Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 9 999
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • под кривата круша
Честит рожден ден, Nagaina !
Да си жива и здрава и все така ведра и лъчезарна Hug
За спането, Елвинг, и Теди така-2-3 максимум пъти по 30мин. и един по-дълъг сън, но не винаги Crazy. И да, като правило вкъщи спи повече, отколкото навън.

# 121
  • София
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАГАИНА!!!   bouquet
 Бъди винаги щастлива и обичана:)

Ние също не сме се захранили, това ще стане около 6 тия месец, но ако не му се е вдигнал достатъчно хемоглобинът, ще чакаме него, а преди захранването ще е и първият Пентаксим Simple Smile
 Зеленко, Влади като е гладен маха с крачета и ръчички, а като го взема, ме бута по ц.ц..а Blush Laughing
 КаЯна, много се радвам, че всичко е наред при вас Hug
  Росита вчера обеща да намери време и да се включи във форума Party
 Гери вчера беше питала кога се преглага млякото, когато не е заместено храненето - говорих с консултант на ЛЛЛ. Тя ми каза, че захранването се прави между храненията, т.е мляко се предлага и час и нещо, два преди и след новата храна Peace

Вчера пак ни боцнаха пръстчето и Влади не издаде и звук Party Хемоглобинът се е вдигнал по-малко отколкото трябва, но важното е, че има прогрес PraynigSimple Smile Излязоха и резултатите от тестовете ни за таласемия и са ОТРИЦАТЕЛНИ Party, това значи, че и бебе няма, ще си борим анемията с повече желязо и това е. Sunglasses

На мен Поли - Уоли ми се губи Thinking

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 10:10 от *Elle*

# 122
здравейте,

Нагаина ЧРД!!! Да си много здрава и щастлива!!!

Ние сме готови да излизаме навън.

# 123
  • Варна
Elle, благодаря ти за отговора! Вие защо изчаквате със захранването - нали това е начин за вдигане на хемоглобина? Нашият е на долната граница (101) и затова ме посъветваха да я захраня по-рано от планираното. Радвам се, че проблемът при вас не се е оказал сериозен Hug

# 124
Нагаина ЧРД!!!   bouquet

Elle  Party радвам се, 4е сте здрави   bouquet (наистина не изследват тази седмица - от септември подновяват дейността, но аз не се притеснявам 4естно казано, ще си из4акаме)

мами, за този кисел 4етох, 4е идеята е да се смеси с мляко и плод, не само 4исто ни6есте да се дава, аз мисля да купя 4исто цареви4но на биосет(не смея още да давам овес и т.н.... - глутен) и да редувам кисел и каша, 4е да не нашикам бебо само с каша. ще пробвам да сваря нишестето с пове4е вода(4е нали се прецаква АМ-а пи висока Т), да добавя плодово пюре и след това да сгъстя с АМ - и готово мле4но плодово хранене. дано му хареса.
вие виждали ли сте къде го продават това 4исто цареви4но нишесте на биосет или пък на друга марка? http://www.bioset-bg.com/pudingphp_cp_bg.php

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАГАИНА!   bouquet   bouquet   bouquet

Ние сега ставаме  Crazy Ама, като заспа вчера към 12 и ес въртя щяла нощ така е  ooooh!

Elle, благодаря ти за отговора! Вие защо изчаквате със захранването - нали това е начин за вдигане на хемоглобина? Нашият е на долната граница (101) и затова ме посъветваха да я захраня по-рано от планираното. Радвам се, че проблемът при вас не се е оказал сериозен Hug

Да и аз това си мислех  newsm78 Нямаше ли някое мамче, което дори щеше да вкарда телешкто доста рано точно заради хемоглобина  Rolling Eyes И попринцип защо трябва да се чакат определени граници на хемоглобина, за ад се започне захранване  Rolling Eyes

Русана, ами по-евтин вариант няма за Бъргстър  Laughing То този на ТФК е евтиния. Има един Бъгстър на Кюакс, който е над 600лв  Mr. Green Освен да чакаш нещо в Продавалника. Ще заформим тук една дружинка с Бътстъри  Laughing Аз честно казано направо им се чудя на тези жени как си дават количкте за без пари  Rolling Eyes Аз тази количка не бих я дала за по-малко от половината цена и то само нея без аксесоари  Whistling А сивия и на мен ми харесваше на снимка, но реалния цвят не ми хареса толкова  Rolling Eyes Изглежда все е дно е изцапана бяла количка  Rolling Eyes

Дивена, ами аз точно така въвеждам - всяко нещо по 5-6дни  Peace И то аз направо си бързам в сравнение с някои мами, които въвеждат по 10-14 дни  Laughing То за това има толкова много пюрета с по 2-3 зеленчука в тях  Peace  Аз аз месец и половина ще въведа всички основно зеленчуци и ще мога да си давам вече от по-голямите смесици. А ти зъ къде бързаш, та искаш да започвате толкова рано да ядете всичко  Laughing А и това, че като въведеш морков и все едно си въвел всики зеленчуци е мееееко казано смешно  hahaha Толкова "компетентен" извод за съдържанието на зеленчуците не бях чувала до сега  Laughing

# 126
Да и аз това си мислех  newsm78 Нямаше ли някое мамче, което дори щеше да вкарда телешкто доста рано точно заради хемоглобина  Rolling Eyes И попринцип защо трябва да се чакат определени граници на хемоглобина, за ад се започне захранване  Rolling Eyes

аз въведох телешкото от 4м и половина някъде, след картофа и моркова, но след консултация с детски гастроентеролог  Peace сега на 6м. като пуснем изследванията ще стане ясно до къде сме го добутали хемоглобина Simple Smile и се надявам да не се налага да давам малтофер, пък и септември ще видим и за таласемията какво ще излезне...

сега съм взела и пуешко и пилешко - по препоръка и на лекарката от токуда, но за сега не съм ги дала. в4ера дадох круша, МНОГООО Е ВКУСНАААА, аз му облизах с пръст4е купи4ката, просто е уникална -100% круши уилямс на гербер мммммммм
ще въведа малко плод, защото смятам да заместя и следобедното хранене с мле4но-плодово до края на 5месец - от педката, док. в токуда и гастрото - та ве4е ми писна да се 4удя кое кога да въведа - тук съвпаднаха 3 лекари. Имаше мама на която и се струваше рано за заметване на 2 храненета, затова го споменавам.

за съня - стефан спи преди всяко хранене по около 30-40 мин. някой път и пове4е, ве4ер заспива към 10 и до къ 7 спи. яде 5 пъти, някой ден и 6 но по по малко. аз си мислех, 4е ще разреди храненетата на пове4е от 3 4аса, ама цъ (инцидентно са на пове4е време).

4естити месе4инкиии Simple Smile))))

# 127
Ха, здравейте и от нас... едва ви изчетох... ooooh! за два дни 10 страници.... Laughing

Nagaina, честит рожден ден !!! Здраве, късмет и усмивки.  bouquet

КаЯна, радвам се, че всичко с пътуването ви очевидно е минало добре. И аз очаквам снимки. Peace

За съня - ние май само за него имаме що-годе някакъв режим. Rolling Eyes Вече сутрин ставаме между 7:30 и 8 ч. после към 10 достиваме за 30-тина минути, след това към 1 часа е голямото спане, ако и мама е до нея спи по 2-3 часа, ама няма ли ме да ме усеща и се е събудила след час. После към 5 има още сън около 30 мин., а нощното спане е от 9 часа натам.

И още имаше, но забравих какво беше... newsm78 Пака ще пиша, като сложа и снимките в сайта да ни видите с Калинчо.

# 128
Nagiana ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,, желя ти да бъдеш много щастлива и обичана Tada newsm59  Gift

ние днес ще ядем морков с картофф  Crazy
Алекс-мама,ми то детето си слуша,пък ти само го набеждашш  Mr. Green
Веси,гледах отзиви за куакса,ама нещо  не го намирам в нета  newsm78,а за сивия имаш право,че на живо може да не е хубав  Thinking
ако изпадне нещо от продавалника  Praynig

# 129
аз се натъкнах на една малко плашешта статия, но по-добре да се про4ете според мен, та реших да я ка4а http://www.capital.bg/show.php?storyid=246377

# 130
  • под кривата круша
Абе, да ви питам, вие кога къпете бебоците? Допреди 2 дни я къпехме вечер в 9. Обаче заради големия рев пропуснахме вечерта и взе вана на сутринта-ми нямаше по-доволна физиономия. Тя и без друго сутрин е ухилена и приказлива, та решихме, че май е по-добре така, а вечер само дупето да мием. Иначе вечер понякога и се спи, бързаме да я изкъпим и нахраним, вечеряме после, към 22 защото преди това сме по разходки. Но ми е едно такова неестествено, та се чудех има ли и други със сутрешен тоалет. Всъщност, то и в родилния дом я къпеха тогава Thinking.
Зеленко, много на патерица, ама да ти е жив и здрав Калин Hug. Не знаех, че вчера имат имен ден, мен нали ми е много мило това име... Heart Eyes

# 131
# 132
Русана, Кюакса се продава само в Премаман  Peace

Ние се къпем вечер между 19-20ч  Peace

# 133
kikoikris,спи си мойто чАдо следобед,ама да не си мислиш,че мога да мръдна от него.По няколко пъти се буди ревящ и го доприспивам и още няколко само му шъткам,че почва да се върти.Ама бива пак.Ето днес племенницата ми има РД,става на 2 годинки и на долния етаж са се събрали приятелки и дечица,ама аз стоя тука при него. ooooh! Барем бейбифон да имах,ама като не ми е трябвал до сега....Ще си тъпея тука. atwork

# 134
Здравейте!

Ние сега се прибрахме и след малко ще хапваме! Peace Peace

veselina_s_p ----Който както иска си захранва и може много да се коментира въпросната тема! Naughty
Всеки си преценява и вижда как се чуства детето му! Peace
А колкото до "компетентоста"-----мисля че и други имат право на това не само ти!Това че не се вписва в твойте виждания не означава че е грешно и не смятам че педиатър с 30 години стаж говори глупости ---Както е според теб! Naughty

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАГАИНА!Много здраве и щастие!да бъдеш една много обичана майка и жена!

За съня---Детенце спинка ----Сутрин става в 7:30 после към 9 --дремва за 20мин!
После заспива към 13 до 16 и после пак дремва към 20 и си ляга в 22:30!

Общи условия

Активация на акаунт