Темата на АПРИЛчетата - чака Морко!

• 16 819
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Ех, Бабълче, много хубави снимки! Пак се размечтах!!!

# 181
  • Варна
Бабълче, много хубави снимки. Моето диване не се приближава изообщо до морето. Голяма будала излезе  ooooh!
Бубс, чакаме даа  Heart Eyes

# 182
  • нейде там, където ....
Къде сте?

Днес е сумрачно и ще си стоим у дома. Имахме планирана разходка до Борисовата градина, но ще се размине ... Cry А имахме и уговорка, а съм загубира май номера  Cry Cry Дано не ни чакат, времето наистина е неприятно.

# 183
  • Русе
Привет! Grinning
Най-сетне се добрах до темата..., че такава въртележка ме е подхванала след морето, че направо не знам на кой свят съм... Crazy
Тъкмо влязох в час на работа след почивката, и колежката излезе в отпуска, заринах се с проекти, работя до тъмно..., майка ми влезе пак в болница  Cry, почнахме грандиозно разместване в къщи, с частични ремонти (по-скоро "кръпки")..., абе, имам нужда от нова почивка. Wink

Тааа, супер беше на морето  Grinning, и съм безкрайно щастлива, че успях да се видя със Смини и Жени  Hug по време на "потопа" help! Альо се оказа малък, чаровен 100%-тов джентълмен, а Рая - супер забавна сладурана (снимала съм я как дяволито гледа, преди да ми издъхне фотоапарата) Преслав си показа магариите, естествено... ooooh!, та накрая, освен че се пльосна в калта, като отиде да се мие на чешмата, се оказа, че решил и да се изпере (гащите), и така и така си е намокрил дрехите, застанал под един чучур, да си окъпе и косата... Crazy...
От вчера е пак ошмулен в главата, щото издебнал баба си и се подстригал...  #Silly, ама тоя път ще му се размине машинката (не е фъкал до кожа  Praynig), и ще си ходи с кривия бретон! Crossing Arms

Ето и снимков отчет от нас: http://eclipse14.snimka.bg/?album;aid=410082

Да не забравя да поздравя всички Априлки, порастнали през последния месец (а те се оказаха много  Shocked) с пожелание да са здрави, щастливи и много обичани!  bouquet

Иииии, да!... почвам редовно да ви следя и да чакам Морко! Wink Hug

# 184

Извинете,че ви нахълтвам така  в темата,ама не се сдържах.
Иленка,много са красиви и двете ти деца  Heart Eyes И ти и те сте страхотно лъчезарни  Hug

# 185
Иленке, мнооооого красиви деца, пу-пу! И ти не се даваш, хубаво семейство сте! Пасвате си! Mr. Green Hug

Честит Имен Ден на Смински! Да е здрава и щастлива!!!

# 186
  • София
Честит Имен Ден на Смин, Мими на Зарка и на Ексчето!   bouquet

Иленка, много хубави снимки, деца и вие! Твоя Преслав просто ме убива с неговите пакости, ако ги опишеш в роман Астрид Лингрен пасти ще яде.

Кога е концерта на Юту2  Mr. Green вчера или днес?

Ст е купил ароматизатор и не ми вярва, че гадната му миризма ме побърква, отивам да се биеме, ега ти, 1 ароматизатор, 5 лв, а какъв скандал се заформя  ooooh!

# 187
  • 2 етажа над тавана
Честит празник на именичките! Да са здрави и щастливи!  bouquet

Иленко, страхотни сте! Децата пък как ги направихте такива красиви, пу-пу! Наистина може човеек да си помисли, че са близнаци. А белите на баткото прото не знам как му идват на акъла. Но да са ти здравички, ще израстат и белите и лудориите. Hug

Данче, да идвам на помощ?! Или ела с мен на вилата - следобяд отлитам натам, че тук сутринта от 9 някой ремонтира и май няма намерение скоро да спре с адското тропане.

Засега от  мен лек ден и дано се покаже слънчице.

# 188
  • София
Честит Имен Ден на Смин, Мими на Зарка и на Ексчето! Весел празник мили дами!   bouquet

Хубав ден на всички!

# 189
Абе Морко да не се пръкне Марио баш днес? Laughing Ще прецака всички планове и питанки за име Joy

# 190
  • Варна
Иленко, децат ти пу-пупууу
Честит имен ден на именничките!
Варненки, да ни е честит пазника!
Ето тук бяхме днес! Разкошно, неворятно и ако не трябваше да пазя малкия бяс от удавяне и нахълтване в забранените зони, щеше да е вълшебно
http://krassenka.snimka.bg/sea/amerigo-vespucci.411033
Наистина съм сбъркана, трябвало е да се родя момче и да покорявам морета, еххх

# 191
Ааааа, и Енви е именничка Wink.
Честит празник мили приятелки.  bouquetС радост да посрещате и изпращате дните и много-много здраве Hug.
Честито  на малките ни именници Мимата на Зарка и Дея-Мария и Анна-Мария Hug Heart Eyes.
Аз също празнувам днес, става една година от как станахме Бургазлии Flutter.
МДааам Морко може и днес да се пръкне-мноого хубав празник за целта Heart Eyes.
Иленкоооооооооо страхотни сте всички, ама бива ли таквиз чаровници да са ти и двамцата Heart Eyes.А ти, гадже и половина Wink

# 192
  • София
Аз за Енви мисля като за "Енви" въобще не се сетих, че е Мария Embarassed
Извинявай!
Искренно желая да си здрава и много пишеща тук!  Hug  bouquet

# 193
Благодаря за поздравите за имения ден! Честито на Енви, Смин, Дея-Мария и Ана-Мария   bouquet!
Ние отбелязахме деня с един хубав плаж, та по този повод малко снимки и от нас.

http://outdoors.webshots.com/photo/2714580730101086645NLtLHw

Иленке, и аз да кажа пу-пу, чудесни сте!

Деич, ти пък как може да се извиняваш, че нахълтваш в темата, нали тази тема е и твоя  Simple Smile.

Красе, сега разгледах и твоите снимки, много интересно!

Ванче, честита бургаска годишнина!

Бабълче, и ваште снимки са супер, много е сладка Маги!

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 00:44 от Зaрка

# 194
Момичета, завърнах се.
Първо честит отминал празник на двете ни страхотни големи Мимета. Много сте ми скъпи.
И естествено на малките именнички Hug
Лондон беше впечатляващ, но концерта в петък заличи сякаш впечатленията от него. Беше просто феноменално. Мечта, сбъдната!
Отивам да чета и да търся отговор на главния въпрос как е Бубка

Общи условия

Активация на акаунт