VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 029
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 15
Kак може да подкрепяте безхарактерния и безполов Стойко?  newsm78
Когато не е около Ваня е приятен и забавен, но когато е в групичката им става като тях. Rolling Eyes Човек без мнение и вечно съгласяващ се с мама Фотка.

# 16
Значи аз до сега само в компанията съм го гледала. Ух, тръпки ме побиват от такива мъже  Stop Аз лично нищо мъжко не виждам в него, един път не взе страна... един път не даде мнение..

# 17
http://www.vipbrother.bg/?module=news&method=read&id=4245&season=vip5
Ако Ваня не излезе в понеделник ще излезе в сряда.Гала в на кафе доста гости от отпадналалите съквартиранти ще има  тази седмица не и завиждам въобще. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 20:36 от gost32

# 18
  • UK
ами той Стойко в началото ми направи добро впечатление като номинира Лиана и добре се обоснова, но след като тя направи голяма драма от това той човека просто замлъкна завинаги
много ме разочарова  Crossing Arms

# 19
Ирина и Мира!

Затруднявам се с прогноза.

Стойко със сигурност е довиждане.  

Колебая се кой е с по-реална подкрепа отвън  newsm78

Ако сватовникът ВБ предпочете да гледаме по-дълго лигите на Лили с Мариян, ще измонтира повече негативи за мама Фотка. Не че е много трудно.

едит: за Стойко - безхарактерността и самодоволната глупост са доста смехотворна комбинация. едва ли само аз се напрягам да му следя мисълта, когато решава да оригиналничи с монолози ... Мисля, че ВБ е жалостив и не ни ги дава всички ...

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 20:33 от Epitihia

# 20
Имам една приятелка , та тя ми каза , че Лили е от стар аристократичен род и е израсла на пъпа на София . Тя ми обясни с подробности, ама въобще не я слушах обясни даже за баба й, та се чудеше как от такова семейство се пръкна Лили Mr. Green. Днес  , ако се чуя с нея ще я разпитам и ще запомня, това за запис, ама е истина де. Hug

# 21
Имам една приятелка , та тя ми каза , че Лили е от стар аристократичен род и е израсла на пъпа на София . Тя ми обясни с подробности, ама въобще не я слушах обясни даже за баба й, та се чудеше как от такова семейство се пръкна Лили Mr. Green. Днес  , ако се чуя с нея ще я разпитам и ще запомня, това за запис, ама е истина де. Hug
аристократичен род newsm78-в какъв смисъл

# 22
  • София

разговора от снощи

около 30 мин. започват заговора за Мариан

# 23
Мари , точно теб имах предвид. Супер си   bouquet Hug Hug Hug

# 24
Лияна ми е много противна и като излъчване и като поведение...

Дано си ходи утре  Peace

# 25
# 26
Подкрепих Мира и Ирина.

# 27
аристократичен род newsm78-в какъв смисъл

Българската аристокрация  няма. Жалко е ,но е истина.

# 28
  • София
Подкрепих Мира, макар че ми е ясно, че ще си тръгне утре първа Sick

# 29
От изброените ми е все едно кой ще си тръгне и кой ще остане, еднакво безинтересни са ми.

Общи условия

Активация на акаунт