VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 012
  • 4 951
  •   1
Отговори

От понеделник до събота - 20.00 часа, Нова ТВ

ВОДЕЩИ:

Ники КънчевАЛЕКС

УЧАСТНИЦИ:

1. МИРА 2. ШАМАРА 3. ПЛАМЕН
4. ПАВЕЛ 5. АНГЕЛ 6. ЛИАНА
7. МАРИАН 8. СТАНКА 9. СТОЙКО
10. ЕДЕЛВАЙС 11. ЙОАНА 12. ТЕРВЕЛ
13. ВАНЯ 14. ИРИНА 15. АННА И ДЖАРЕД
16. ПАРИС 17. ИВАЙЛО
18. ЗЛАТКА Д.  19. ЗЛАТКА Р.
20. ГЕОРГИ

ВРЪЗКИ -

Скрит текст:
FACEBOOK

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

DIEMA FAMILY ONLINE

NOVA PLAY

ЗА ЧУЖБИНА

За гледане през телефон или таблет с Андроид трябва да се свали Bulmedia TV и след това то иска допълнително и VPlayer. Когато и двете са свалени, като се отвори списъка с телевизии на Bulmedia TV се избира VIP Brother, Diema... или всяка друга телевизия

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Често задавани въпроси:
1. Лилия Иванова от Стъклената къща по неизвестни причини до сега не е влязла във ВБ - различни мнения излязоха в нета, но нито един потвърден
2. Ангел Рашков излезе по собствено желание, по думите на ВБ - причини противоречиви - заради съпругата си, заради информация за изборите и т.н.
2.
Да кажа за прякора "мама Фотка"...  Laughing
Това е името на майката на Ваня. Някой от съквартирантите питаше и Павел обясни.

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 19:58 от Мама Цоцоланка

# 1
Аз не вярвам, че Мариан е влюбен в Лили.

# 2
Благодарности за новата тема   bouquet

Ех, как искам да видя как Станкита се точи на Пламен. Преди имаше една потребителка, записваше интересните неща  newsm78

# 3
Като не гледам онлайн, изпускам много.

# 4
Да питам само - на Златка боецът още ли е в къщата?

Маме, преди да спре живото, беше там.

# 5
  • UK
дано днес да довършат виното на бай Васко, та да чуем какво са правили навън  Laughing

# 6
Благодаря за новата тема   bouquet Hug
При Лилито нещо в хода на развитието и се объркало или по-скоро е спряло.Интересно е, че самата тя споделя, че е израснала в голямо и любящо семейство, откъде тогава идва тази постоянна нужда за одобрение.Говори с едните едно, с другите друго само, за да я харесват и двата лагера, дано когато излязат гледат някои моменти. Съшо това посягане към обвързани мъже, сякаш иска да си докаже, че е по-добра от другите жени, може би затова не си падна по Мариан, той просто е свободен=неинтересен за нея.
Не мога да повярвам, че Мариан наистина си е паднал по нея , представяте ли си двойка от Сашка Васева и Денди   Joy
Мисля, че има два варианта :
1. Някаква тактика на Мариан, според която едно любовно увлечение ще му донесе повече дивиденти.Грешна тактика според мен, любовна връзка може да ти помогне да останеш до финала, но не и за победата, в случая с Лияна, Мариан губи, защото свалка с второразредна чалга првица го принизява и освен това жените пращат СМС за необвързаните мъже   Wink
2.Другият вариант е, че е станал поредната жертва на изолацията, в която се насочваш към най-подходящия външно и свободен екземпляр от женски пол. Има ли връзка в ББ, която да е продължила ? (май само Боби и Лили се задържаха за по-дълго )

Извинете за по-дългия пост за добре дошли  Peace

# 7
  • Стара Загора
В този брой на темата ще сме най-активни!! Peace

# 8
В анкетата подкрепих Ирина, Стойко и Мира, не защото са ми големи любимци, а понеже се надявам Ваня и Лияна да си тръгнат.

# 9
Подкрепих само Стойко. Мисля, че в понеделник ще си тръгнат Лили, Мира или Ваня. Добре, че ще гонят двама, че ми се струват много вече. Mr. Green

# 10
Маме Hug

Подкрепих Мира и Ирина. Другите трима са ми доста по-неприятни. Rolling Eyes

# 11
Подкрепих само Стойко. Мисля, че в понеделник ще си тръгнат Лили, Мира или Ваня. Добре, че ще гонят двама, че ми се струват много вече. Mr. Green

+ 1

Мариан играе някаква игра според мен,дано да не е губещ ,макар че едва ли Simple Smile
Доста дами разочарова май  Mr. Green

Маме   bouquet

# 12
Kак може да подкрепяте безхарактерния и безполов Стойко?  newsm78

# 13
И аз мисля, че Мариан играе игра и не наистина е влюбен в Лияна. Но защо си мисли, че това ще му помогне? Става точно обратното.

# 14
Kак може да подкрепяте безхарактерния и безполов Стойко?  newsm78

В сравнение с другите Стойко си е супер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт