Темата на АПРИЛчетата - чака Морко!

• 16 823
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Юлче, Мимата си гризеше ноктите на палеца и показалеца до неотдавна. Но е спряла, защото от няколко пъти има нокти за рязане на всички пръсти. Изглежда в къщи с баба си е по-спокойна.

# 151
Вижте с какво играе они тези дни, има за оцветяване и разни други интересни неща:
http://www.bobthebuilder.com/de/main.html?cid=fromPortalThomasDE

Аз вчера ходих на гинеколог, който е и уролог, та съм се насадила много хубаво. Първо, имам едно кървене някъде около шийката на матката, взе ми цито и секрет, да видим на какво се дължи, защото на УЗ каза, че не вижда кисти и други проблеми. Ама нещо е проблемно... Второ, в десния бъбрек, където ме удари кризата след морето, мимам доста тлъста песъчинка...3 месеца ще се лекувам, за да се разхради, дано! Че е на лошо място, а е голяма...оплаках ви се.

# 152
  • нейде там, където ....
Прекрасен ден, прекрасни дами!   bouquet

Страхотен сайт, благодаря!   bouquet  За другото - дано се окаже нещо лесно отстранимо.  Hug

Митко си гризеше ноктите и бузите. Като сменихме градината - само бузите. Понякога повече, понякога по-малко - също го свързвам с нерви и притеснения. Миналата седмица на село не го е правил. Но вчера е ревал, при това вечерта, а не при оставянето. Днес пак, когато го оставяхме. Нещо не е наред, но не ми казва още какво, освен че са сборни групи и ги местят в различни стаи доста често. Мъжът ми мисли, че причината е в персонала - тормозят го и не му обръщат внимание. А той е доста мълчалив там и не говори с тях. Прави каквото му казват, но води разговори само с децата. Друга майка сподели, че, според нея,  госпожите, които са в момента си имат любимци и на другите не обръщат внимание, докато не ревнат като магарета. Мисля го, може и да се преместим есента. Отново.

За климатиците - фен съм, но и ние сме закрепостени за Топлофикация. Средно поне 150 лева ни идва на месец. С изравнителната сметка. Следващия сезон мисля да опитаме на ток, без да пускам радиаторите.

# 153
  • Варна
Аги, не може ли да ти я разбият с ултразвук пецъчинката. то моето верно беше камък, но се оттървам лесно и не толкова болезнено (разбиването де, кризата беше  Sick)
Данче, Бабъл, на 18ти съм на концерт на Любе в Каварна, пък фръцц

# 154
Нуни, ако не се лъжа ти беше писала за някаква занималня в център, където беше доволна. Може ли повече инфо?
Една приятелка търси за дъщеря си, място където да я води да се занимават с нея на половин ден. Ем, може и на цял, но засега за половин ден, да се развива детето, пък тя после по разни танци-манци да я води.

# 155
Привет  Whistling
Юлче, много болна тема за нас с мъжо..... Детето си хапе устните при по-особено емоционално състояние. Докарва се до невероятни рани и афти. Това е отдавна. Прави го не само като е на ясла/градина, но в нас понякога. Дори, когато е видимо спокоен...Пробвали сме всичко - да не обръщаме вснимание, да се караме, да обясняваме. Полза няма. Последното беше преди 2-3 седмици. Беше наистина много. Тогава говорихме много, хем и го боли....и наказания имаше - в смисъл, че когато си хапе устаната няма да ходим на определени места, които харесва. Засега има полза. Оттогава не се е хапал. И в яслата и в градината бях помолила, когато го забележат да му правят забележка.
Красе, айде и на Таря - октомври емсец в София, така се точа за там, с Альо ъф корз, той така я слуша  Crazy
Аги, дано се разминат по-леко нещата приу теб, ч еболките са ужасни  Tired

# 156
  • София
Данче, Бабъл, на 18ти съм на концерт на Любе в Каварна, пък фръцц
Е, то щеше да е грехота пък да не идеш! Завиждам страшно много, сърдита съм на кмета и организаторите, смятам също, че има нещо несправедливо в живота  Crossing Arms Красе, после искам подробен разказ!

# 157
  • София
Аз пък да питам:"кой е този Любе?" newsm78 Мъжа ми се казва Любо, ама сигурно не е той . Wink

Аги, котлето ни е "Екоклима", но е на 10 години. Не знам дали ги произвеждат сега.

Соня не съм я забелязала д аима такива навици, каквито вие описвате. Така както го описвате ми прилича на техен си начин за справяне със стреса и сигурно ще го израстнат.

# 158
Аз пък да питам:"кой е този Любе?" newsm78 Мъжа ми се казва Любо, ама сигурно не е той . Wink

Joy hahaha Joy hahaha

# 159
Смин, при Иво е само галене  и дърпане на перчема, но това също се водело за автоагресия. Аз не знам причината за неувереността му - предполагам, че е нещо като цялостен детски комплекс за малоценност, защото осъзнава, че е все още малък и го е страх почти от всичко и много неща са му непознати и затова не може да ги контролира. Тъй като неговият стереотип не води до самонараняване, никога и не съм му обръщала внимание какво и защо го прави, защото ме е страх да не го фиксирам върху това поведение или още по-лошо, да предизвикам някое от самонараняващите стереотипи. Обикновено му задавам въпрос за нещо несъществено или го карам да направи нещо с ръцете си, примерно да ми построи кула, или пък просто го гушвам. Наистина се надявам да го израсте. Аз много трудно израстнах гризането на нокти, даже все още понякога имам моменти на стрес, в които ги гриза (искам бегло да спомена, че са ме мазали с какво ли не, наказвали са ме, говорили са ми, не са ми обръщали внимание - нищо не помага, ако сам не пожелаеш да го премахнеш и то пак ти струва титанични усилия, защото е нещо, което правиш несъзнателно. Сравняват стереотипите с пушенето на цигари - всъщност е много по-зле, за цигарата си мислиш, докато я палиш. При гризането на нокти се усещаш, когато почне да те боли, защото вече няма нокът. Това е по-лошо от зависимост именно защото е неосъзнато.) 

Абе кой е Любе?

# 160
  • Варна
Смин, дай подробно инфо плс Simple Smile Цени на билети, как ще пътувате, и т.н...Макр, че на мен ще ми е безумно скъпо, при нас мъжът ми е ултра фен на Таря

# 161
Красе, с колата - 40 лв преди и 50 лв в деня - 12ти октомври  Crazy
Юлче, а аз бях 1ви клас като ме отказаха с триста зора да си смуча палеца..... Rolling Eyes

# 162
  • Варна
Красе, с колата - 40 лв преди и 50 лв в деня - 12ти октомври  Crazy
Юлче, а аз бях 1ви клас като ме отказаха с триста зора да си смуча палеца..... Rolling Eyes

Изгуби ме още при цената на билета, жалко..Приятно изкарван..Аз ще съм на 2та беплатни в Каварна: Любе и Рейбоу (без Ричи разбира се, но Джон Лий Търнър)

# 163
миналата година концертът й ме държа 3 месеца под хипноза, цените бяха на половина де, но и сега си заслужава  Peace

# 164
  • Варна
миналата година концертът й ме държа 3 месеца под хипноза, цените бяха на половина де, но и сега си заслужава  Peace
Вярвам ти, просто не ми е по джоба и не съм чак такава фенка. Виж за Фейт Ноу Море в Бургас, мога да пчовам да си гризя ноктите от бяс още сега Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт