Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 10 008
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Ама много са ми странни тези педита, като почнат - то ТРЯБВА да е еди колко си високо, ТРЯБВА да е еди колко си тежко и ТРЯБВА да яде еди колко си и еди кога си  ooooh! Аман с техните таблици. И, като почнат да ти вкарват разни ненужни паники за глупости  ooooh!

Дивена, определено бързаш с въвеждането на новите храни  Peace Всяко ново нещо се въвежда поне за 5 дни   Peace Както си давала моркова 5 дни, така е с всяко ново нещо. Като може да допълваш с вече въведени неща  Peace
Маги на 1 год беше 9кг и нищо й нямаше  Peace
Не очаквай бебетата да качват всеки месец по 1,5кг, както в началото  Laughing Вие пак сте добре с качването. Мира най-много е качвала по 800гр  Laughing Сега последния месец от пюретата дръпна малко повече и е качила о/о 600гр. Иначе качвахме по о/о 400гр на месец  Laughing

И аз хвърлих поглед на предаването за диетите по БТВ. Ама тези не можаха ми да намерят някои по-смотани от доцентката и "психото"  hahaha И ми е много интересно как коментират нещо без да го познават. Защото си личеше, че си нямаха и на идея от режима  Whistling Умрях си от смях, като ги слушах  Laughing Аз попринцип не се кефя мното от Дюкан просто, защото не мога ад ям все едно и също. Аз изтърпях на този режим почти 2мес, за които свалих само 5кг и накрая ми отиде на кино и мотивация и желание  Rolling Eyes
Ще се пробвам аз с диетолог и ще видим. Пък сестра ми ме навива да си направим кръвни тестове. Но не знам колко са верни тези неща за диета според кръвната група  Rolling Eyes

КаЯна, много хубаво, че се чувтвате всичките добре там  Grinning Като имаш време дай малко снимки поне да се полюбуваме  Grinning

# 106
Дивена, определено бързаш с въвеждането на новите храни  Peace Всяко ново нещо се въвежда поне за 5 дни   Peace Както си давала моркова 5 дни, така е с всяко ново нещо. Като може да допълваш с вече въведени неща  Peace
Относно новите неща ако имаш предвид въвеждането на всеки зеленчук поотделно то тогава една зеленчукова супа с 10 зеленчука трябва да я въвеждам 50 дни!
Моята лична още с първото ми беше казала:"Въведеш ли един зеленчук /без значение дали морков или картоф/си въвел всички подобни на него с изключение на бобените!

# 107
  • Стара Загора
Пък сестра ми ме навива да си направим кръвни тестове. Но не знам колко са верни тези неща за диета според кръвната група  Rolling Eyes
Абсолютно е вярно. Моята най добра приятелка в Бургас, която е представител на Визаж за Бургас отслабва точно с такъв тест след раждането си. През бременноста качи 20кг., а после свали 24кг.  Peace
ако можеш си го направи. Аз също много искам да пробвам с такъв тест!

# 108
  • София
Аз също ще подкрепя отслабването според кръвната група. Вярно е, а при мен се оказа и много близко до вкуса ми. Б+ съм.
Честит имен ден на Калинчо!
Бодливка , мерси за линка за сутрешния блок!

# 109
ейй зарибихте и мене с тоя Бъгстър бее,сега се ровя из нета,ама хич не ми се дават 450 лв  Shocked,а тези от продавалника сте ги изкупили  Laughing
много ми хареса сивия  Rolling Eyes,Вес дай идея за малко по-евтин,дали мога да намеря някъде  newsm78

# 110
  • Варна
Хельооо,
Много приятна вечер си изкарах, с колеги. Да ми е жив и здрав мъжът, че пое малката и ме остави да отдъхна.

Бодливка, ами мисля, че е от матрака. И то откакто се стопли ... да не би пък да омекна още от топлото .... де да го знам. Но като си лягам вечер съм ОК, а в 5-6 сутринта вече няма поза, в която да не ми се вие от болка. Аз по принцип си имам сколиоза, ама двойна, да не ми е криво  Mr. Green  И туй прищипания нерв за нищо го нямам. Точно за това се скъсах от четене преди да пазарим, но ето го - пак не се получи, ще взема на закачалка да спя  Embarassed Cry  Трябва да има все нещо, на което да не боли, да му се не види .........

Честит имен ден на Калин и добре пристигнала в новия дом на Каяна, да ви е уютно и задружно!

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,Nagaina! Здраве,късмет и много щастливи моменти!!

Аз се чудя що си толкоз готина,а тя била лъвица като кака си Бодливка.. Joy
Па и млада..нИ тЪ е срам,начи! Mr. Green Искам и аз пък! Flutter

# 112
Мерси, мерси, много хубаво за добро утро! Да ти се връща с пълни шепи!

Ето красива почерпка, макар, че на сватбена мяза повече, ама нали обиклоихме България като сватбари, та още ме държи Simple Smile

Иначе нищо ново при нас, пътувахме мноооого и Дари много  хубаво го понесе, само на мен ми е уморено и както си обичам рождения ден, днес ще гледам да го претупам, че утре пък заминаваме на бунгала на Камчия. Весел уикенд, дано да не е така жегав като предния.

# 113
добро утро на всички
честити месечинки на порастващите
Нагаина да си жива,здрава и винаги красива  bouquet
а вие да не практикувате спорта "по света и у нас" Rolling Eyes

# 114
  • Варна
Честит рожден ден, Нагаина! Да си жива и здрава и много да те радват любимите ти мъже !!!!   Hug Браво на вас, че обикаляте с Дарко. Ние днес се каним да ходим до Акваполис-а с приятели, но сигурно нищо няма да усетя от емоцията покрай моята малка мрънкалка Sad Нищо, поне кака Криси ще се накефи.

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАГАИНА!!!!  bouquet
Да си жива и здрава и много щастлива!!  bouquet
Русанче, взимай Бъгстъра. Peace Няма да съжаляваш, все някога ще изкочи нещо от Продавалника.Моят го взех , с аксесоарите-раница, дъждобран и чувалче.Отвсякъде си струваше офертата, като имаш впредвид че тези аксесоари са бая скъпички. Money
Никита, докараха ли вашия?Дай една снимка да видим. Wink

# 116
Мерси ви, момичета  bouquet
Ние бяхме канени на сватба в Пловдив и много се чудехме как да го направим с пътя, че от Варна е далече и в крайна сметка решихме да пътуваме до София, нали мъжо е от там, и в събота да скокнем до Пловдив, върнахме се в София, постояхме 2-3 дена и се върнахме по нощите. Но мина повече от добре, пътувахме вечер и това се оказа от голяма помощ, защото хем хладно, хем спокойно, хем и бебешкия сън хванахме, изобщо не се е будил. Препоръчвам за начин на пътуване, само на шофьора дупе да му е яко.

# 117
  • София
Нагаина, жива и здрава да си, момиче хубаво! Все така спокойна, уверена и готина! Grinning
Каяна, мечтата ми е къщичка в Англия или Швейцария. Ако внезапно ми изпаднат няколко милиона от тотото, това ще си купя. Готин климат, без жеги... Някои се оплакват от климата, но това са моите места за хубав живот. Давай снимка бързо! Simple Smile
 Някой беше питал за спането, май Елвинг. Илийката обикновено спи на два пъти по половин час и толкова. В редки моменти на благоразположение, както вчера (браво на детето) следобедното му спане е час и половина-два, а когато станат три черпя. Имал е дни и със спане два пъти по десетина минути, което...

# 118
Малии,то ще излезе,че моето чадо много спи. Mr. GreenЕто най-сетне нещо за похвала! newsm44

Нагаина,честит рожден ден!!!Да си много здрава,усмихната,да те слушка мъжа и още едно послушно бебче ти пожелавам!Весело изкарване на празника! Hug

# 119
Nagaina, честит рожден ден   bouquet Желая ти още много пътешествия с любимите ти същества  Hug
Каяна, радвам се, че преместването е минало добре . Аз съм била 2 седмици през септември в Лондон и беше прекрасно време, а в БГ ги удави от дъжд. Там и зимата е мека. Чакаме снимки Simple Smile
Снощи бяхме на консултация и вече сме минали 6 кг. Мария е 6230гр и е наддала 430гр, което е супер. Впредвид , че се роди 3830гр скоро няма да си удвоим теглото.
За спането спи през деня най-често 2 пъти. Първо преди 12ч час-час и половина, а после седобед между 2.30 и 5ч по около 2 часа.

Общи условия

Активация на акаунт