Кафяво-черно течение

• 23 484
  • 14
  •   1
Отговори
Здравейте,

От вчера имам много странно течение, на цвят е кафяво, а понякога освен
преобладаващото кафяво има и черно. Като ходя до тоалетна и се
избърша и то излиза едно слузесто, дълго и тънко, прилича на сопол.
Сложих си превръзка за през нощта и на сутринта като отидох
до тоалетна видях че тя се е напоила, но не много, около 5см
беше петното и беше някакво много тъмно кафяво.
Не искам да хода на лекар.Течението продължава,
а  менструацията ми бе свършила преди седмица.
Всичко беше нормално до вчера когато започна това течение.
Случва ми си за втори път и не знам какво е.
Моля споделете ако някой е имал сходен проблем.

Благодаря предварително на всеки, който се отзове !

*Извинете ме за изразите ,които съм използвала,
но за да ме разберете, трябваше да опиша всичко детайлно!

# 1
Ако пиеш ОК ,възможни са и такива течения .Ако не ,най-вероятно е хормонален дисбаланс и съответно посещението при лекар е неизбежно .

# 2
искаш не искаш посещението при лекар е задължително. Peaceуспех!

# 3
  • София
Какво значи "Не искам да хода на лекар."? Във форумът за съжаление няма кой да ви излекува.
Може да е от цикъла, може да е хормонално нарушение.
Отидете на гинеколог.

# 4
здравей, и аз иеах такъв про-лее преди няколко годинид и се оказа , че имах ендометриален полип, направиха ми хистерескопия и после всичко се нормализира.но наистина имах полип срастнал от вътре в лигавицата на матката. хормонални нарушения нямах. отиди на лекар и то свестен и се прегледай на уз. успех

# 5
Много познато, същия проблем, само че чак черно течение не е било.При мен се оказа хормонален дисбаланс, пих оргаметрил, оправи се, после пак се появи и пак оргаметрил и това лято отново и сега си почнах противозачатъчни.Но всичко беше след посещение при гинеколог, установи се и ерозио, което наблюдаваме, правих и цитонамазка и така.Течението започваше около овулацията, така че горе-долу съвпада и с твоите симптоми.
Но без да се ходи на лекар  не ти препоръчвам нищо да правиш - един преглед и цитонамазка не са страшни, вярвай ми

# 6
  • някъде другаде
Да и при мен имаше този проблем. Оказа се хормонален дисбаланс . Посещението при лекаря е неизбежно.

# 7
Направи си тест за бременност и отиди на лекар след това, без значение какъв е резултата от теста.
 Първата ми бременност беше извънматочна и бях с такова течение, точно около времето на  менструацията.
Нямам за цел да те плаша излишно, но едно "невинно" необичайно течение, може да е знак за нещо наистина сериозно и дори не трябва да ти минава мисъл, че може да минеш без преглед при лекар.

# 8
аз също бях с такова течение и се оказа,че съм бременна.Запиши си по-скоро час при гинеколог,поне аз това направих Peace

# 9
При наличието на кисти се получава такова зацапване по никое време .
Съвета ми е да отидеш незабавно на лекар, за да предприемете мерки на време.

# 10
  • Варна
На мен пък ми казаха(гинеколог), че било нормално заради овулацията , като един вид "проявление" на овулацията - защото и аз имам по едно и също време излиза - една седмица след менструален цикъл! Thinking

# 11
И според мен е овулация. Това е кървене, независимо, че е черно-кафяво на цвят. И все пак иди на лекар и сподели с него.

# 12
А може и да е нещо по лошо така че не спи а отиди на лекар,не знам за тази овулация но от такива некадърници след течение уж от овулация се оперирах от пред раково състояние, така че съжалявам за всички които се правят на лекари и не ходят на такива  самоуспокоявайки се.

# 13
Я не се занимавай с лекари...форумът е панацея.... Crazy
Не си у ред, честно...спиш ли по-добре когато ти кажат и други, че са имали такъв проблем... ooooh!

# 14
Тук можем само да изказваме предположения.  newsm78
Консултирай се възможно най-скоро с гинеколог.  Peace
Късмет!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт