Темата на АПРИЛчетата - чака Морко!

• 16 817
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Eй, Янче! Добре си дошла! Надявам се вече си открила отговора на въпроса и ще се завърнеш моменталически със снимков материал! И за концерта да ми разкажеш, защото представите ми са изключително ограничени за такъв вид мероприятие. Снимки от концерта?

# 196
  • София
Тъкмо да се похваля, че се завърнахме от Ахтопол, а тя Янчето се похвали, че се върнала от Лондон. Mr. Green
Разкажи за концерта, че и аз съм фенка, но май не чак толкова запалена.

Ние сме добре, гушкам си Владито, че 4 дена ми домъчня за него. Днес пера и преподреждам багаж и утре отиваме в Банско.

Честит имен ден и от мен на млаките ни и големи Марийки. Hug

Бабука, пиши по-често и чакаме Морко. Peace

# 197
  • София
Рени, големи екскурзианти сте това лято!

Къде сте всички? Ни именнички, ни Юту2 снимки има...

# 198
  • Boston, MA
Тук съм, другарчета, уморена, главоболна, с вдигнато кръвно (засега овладяно с лекарства).... Лекарите казаха да си седяв нас вече, но аз дойдох на работа днес и утре, утре вечерта съм на лекар пак, май ще имаме скорошна среща с Морко (най-вероятно ще предизвикат раждането). Готови сме.  Grinning

# 199
Бубка, леко да минава, стискаме палци  Hug!

# 200
Бубка, чакаме с нетърпение предстоящата среща и какво име сте избрали  Wink Стискам палци да мине бързо и леко  Hug

# 201
Момичета, не мога да пиша. симона е като залепена. Само малко снимки
http://www.facebook.com/album.php?aid=99284&id=624478270&l=cb7cf6facf
http://www.facebook.com/album.php?aid=99281&id=624478270&l=907ed3007e

# 202
Благодаря за поздравите за имения ден! Честито на Енви, Смин, Дея-Мария и Ана-Мария   bouquet!

Деич, ти пък как може да се извиняваш, че нахълтваш в темата, нали тази тема е и твоя  Simple Smile.

Благодаря ти,че се сети и за нас  Heart Eyes Извинявам се,точно защото много от отдавна не чувствам темата като своя.
Тук си има затворен някакъв вид "затворен кръг",но както и да е  Wink
Hug Да ви се връщат пожеланията!Много да ти е сумихната и много здрава красивата Мария  Hug

Специални поздрави на Анна-Мариа   bouquet Липсвате ни  Heart Eyes

Честито и на всички именички!

Бубка,леко раждане  Hug

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 09:25 от Дея`

# 203
Шошичка заспа и сега мога да напиша нещо.
Разгледах снимките на Красето и Зарка - разкошни.
Бубка, много палцестис от нас и чакаме новината.
 Да разказвам ли се чудя, беден ми е речника. Лондон ми хареса, много различен. Обиколихме много и още колко остана. Но отметнахме главните турове - "кралска" разходка, паркова разходка, кръчмарска разходка, галерийна и музейна разходка, речна разходка до Гринуич, провинциална разходка до Оксфорд (харесах колеж за Симончето Wink ) и най-важния концертен тур. Това е само за фенове, за другите ще е досадно:  думите не са достатъчни и снимките не са, така че малко клипчета
Тук Боно можеше и да не пее изобщо
http://www.youtube.com/watch?v=Dm4OXRfgEVU&feature=related
И моята любима http://www.youtube.com/watch?v=4Fq294m5B0U
Естествено после ни боляха краката от скачане, ръчете от пляскане и прегракнахме. От време навреме почивах с бинокъл в ръка и с Боно насаме. Организацията естествено беше за мен невероятна, като се има предвид, че 30 000 на депеш се изнасяхме от стадиона 6 часа. А тук над 100000 сигурно ни натовариха на влаковете за има няма 30 минути

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 00:07 от Черепахова

# 204
  • 2 етажа над тавана
Леле, Янче, повече от възхитена съм smile3501 От Боно и другите естествено от групата, от организацията, от стадиона, от спектакъла, от публиката, от.., от..., от.. След като аз не намирам думи, представям си на теб какво ти е. Hug Страхотно е, че си изживяла нещо, което сигурна съм, е било незабравимо! А тия две песни, дето си пуснала клипчета, са ми от любимите

Красе, стягаш ли се за довечера, да не забравиш фотоапарата, ей! Praynig Hug

Темичката напоследък доста позамря, дано Морко се появи, че да я раздвижи Mr. Green

# 205
Вчера гледах снимките, Янче, още не ми го побира мозъка какво ли е изживяването!!! Party Страхотно сте изкарали, браво! Снимките ви са много хубави!

Чухме гларус, както си седим в спалнята. Не е истина! Mr. Green Много им се кефя! Саш каза, че са на бунището, някой ден екскурзия до сметището ще ми прави  Joy

# 206
  • 2 етажа над тавана
Аги, нищо чудно да сте чули гларус - в центъра на Софията, ама баш на пъпа - при банята и централни хали си кръжат като пичове, крякат и стряскат народа. И то това не е от сега, години вече е така.

# 207
Да, но не ги бяхме чували при нас  Grinning Аз много им се кефя, нека ме стряскат всеки ден!

# 208
  • София
Янче, думите ти стигнаха да ме развълнуваш и вече часове наред да си представям какво е било на Уемли. Снимките и твоя разказ... приятна емоцията ми достави  Hug

# 209
  • нейде там, където ....
Благодаря, че ни направи част от това невероятно преживяване!  Hug

Всяка тема като че ли се състои от по-голяма или по-малка група активно пишещи("поддържат огъня"), друга - не чак толкова активна и трета - най-вече четящи. От името на третите, най-сърдечна прегръдка на всички, с благодарност за всичко споделено - емоции с децата или без тях, лични или не чак толкова ... по един невероятен начин оцветявате деня ми и ми напомняте доста важни неща за Живота, Вселената и Всичко Останало!  Hug

А конкретно за неписането в момента  newsm78 Освен народа да чака Морко и да не смее да пише, че да не свърши прекалено бързо тази, друга идея не ми хрумва  Sunglasses  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт