,ама не е моето дете Laughing

дядо хаджия,ама то е на 10г.,трудно бих го излъгала какво е Laughing

# 163
Здравейте на всички!

Много ми липсвахте, не съм Ви забравила!

Бяхме на гости на наши приятели които са на 15 часа с кола от нас  Crazy после се местихме  ooooh! и нямахме нет, Нати проходи и нямаме и момент свободен изобщо много емоции за щастие приятни.

Утре ще ми вадят два мъдреца  Sad не растат правилно и е станала инфекция и аз се чудя защо съм все с главоболие и болки. За пръв път отивам на зъболекар в Канада. Зъболечението не се поема, ще струва за двата зъба около 900 долара но имам застраховка от работа която ще поеме 80 %. Другият месец и другите два  #Shocked.

Лека нощ на Вас аз отивам да чистя и нареждам багаж надявам се днес да успея да на подредя всичко.

# 164
hand,успех утре при зъболекаря!

Общи условия

Активация на акаунт