105 градуса по Фаренхайт в САЩ

• 16 540
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
Моми4ета, благодаря ви! bouquet За много неща с коментарите ме накарахте да се замисля, много има да проу4ваме и мислим.  Ако тръгна за Индия ще кажа Simple Smile

Ванхорн, и аз те прегръщам Hug

Вики, дали си спомняш по кой канал/предаване или как се казва филма, който си гледала?

Сипируми, супер новина, дано ти харесва работата.

Стела, супер пътешествие сте направили. Ние когато се местихме от западния бряг до изто4ния карахме така, но не беше никак забавно, защото катуна беше с нас, бързахме да стигнем, имахме определени дни за ремаркето и по4ти нищо съществено не видяхме.
Страхотни снимки!

Днес попаднах на списък с грийн бейби неймс Joy
Какво ли не измислят хората:
http://www.thecradle.com/babynames/articles/green-baby-names

---
Мисля да се пробвам да не използвам интернет за месец, само периоди4но имейл да проверявам, та ако успея и за4езна по някое време, да не се притеснявате за мен Mr. Green

# 196
Стелла страхотни снимки,на един дъх ги разгледах.Страхотно си ги описала, все едно аз съм го видяла.МНого интересни неща сте видели.А разстоянията ми изглеждат огромни.На места е такава необятна шир, че чак страшно изглежда, но е и много красиво.Как имахте търпението за такова дълго пътуване с кола?
От всичко най ме грабна Сан Франциско.Влюбих се .Ако имах възможност бих живяла там.Калифорния си ми е слабост по принцип. Crazy

И сега да ви се похваля.Нали съм пишман готвачка вчера реших да правя десерт за домочадието и направих Японски сладкиш по рецепта от Готварската книга на бг мамма...ммм страхотен стана...цял ден ме тегли само към хладилника... Joy

# 197
Цитат
Мисля да се пробвам да не използвам интернет за месец, само периоди4но имейл да проверявам, та ако успея и за4езна по някое време, да не се притеснявате за мен

Бенс това ми звучи като самонаказание  Laughing за мен де... Както и да е, ще ни липсваш  Hug

# 198
@daniela_ch  ако знаете къде ще работите, е добре да започнете с това поне единият от двама ви да пътува по-малко, сиреч, да живеете по-близо до работата поне на единия. АКо можете и на двамата, ще е идеално.
 Хубавите събърби са на север от Чикаго, покрай езерото, като ги почнеш наред Evanston, Wilmette, Glencoe...Highland park... малко по-навътре от езерото SKokie, Northbrook. 
   Събърби по на запад и с доста българи Schaumburg, Des Plaines, Arlington hights, Mount Prospect... всички имат добри детски градини.
И да си гледаш детето в къщи, ако можеш да си позволиш бива. Като има пъблик училища с безплатни прискул програми за по 2-3 часа на ден. Ако все пак искаш детето да не е по цял ден с теб в къщи.
  Ситъри колкото щеш. Колкото повече изисквания имаш, толкова повече трябва да плащаш. $10 на час минимум като старт и по-скъпи... Има мексиканки дето ще ти го гледат и за $10 на ден. Има и българки, чула съм, за по $5 на час, в тяхната къща, които ще гледат още 2-3 други дечица, или пък със собственото си....
  Тук е бъкано с българи, предполагам ще дойдете при познати, има и форуми, има вестници тук, черкви....не е като да няма информация.... Лесно ще намерите каквото търсите. Успех.

# 199
Страхотни снимки! Аз също обожавам Сан Франциско - сестрата на съпруга ми живее там. За нашия меден месец също направихме един много приятен road trip за 3 седмици. Стартирахме с Crater Lake, през San Francisco, после Yosemite National Park в Калифорния, King's Canyon and Sequoia National Parks, стигнахме до Лас Вегас, от там надолу до Grand Canyon, на връщане минахме през Death Valley, и през едно много приятно местенце Alabama Hills - там се снимат уестърн филми много често, после езерото Tahoe, накрая Рино и обратно в Портланд. Видяхме повече паркове, отколкото големи градове. Това преди 2 години. А преди две седмици си направихме трип до Yellowstone - много красив парк. От Портланд до там е близо 14 часа, та преспахме една вечер в Бойзи на отиване, и една в Спокейн на връщане. Ние обичаме дългите маршрути с колата, защото винаги има какво да се види по пътя.

# 200
Руми! Браво, мила!

Стелт, отивам да зяпам снимки и да завиждам! Това ще да е било лятото на роуд триповете, и като чета какво сте минали се смея на нашите мизерни 3600 км от юни/юли... за пореден път се убеждавам, че моето място е на западното!

детето спи, аз гледам twilight, пия бяло, ям шоколад и ми е едно хубаво  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 23:49 от Agent Provocateur

# 201
  • САЩ
Стела хубави снимки и интересно пътешествие! И аз си мечтая за такава обиколка, но може би за повече от 8 дни и като порастне малкия и започнем да го пращаме лятото сам в БГ  Mr. Green

# 202
Момичета, гледам говорите си за западното крайбрежие и ми стана интересно, къде бихте живели там?

# 203
благодаря на всички за вниманието  Grinning

хитруша, колкото повече дни- толкова по-добре Simple Smile. ние имахме само толкова на разположение този път, за съжаление...

тандури, аз съм си заплюла да живея точно на хейт ашбъри  Mr. Green(сан фран), ама като гледам наемите в крейгслист-а първо се налага да спечеля от тотото.

тиней, не остана незабелязано влизането ти  Grinning, време беше, то бива абстиненция от време на време, ама ти много издържа   Laughing

# 204
На мен ми се схваща и гърба и всичко само при мисълта за роуд трип  Laughing. Най-дългия ни такъв беше от СФ до Сан Диего и не взехме самолета само защото бяхме канени на сватба по средата на маршрута. Родена съм за принцеса аз  Blush

# 205
Стела, хаха, нахълтах с дълъг пост на емигрантка-разбирачка... Роуд трип(ове) ми е в ту ду лист-а.  Мен ми се ходи с RV, ако трябва да се отпусна и да помечтая...

# 206
джутурна, не бягай така набързо  Grinning, разкажи как се живее на такова красиво място. интересно ми стана, че хората бяха облечени с зимни якета, вълнени шапка и шал, ботуши  Crazy тук даже и зимата не го правят  Grinning.    

# 207
Stela много хубави снимки, но аз ти завидях на урожая. Голяма си градинарка. Искам и аз, ама тук с това горещо лято и с тази дезъртска земя... Не е невъзможно, но е трудно.

# 208
'Мче както е казал Марк Твен, няма по-студена зима от лятото в Сан Франциско  Wink. 55 градуса беше миналата седмица - това лято ли е, кажете ми  Crossing Arms.

Много хубаво се живее  Mr. Green, особено ако се абстрахираш от битовизми, като например цените на имотите. Честно, единственият кусур на Сан Фран е 12-часовия полет до Европа.

# 209
Stela много хубави снимки, но аз ти завидях на урожая. Голяма си градинарка. Искам и аз, ама тук с това горещо лято и с тази дезъртска земя... Не е невъзможно, но е трудно.

ванхорн, много благодаря, но заслугата е повече на съпруга, аз се отчитам само с плевене, бране и правене на салата  Grinning ( и фотодокументиране)

джу, значи е перфектен тогава, аз не държа да съм няколко часа по-близо до българия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт