105 градуса по Фаренхайт в САЩ

• 16 481
  • 311
  •   1
Отговори
# 255

Даже прехвърлям спомените оттам в главата си и се чудя какво, аджеба, съм пропуснала да забележа, което така е омаяло всички ви  newsm78

е как какво, не плащаш за фитнес абонаменти или уреди, качиш един-два баира и си готов  Grinning 

# 256
е как какво, не плащаш за фитнес абонаменти или уреди, качиш един-два баира и си готов  Grinning 

Joy Едни приятели бяха дошли той на конференция, тя с детето за компания. Моята приятелка ми дава адреса на хотела и пита лесно ли се стига от хотела до моя офис. Казах й, че от хотела до офиса няма проблем, обаче наобратно ще й е трудно пеша, че е нагоре по хълма  Crazy. Тя беше решила, че се шегувам  Laughing

# 257
Ех, парковете тука са ми едно от любимите неща. На палатки не съм ходила още, но редовно на хайкинг и колела. Чисто, поддържано, културно, направено, че да му е удобно на човек. Прави ми впечатление, че и кучетата са много възпитани. Не ми се е случвало куче да ме лае или да ми тича след колелото. Освен това често виждам сърни. Ей, да ти мине сърна на 3 метра и да стои и да те гледа, предъвквайки...  Shocked

Ако България, с уж невероятната природа, един ден проима такива паркове, може и да се замисля за връщане.

# 258
  • usa
живяла съм на двете крайбрежия, предпочитам западното. на него бих живяла навсякъде от ванкувър, бс до carmel, ка, по- на юг не ме влече. в сан франциско и околноста се местя веднага щом оправят трафика. оукленд, бъркли, сосалито, валехо - все ми е едно, там бих живяла дори в кастро махлата. само да оправят трафика.
роуд трипове са основната ни семейна форма на ваканции. преди няколко години за малко да се спуснем по диагонала от орегон до флорида. все пак решихме, че с три деца ще ни приседне, проявихме благоразумие и се качихме на самолета.
не ми се къмпингува. нищо че е цивилизовано. колкото и да ми мрънка даниел, не се предавам. като порастне и завъди приятели, да ходи с тях. както прави силвия.
и накрая да си похваля гарджетата. днес се прибрах в подредена къща! не можах да повярвам на очите си! албена организирала брат си и разчистили целия първи етаж. в хола няма нито една играчка, канапетата са празни, измили пода, печката и всички плотове в кухнята и данушчик даже подредил обувките в килера. е, не ги е чифтосал, но всичките са строени като войници в стройни редици Simple Smile.

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:00 от миз

# 259
  • София
Дали ще мога да се присъединя към вас  Rolling Eyes

# 260
Петя..здравей ,защо така се чудиш дали може да се присъединиш -тук всеки е Уелкъм  Wink

Миз...браво на дечурлята,много обичам такива деца.Елла се стремя да я направя подредена ,дано и тя някой да ме изненада така Simple Smile.

Не съм и аз за къмпинги,станала съм много страхлива от разни малки твари,не бях така преди,тук като подскачат жабки навън и ми призлява...ама сериозно.Иначе сигурно ще е интересно за децата но ако е разчистено от твари може и да се навия за 1 нощ,но пък ние сме едни капризни на спане,пък то саунд машина трябва пък чисти чаршафи ,пък тоалетна на 2 крачки....май не сме за такова.Иначе едно време като дете имам страхотни спомени от къмпинг.

И аз говоря за Калиф. и Сан фран.   но още не съм била и не съм сигурна че ще ми хареса,само по приказки на хора и снимки ми изглежда добро местенце,но докато човек не види ....

Кюбит..за амниото...ами за сега сме по желание,все пак ще изчакам да видя скриининга и да видя резултатите и тогава вече окончателно ще реша но за сега имам и час уговорен.

Хиър...аз това отдавна го говоря ,колко възпитани са кучетата в УСА като цяло в сравнение с БГ.И моето доберманче е душичка,няма да се сбие с никое друго куче,респектира чуждите територии,от толкова години излизаме да я разхождаме ,срещаме чужди кучета редовно ,няма я тази злоба, отдавна се чудя защо е такава разликата с кучетата и не мога да преценя.Като се сетя че в БГ овчарката ми    ми  отскубваше ръката всекидневно да се джавка с други кучета.

# 261
Не съм и аз за къмпинги,станала съм много страхлива от разни малки твари,не бях така преди,тук като подскачат жабки навън и ми призлява...ама сериозно.Иначе сигурно ще е интересно за децата но ако е разчистено от твари може и да се навия за 1 нощ,но пък ние сме едни капризни на спане,пък то саунд машина трябва пък чисти чаршафи ,пък тоалетна на 2 крачки....май не сме за такова..

Вики, имам 4увството, 4е много ще си допаднем и на живо Flutter
Абсолютно същата съм и аз,на хотели не вярвам и си нося собствен 4аршаф и кърпа. Имам дизенфекционни кърпи4ки и минавам навсякъде преди да пусна малката хуна. Боса не стъпвам по мокета,  къпането е с джапанки....като се замислям ходенето на хотел е равно на къмпинг за мен hahaha .....как съм издържала с новородено по4ти 3 седмици в хотел, нямам на идея, май адреналина ме е крепил да не отка4а Crazy

Кюбит, не се бъзикаш, наистина по азиатски спите Laughing

Петя,добре дошла!

миз, късметлийка си ти с децата Hug

4аст от днешния ден(3пм-6пм) премина за мен така: - мама 4исти кухнята, дете разхвърля в спалнята, мама оправя спалнята, дете се вихри в детската, мама отива в детската, дете реши да залее пода в банята с вода, мама 4исти баня, дете вади ДВД-та, мама прибира ДВД-та, дете отвори хладилника и седна в него и тн ...мама изпуши накрая, дете сложи пръст4е пред устата и каза шшш-т, потупа мама по гърба и я гушка..дете заспа, мама отива да удари молитва и заклинание Т да паднат под 100Ф, за да може да излезем поне за малко навън  Tired

# 262
Иве, чуден ден си имала. Както каза моят мъж след прекаран един уикенд с Шутла - "Много малко й плащаме на гледачката."

На Сан Франциско не ми харесва само вятъра и мъглата, всичко друго, трафика тоже, не ми прави впечатление. От друга страна, в мъглата и вятъра му е чара на тоя град, без тях нямаше да е същото.
Лени, нещо си пропуснала, мила. Кажи къде беше, че да ти кажем какво е трябвало да видиш.

Добре дошла на Петя.

На къмпинг с пушка не могат да ме закарат, камо ли по желание.

# 263
Вики моя дзвер е невъзпитан побойник. Да не види друго куче. С хора е много дружелюбен, не лае по коли и колела, нооо изпада в транс като види др. куче, заприличва на гризли беар.

Аз не бих се преместила, ако не ми е писнала дезъртската природа и ако имаше по- добри колежи за децата. Тук в Хендерсън, Антем съм като на село. Много тихо и културно. Училищата са наистина на ниво. Пътувам 30 мин. да ида до Вегас на работа. Нямаме платени паркинги, нямаме комари  Grinning и 9 месеца в годината е времето приказка, но трите месеца мор- жега едва ги трая.
Нали знаете като свикнеш някъде и ти се струва най- доброто. Сигурна съм, че има много по- хубави места, но като не съм ги видяла... Имам още няколко години да мисля докато децата са малки.

Ако нямате нищо напротив, дайте линкове и снимки от добрите местенца за живот във вашия щат.

миз, ако не беше детенце да ми помогне с местенето...Растат децата и е друго. Представих си как Дани е подредил обувките  Grinning да ти стопи сърцето.

# 264
Един въпрос към хората с дълъг commute (таз дума еквивалент на български има ли).
Как всъщност си прекарвате времето в колата? Полезни идеи за по-бързо и ефективно отлитане на времето?

# 265
Ванхорн, прочете ми мислите, ама като нямах време да го напиша  Laughing . И аз исках да предложа да възродим идеята на вики за албум и всеки, които иска да качи снимки от мястото където живее, да оплакнем око малко, пък и да знаем къде да ходим  Wink .

Миз завидях ти за помощниците, в нас е паднала атомната бомба, ама няма кой да ми подреди  Confused

Бенси, същата съм по хотели...такъв гнус ме тресе...бррр  Sick . Сигурно защото съм работила по хотели много и знам кое как се чисти...какви неща съм виждала да се правят, при това по 5 звездни хотели на френската ривиера...направо червата ми се обръщат при мисълта. Като сме на хотел направо прелитам над мокета оборудвана с джапанки, чаршафите ги преглеждам с лупа за косми, постелката с 2 пръста я премествам в другия край на стаята. А банята е кошмарът ми, и аз къпя само с джапанки, хаха.

Зора, за колата може да си взимаш аудио книги от библиотеката или  да учиш език със си ди-та. Аз обожавам да карам, така че дългото каране до колежа не ми прави впечатление, дори си почивам.

# 266
  • София
Благодаря ви, момичета, за посрещането   bouquet

Офф, малко се чувствам като в небрано лозе, ама ще ви разуча   Grinning

benson10 , много хубаво си описала днешния ден. Мисля, че и мен ме очаква същото  Crazy Моя малък юнак, още от сега си показва магариите  Mr. Green

На къмпинг с пушка не могат да ме закарат, камо ли по желание.
И мен така  Crazy

За домашните любимци- колкото и да ги обичам, няма начин да се сдобия с такъв, защото мъжо е ветеринар и рече и отсече "Вкъщи животно не искам  Naughty "  Rolling Eyes

Зора , аз сама не пътувам. Иначе, като сме тримата, постоянно се занимавам с малчо, да му отвличам вниманието, да не се киселее  Simple Smile

Vanhorne ๏̯͡๏), гледам, че ще си имаш бебче. Много мило ми става като видя бременна  Heart Eyes Дано да караш лека бременност  Peace Пожелавам ти накрая, едно прекрасно и здраво бебе  newsm32

# 267
Петя добре дошла и благодаря за пожеланията. Много сладък твоя малчуган.

Аз съм била на къмпинг само един път- Златна Рибка до Созопол. Първите 3 дни бях като че някой ме метна в каменната епоха. Нищо не приемах. Мама и тате само по станции и хотели ме водили и аз глезла. Да, ама като ми хареса след това ихааа. Едни естествени добри хора, едно готско... ние не бяхме в палтка, а в каравана. Много хубаво беше.

Clairette и аз искам да го направим, защото не  и се ще да е достъпно за всички. Аз искам да видя и да споделя, защото Невада не се слави с добри колежи и това ми е болка за дечица.

Зора commute май няма еквивалент  newsm78. Времето прекарано в шофиране от една точка до друга  Laughing. Аз пътувам 30 мин. нямам идеи. Слушам любимото ток шоу по радиото или говоря с приятели в БГ или Лондон.

# 268
  • usa
Миз завидях ти за помощниците, в нас е паднала атомната бомба, ама няма кой да ми подреди  Confused

за малко и аз да си завидя Simple Smile. само дето знам подробността, че това се случва за пръв път от 14 години и на време се спрях със завистта. виж, ако повтори преди да минат други 14 години, наистина ще се възгордея  Mr. Green.

Зора, не знам за дълъг комют какво да посъветвам. аз, ако спазвам ограниченията за скоростта, съм за 15 минути на работа. само дето по времето когато пътувам, полицаите още сладко спят и покривам разстоянието за мах 10. а и те ми се виждат много като си спомня как в бг стигах до работа за пет минути пеша...

и моята гадина е крайно невъзпитан, но вината не е негова, а на несериозните му стопани... другите американски кучета може и да са възпитани, но той явно се е побългарил покрай нас.

хайде лека ви нощ, аз се оттеглям, че утре пак на работа в нечовешки час  Confused...

# 269
Момичета, я кажете какво да очаквам от шофьорския изпит тук. Аз все още чета driver's manual, после доколкото разбрах се явявам на изпит за driver's permission и някой ме учи да карам като го получа, а накрая се явявам на шофьорски изпит. Труден ли е изпита по книжката? Трябва ли да знам всички знаци и правила наизуст, или въпросите са логични и ако си я прочел и позапомнил, има шанс да минеш?

Много ми е трудно тук без кола - живеем буквално в гората и непрекъснато някой трябва да ме разкарва, ако искам да изляза от къщи. Да не говорим, че като кажа че не мога да карам, има всеобщ шок.

Общи условия

Активация на акаунт