Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 9 986
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
kikoikris,спи си мойто чАдо следобед,ама да не си мислиш,че мога да мръдна от него.По няколко пъти се буди ревящ и го доприспивам и още няколко само му шъткам,че почва да се върти.Ама бива пак.Ето днес племенницата ми има РД,става на 2 годинки и на долния етаж са се събрали приятелки и дечица,ама аз стоя тука при него. ooooh! Барем бейбифон да имах,ама като не ми е трябвал до сега....Ще си тъпея тука. atwork
хахахаха милата и ние сме така,ако спи 2 часа следобед то е защото го люшкам непрекъснато на шезлонга  ooooh!,ама дет викаш поне спят  Peace

# 136
  • Стара Загора
Nagaina . Пожелавам ти много здраве защото то е най-важното и достатъчно пари за да си купиш всичко останало!!!
Есме аз къпя Симона в 19.30 до 20.00 вече е яла и после заспива. Буди се чак в 6.00-6.30 сутринта.
Сега и аз лягам да спа, че съм много изморена!

# 137
Happy Birthday Nagaina !!!   newsm59  ura  Живичка и здравичка бъди и със все така заразително-чаровна усмивка !!!
За Бъгстъра - ние нашия ще го взимаме в неделя( от Продавалника ) ,обаче си няма чувалче.. та щях да питам... може ли да се ползва друго чувалче,да не е това оригиналното,че гледам вървят по 100 лв.  ooooh!
 И да питам мамите.... Натали съм я захранила още преди месец... но няма такова чудо бре хора,рев та рев... яде и реве.... и от зеленчуковите и от плодовите.... опитах почти всички видове,смених и лъжичките,да не би да е от тях...  newsm45 .... та реших да опитам с кашата на Хипп( първата каша на бебето),тази оризовата с аромат на ванилия... Ами... хапва си детето и то с голяма охота... та мисълта ми е... мога ли да давам само каша... може ли кашата изцяло да замести пюретата  newsm78  Простете,ако въпроса ми ви се вижда малко  Crazy ... ама ...  Blush

# 138
Дивена, аз не казвам, че моето мнение е най-вярното. Както казах има и други начини и всеки си прилага този, който му харесва.
Ти питаше дали било бързо и аз си  казах мнението - да, много бързо е дори  Peace
Защо питаш,  като в крайна сметка все ти е тая какво ще прочетеш. Или искаш да четеш само утвърдителни мнения може би  Rolling Eyes
А ти щом смяташ за разумен довод, че всички зеленчуци са едно и също, ОК  Peace
За мен и 50год стаж да има някой доктор, не мога да му повярвам, че е все тая какво и как давам да бебето, защото всичко е еднакво  Laughing А и съм минала през тирима педита и тук всеки си коментира съветите на своя педиатър. Е, не съм чула някой друг с подобно твърдение  Rolling Eyes Но ти щом го приемаш хубаво.
Следващият път сигурно ще ти каже, че и месата са едни и същи  Sunglasses

Линка бобулинка, ами не мисля, че кашите могат да заместят пюретата  Rolling Eyes Те са си доста идентични, а за бебето трябва разнообразие. Пък и са си съвсем различен вид храни  Peace А и от кашите повечето бебета доста надебеляват  Rolling Eyes
Вие на колко месеца сте? Защо не изчакаш малко и да я пробваш пак със зел.пюрета след 1-2 седмици  Peace

# 139
Мами, скоро някоя от вас пазарувала ли е от Ла Редут-а? Нещо си спомням, че някой спомена нещо по въпроса. Аз имам едно питане, понеже пуснах поръчка днес, ама се зачудих дали не съм се минала.. Поръчах едно якенце (не е зимно, по-скоро за есента) , размер - за 1г. (74см май беше).  Цената е 32лв. Как ви се срува, дали е много?

Ето линка: http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-polaire-bebe.aspx?product … &numberpage=1

А, и да споделя, понеже онзи ден питах за рецепта с останал пълнеж за чушки - пълнените тиквички станаха страхотни! Мъжо ми си облиза пръстите!  Hug

# 140
veselina , ами на 5 м и 3 дни Simple Smile ... аз не съм се отказала да се пробвам... и ще опитам пак след някой друг ден..... вчера точно това направих... няколко дни си почина от пюретата и вчера реших след обяд да и дам плодово.... ами.. пак същата работа... мисля си да не би да и е кофти от това,че се дава с лъжичка(да я мързи де),щото не е като шишето... да течеее лесно.... и да взема да опитам да и го дам от шише,малко да го разбия например....  newsm78 незнам вече

# 141
  • София
Нагаина, желая ти много здраве, любов и радост!!!
                           bouquet  bouquet  bouquet
анастасия22, само малко си рискувала с ръста, защото понякога номерата идват умалени. Аз поръчвам на Мария с около 10 см отгоре, за да може и да си ги поноси.
Linka_bubulinka, не бих те съветвала да даваш в шише- какъв е смисълът на захранването тогава?! Все пак идеята е привикване към твърда храна, а ако ще й даваш от шише малко му се губи сми.
Потърси съвет в темата за захранването ако искаш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=414063.0;topicseen

# 142
*Elle* : тези изследвания за хемоглобина кога се правят и при какви обстоятелства? В смисъл - рутинни ли са за 4м? Че ние днес ще ходим да ни мерят и да знам какво да питам доки.. Thinking

Linka_bubulinka : доколкото аз знам, пюре да се разрежда и да се дава от шише не е желателно.. скоро някоя от мамите тук беше споменала май, но не помня коя. Има и статии по темата в библиотеката. Можеш да пробваш след известно време и да направиш малко почивка. Може детенцето просто да не е в настроение, както кризите за внимание, за които виждам, че всички споделят. И ние се включваме в клуба на ревящите по този повод.. #Crazy

oki4 : аз смятам, че якенцето ще го износи или сега есента (в момента е около 67см по мои наблюдения) или пролетта... Повече ме притеснява цената, отколкото размера. Явно не съм се изразила правилно.  newsm78

# 143
Привет  Hug
Нагайна ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!Да си жива и здрава и много щастлива и обичана мама и съпруга да си   bouquet

# 144
И да питам мамите.... Натали съм я захранила още преди месец... но няма такова чудо бре хора,рев та рев... яде и реве.... и от зеленчуковите и от плодовите.... опитах почти всички видове,смених и лъжичките,да не би да е от тях...  newsm45 .... та реших да опитам с кашата на Хипп( първата каша на бебето),тази оризовата с аромат на ванилия... Ами... хапва си детето и то с голяма охота... та мисълта ми е... мога ли да давам само каша... може ли кашата изцяло да замести пюретата  newsm78  Простете,ако въпроса ми ви се вижда малко  Crazy ... ама ...  Blush

аз разпитвах къде как се захранва, имам приятели в щатите - там практиката е такава - запо4ва се с каша - 1во оризова, после последователно и другите видове - елда... и 4ак след това с пюретата, 4естно казано и аз се замислях дали да запо4на с каша, динствено ме спря това, 4е ние нисък хемоглобина и затова за бебо беше по-добре с пюрета  Peace  сега бебето е тук, в4ера се видяхме, роден е ноември - не е дебел! съвсем нормално дете си е! и аз ще си давам каша и този кисел да го видим...

# 145
Добре се разходихме днес,успяхме да се изстреляме по рано и Ади втората "закуска" изпи навън.А на връщане мама обядва в едно ресторантче с градина,и тъкмо се курдисахме двете и поръчах,наш'та оака работата. Mr. Green Е,смених я-добре че нямаше хора на близките маси,че щяха да пропуснат десерта.. hahaha

DiVeNa въпроса дали не бързаш с тези четири храни го зададох аз,но понеже разбрах че си ги въвела всичките за 1 седмица.Благодаря за уточнението,знам че Ади ти е второ дете,и затова се учудих,но после разбрах какво си искала да кажеш.
И понеже ме попита дали ми се струва бързо това захранване,аз докато ти отговоря на въпроса  към мен, veselina_s_p се беше разписала.

Аз също не смятам,че тя е компетентна на тема захранване,може-но само що се отнася до нейното дете. Peace По-тази логика всички сме компетентни,но дотам. Grinning Обещах да не коментирам тази тема,още повече като мама на второ не мисля да занимавам аудиторията с цели фермани колко е изяла,изплюла,менюто за следващите две седмици т.н.Да бях с първо,да се вълнувам така на всяка лъжичка разбирам,но сега.. За мен това не е нещо изключително,на което трябва да отделям по цяла страница,освен ако детето ми не е злоядо.(пу-пу).А и не мисля че носи някаква полезна информация за останалите четящи,защото децата са различни.Наречете ме както щете,но така мисля.

Есме къпем се в интервала 19-19:30(случвало се е и към 20ч.)после яде и заспива.Напоследък въобще не се буди нощем,дори не промрънква(както преди)-става към 7ч. Peace

анастасия22 за цената,множко ми се вижда.Аз го взех на зимного намаление за 5-6 Е.

Русана, ами по-евтин вариант няма за Бъргстър  Laughing То този на ТФК е евтиния. Има един Бъгстър на Кюакс, който е над 600лв  Mr. Green Освен да чакаш нещо в Продавалника.

Как евтин бре? Money Моята я взех пак от Продавалника за 400лв.(с ориг.дъждобран).при цена нова в Пигис 700лв.Или става въпрос за друг модел на ТФК? newsm78

vesenina_s_p видях твоя снимка в албума на дюкянките,ама беше само една,та не разбрах това преди или след режима е..? Rolling Eyes

В последния брой на "Моето дете" има чудна статия за "Златните правила на детския режим". Peace Нашия е почти златен,без да съм я чела. Mr. Green

# 146
Elwing : нашия спи сутрин след яденето (6:30ч) около 2ч, после м/у 12:00 и 13:00 за 30тина мин и после след яденето в 15:00ч - понякога и до 18:00, но по-често до 17:30ч.

Бодливка: верно ли 5-6Е, ауууууууууу, ако имах нокти, щях да съм ги изгризала вече! А по нашите магазини как вървят? На мен ми се струва, че под 35лв не мога да падна с такава покупка..  newsm78 Поне се надявам де!

# 147
Е,не му се тормози!Обади ми се dyMa,че в Премама има страшно намаление на дрешки,до 70%(и май на играчки).Напълнила е торбите! Mr. GreenТа и ти можеш лесно да си поправиш грешката.. Wink

# 148
само моето дете ли го къпем късно,или просто майка му е ненормална #Crazy
преди се къпехме към 21:00,но след къпане заспива и прави по 4 ядения на ден,а и заради жегите реших да го къпя към 22:00,така сме повече време навън,а храненията ни се удължават с още едно,така правим 5 хранения Peace

мислех че летния ми вариант на количката е неудобен,но днес се убедих,че на Тео много му харесва,така се беше разплул в коша,че чак на мен ми хареса Crazy ръцете опънати,краката и те,и той спи като разспран Grinning

# 149
Ами тати като знае, че сме напазарували вече, ако му спомена за още дрехи, ще ме убие направоС! Не че ще са излишни, ама все пак ги израстват бързичко.. а и като ни чака ипотеката.. ще видим  newsm78 Иначе благодаря за инфото! Hug

baby_moni :  и ние пролетта се къпехме около 8-9ч вечерта, ама сега ако сме навън по това време и отлагаме до 10ч. Не си ненормална, споко!  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт