Fragancedirect.co.uk- 2

• 29 961
  • 465
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Получих си пратката - 2.135 кг. Сетче 5-то авеню, сетче Attitude на Армани, дезодорант на Jil Sandler, едно "масло" за тяло с мирис на зелен лимон Хавайски тропик, Околоочно кремче Corise Salome - 5 от нещата за подарък.
Моля те дай линк към сетчето на Армани  Praynig

Харесала съм си на Coryse Salome антицелулитния. Някой познава ли тази марка? Нищо не ми говори.

Аз го чакам тези дни, заедно с още три крема на същата марка за лице, ще ти дам отзиви, но за ефекта едва ли ще е скоро, ако има такъв!  Simple Smile Прочетох в сайта на фирмата, френска е, дано остана доволна!  Hug
Пуснах и аз една поръчка. Щом е френска е добре. Дано ни допанде. Peace

И едно линкче ако може към антицелулитния.
Аз поръчах антицелулитния на РОК ама пуста поръчка още я чакам  Sad

# 376
# 377
  • София
последната ми поръчка пътува 19 дена, защото не са я пуснали по въздушна поща, а по земя и се е влачила насам. На кашона пишеше, че не може да пътува по въздушна, съдържала непозволени за нея артикули  Crazy
Явно зависи как ще пуснат поръчката, затова някой се бавят толкова  Crossing Arms

# 378
  • Пловдив
Хайде и аз да се разпиша тук Crazy. Снощи пуснах първата си поръчка с ето този сет със спирала на Ланком http://www.fragrancedirect.co.uk/Lancome/Lancome-Virtuose-Mascar … -Set/invt/0022083.

А някой има ли впечатления за аромата Arden Beauty http://www.fragrancedirect.co.uk/Elizabeth-Arden/Elizabeth-Arden … 10ml/invt/0018574 на Elizabeth Arden? Дали е свеж аромат или не (мързи ме да се разходя до някой магазин, за да го видя Mr. Green)?

# 379
  • виртуално
Arden Beauty е зелен, свеж, летен  Simple Smile

# 380
Dioni ето антицелулитното кремче.
От вчера още не ми е шипната поръчката.
Chance, кажи после как е спиралата, че се чудя на ХР или тази да взема. Peace

# 381

Днес го получих, но довечера ще пробвам как е, иначе пише 15 дни сутрин и вечер и ще има резултат!  Blush

# 382
Chance, кажи после как е спиралата, че се чудя на ХР или тази да взема. Peace
Моята последна поръчка от 3.08 я шипнаха вечерта на 4.08. И още ми я няма  Crossing Arms Ей, ама много ни разглезиха  Mr. Green

# 383

Днес го получих, но довечера ще пробвам как е, иначе пише 15 дни сутрин и вечер и ще има резултат!  Blush
Честито. Grinning Пиши довечера как е като консистенция поне. Peace

# 384
  • Пловдив
Arden Beauty е зелен, свеж, летен  Simple Smile
Рапунцел, мерси много за инфото  Hug. Точно за мен е значи  Peace, хвана ме яд сега, че не го бутнах и него в кошницата  Mr. Green.

Natia, веднага след като го получа ще дам отзиви, но още даже не са ми шипнали пратката  Sad.

# 385
  • София
http://www.fragrancedirect.co.uk/Miss-Sixty/Miss-Sixty-Gift-Set-30ml/invt/0021920 - това май някой го беше получил - как е ? Смятате ли че е подходящо за подарък на 30 годишно момиче? Всъщност се колебая дали комплекта на Ланком, Хелена Рубинщаин или мис сиксти. На вас как ви се струват?
Натия - блг  Peace

shrek и моята я няма от 06.08

# 386
  • виртуално
Мисля, че ще е ефектен подарък заради името и чантата, но парфюмите на Мис Сиксти са доста обикновенни, плости, няма никакво развитие

# 387
Рапунцел моля те като познавач би ли ми описала аромата горе долу на covet pure bloom, зеленият хич не ми хареса,и кое е по-добро beauty на арден или този.И последен въпрос имаш ли някаква представа за този http://www.fragrancex.com/products/_lid_S-am-pid_60684W-am-cid_P … S2__products.html ,понеже имам в момента от по-скъпичките,но не ми се иска да ги ползвам за всеки ден та се чудя из между тези,ще съм ти много благодарна Hug

# 388
виолетовият ковет няма нищо общо със зеления....многократно съм ги душила по разни летища. Аз също не понасям зеления, виолетовият е доста по-носибилен за моя вкус- мисля, че е флорално-ванилен.

# 389
  • виртуално
виолетовият ковет няма нищо общо със зеления....многократно съм ги душила по разни летища. Аз също не понасям зеления, виолетовият е доста по-носибилен за моя вкус- мисля, че е флорално-ванилен.
Peace
в лилавия Ковет липсва шоколадово горчивата нотка и е по-лесен за харесване.

ekaterina - Арден и Ковет са много различни, Ардена е чист зелен аромат , а лилавия Ковет е мек, леко цветен аромат. Този, на който си дала линк не го познавам. На мен Ардена беше много нетраен , докато Ковета дължи 5-6 часа.
 Аз бих купила Ковета - но ти познаваш момичето и трябва да прецениш

Общи условия

Активация на акаунт