Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 10 284
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Нагаина, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!

За къпането - в интервала от 21 до 22ч е. Според зависи кога е бил последният сън.  Crazy
Ел, радвам се че Влади е по-добре  Hug
Окич, не се притеснявай за оризовото нишесте. То се слага за сгъстяване, доколкото знам.
Днес се видяхме за малко с Тедсън, каката и снахата  Laughing, Зеленкото и Калин. Не можахме да дочакаме Айрис, че вече беше време да спи баткото. Надявах се и Роси да дойде, но и с нея не можахме да се видим.
Белла,ще пробвам и аз така да правя пюрето.Мерси за съвета,макар,че не беше към мен. Flushed

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416527.0
 #Shocked
ooooh! newsm78 Crazy

# 166
Честито на всички празнуващи!Много здраве и любов!
Момичета,ще ме хвърлите в дебрите на най-дълбокото отчаяние!Като ви чета режимите ми иде да завия като вълк по пълнолуние.При нас такова нещо като нощен сън повече от 4 часа няма-буди се поне3-4 пъти(за биберон,вода ,ей тъй...)С 300 зора правим пауза от 6-7 часа между вечерно и сутрешно хранене,а сме на АМ от месец вече.Моля ,кажете каква е магията!!!!!!!!!!!
И аз започнах захранването от 3 дни с тотален неуспех.Картофеното пюре на Семпер(с него започнах) изобщо не му хареса,днес пробвах с морков и май го одобри,но имаме Голям Проблем-не схваща концепцията Гълтане...Като новороден гълташе по-охотно млекце и капки всевъзможни с лъжица,а сега съвсем отказва.Какво да правя?

# 167
  • София
Роня77, Алекс също се буди през 3-4ч нощем. Не очаквам и друго на неговата възраст, ако беше по-различно щях да се чудя. Баткото едва отскоро почна да ми спи по цяла нощ. Дано не те отчайвам.  Rolling Eyes А за захранвенето - може още да не е готов. Пробвай пак след някой и друг ден.

# 168
Роня77,и моят Алекс се буди нощем.Но и аз мисля,че е нормално.Хапваме вечер към 8.30-9 часа,през нощта почти винаги хапва към 3-3.30.А иначе я биберона тикам,я нещо друго има.Все пак са само на 4-5 месеца. Wink Hug

# 169
ехо Laughing

Ние се прибрахме от разходка, купихме си още пюрета и една еграчка (добре че Веси мина през магазина, та и ние да намажем).
за храните- аз нищо не въвеждам. Слава Богу сме и от яшните. Отварям пюрето и давам. Но както каза Бодливка, всеки сам да си гледа детето и да е компетентен за това.
След малко ще правя каша, а утре ще дам и 3-4лъжици пуешко.
за къпането- ние имаме една вана в 21ч поне 30мин и 4-5 душа през деня.

# 170
ние също не сме от спящите цяла вечер,къпим се към 8.30-9 след това реве като магре до към 10  и заспива,в 3 задължително се буди за АМ и после към 7.30  Peace Mr. Green,нямам нервеи да го отучвам от вечерното хранене,надявам се като порасне още малко сам да се откаже  Praynig
Ние на Мелодия на сърцето винаги спим  Laughing,сега го чакам да стане и отиоваме на разходка  Crazy Whistling

# 171
Белла мерси за съвета  Hug , а и не се кърмим отдавна.До 3,5 месеца сукахме.А кашата замества ли  newsm78  Кашите ги обичаме,но педиатърката ми казва през ден да редувам каша с пюре....

# 172
  • София
 Мамчета, които ме питаха защо не захранваме по-рано - нашият хемоглобин е твърде нисък и съответно организмът на бебо не би могъл да реагира, както би следвало в случай на алергична реакция. Вашите са около 100, нашият е под 80. Чакаме да стане 85 Peace

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 23 нови отговора.  Laughing

анастасия22 - ние имахме предпоставки за изследването - сънливост, бледост и нисък хемоглобин по време на бременността Peace

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 18:53 от *Elle*

# 173
Някоя от вас пере ли с Персил сензитив  newsm78,чудя се дали става за бебета,че нещо Тео бебето не го харесвам,а Шуркеъра ми свърши  Rolling Eyes,ако се сещате за друг прах казвайте  Peace

# 174
  • София
Нагаина, честит рожден ден!
Момичета, сред вас има ли кърмещи майки, на които вече им е идвал цикъла? Наблюдавате ли разлика?
Тези дни ужасно, ама ужасно много ми намаля кърмата - ей така, от веднъж - единственото, което ми хрумва е идването на цикъла Sad Някой с подобен проблем?
Извинете ме, но не мога да пиша повече - много ми е гадно Sad

# 175
Някоя от вас пере ли с Персил сензитив  newsm78,чудя се дали става за бебета,че нещо Тео бебето не го харесвам,а Шуркеъра ми свърши  Rolling Eyes,ако се сещате за друг прах казвайте  Peace
Аз съм пробвала,но не ми харесва,а и много силно мирише.Можеш до опиташ със Сано.

# 176
Нагаина, честит рожден ден!
Момичета, сред вас има ли кърмещи майки, на които вече им е идвал цикъла? Наблюдавате ли разлика?
Тези дни ужасно, ама ужасно много ми намаля кърмата - ей така, от веднъж - единственото, което ми хрумва е идването на цикъла Sad Някой с подобен проблем?
Извинете ме, но не мога да пиша повече - много ми е гадно Sad

Роси, точно днес си говорихме с Росита относно този проблем (явно много сме в отбора) и тя сподели, че си е увеличила кърмата със сусам, по една лъжичка добавяш в салата или в лмяко и така по 3-4 на ден. НА нея доста и се е увеличила кърмата така и аз смятам да пробвам, ако искаш вземи си и ти  Peace

ами то май всичко е вредно, да не захранваме изобщо  newsm78

# 177
  • София
Роси, точно днес това казах на Зеленкото - че с първия ми цикъл след раждането кърмата ми спря съвсем, не можех и 10мл да изцедя, а преди това изкарвах все по нещо.  Rolling Eyes При вас едва ли ще е така, все пак Стела си суче, не разчиташ само на помпа  Hug Дано скоро преодолеете проблема!  Praynig Praynig Praynig

# 178
  • София
Мерси милички, но Стела вече не иска да суче, защото ужасно се ядосва, че нищо не излиза Sad

# 179
Роска, спокойно. Слагай я Стела и през 30 мин. ако ще, но да е на гърда... След цикъла нещата ще се оправят, надявам се. Embarassed Аз цикъл след първият път през април още нямам, но има моменти на по-малко кърма и при мен. Освен със сусама си помагам и с жито и овесени ядки. Дано помогнат и на теб. Hug

Eто и обещаните снимки на флиртуващите Калин и Рая. Joy

А това са снимки от срещата в Западен парк от Зеленкото. Вижда се прекрасната поляна за срещи там.

Общи условия

Активация на акаунт