Загубена пратка сайт track-obichai.com

• 797
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте. Скоро имах рожден ден. Имам много приятели които от София или в чужбина ми пращат пратки без да се обадят предварително.
 Track-obichai.com ми изисква да попълня номера, след като го попълних се оказа, че има нужда от данни за кредитна/дебитна карта, секретен номер и титуляри. Което няма как да стане да му дам. Нахалници. Може ли да кажете дали е измама? Когато влезнеш вътре пише на заглавната страница UPS.
 Като подател има United parcel service. Не ми е известна такава пратка. Жена ми съм и забранил да пазарува от Тему, защото приятел от детството ми каза, че Тему имат доста дела за крадене на пари от клиентските сметки. Затова правят подаръци да принуждават клиентите да поръчват.

Дали е хак някакъв, измама?
Нямам намерение да поръчвам до живот от интернет. На жена ми е забранено. Тук имаме достатъчно магазини. Ако някой има информация да ми пише. Благодаря.

# 1
Добре де, забрави за момент за подаръка и се опитай да мислиш логично. Защо някой ще ти иска номер на банкова карта, а не на банкова сметка? За какво му е номерът на картата, освен да ти източи парите? То друго не може да направи с него. И да иска, не може да ти преведе пари. Но може спокойно да ти изпразни сметката.
Значи, забранил си на жена си да пазарува от доказан търговски сайт, защото ЕЖК нещо си, но се чудиш дали някой не те мами, когато очеизвадно те мамят?
Надявам се темата да не е поредният опит да се оплюе Тему, че на много народ им бръкна в здравето масовото пазаруване оттам...

# 2
Сийка, не е поредния опит.
Искам да знам някой освен теб чувал ли е за това.
Казвали с ми по никакъв начин, на никой да не давам номера на картата си и онзи трицифрен код. С тези данни могат да изпразнят всяка карта.
Нямам намерение да го попълвам.
Просто търся инфо преди да го предам в полицията.
Ето скрийншот ако мислиш че се занасям. Аз съм сериозен човек нямам за цел да ви губя времето.

Ако желаете и имате какво да кажете по темата очаквам мнение!

Ако искате да се убедите ще говоря с моя приятел да го убедя да снима жалбите, да видите колко бройки са. Иначе какъв ще е смисъла на тъпите безплатни раници и чанти.

Глупав народ сме. Има пълно магазини а ние тръгнали по чуждото. Какво е ЕЖК?
Имам сателитна и чета новини.
Точно в момента в Китай от някоя лаборатория може би са го създали има пуснат вирус подобен на корона, но яде плът и доста хора са в инфекционното. Оправя се с антибиотици, но около 30% от населението е в болница заради този вирус. Ако искате зарази....ваша си работа. Глупав народ сме. Още не е установено от къде е изпуснат вируса, но казаха, че е от вид мутирал стрептокок, който може да разлага човешко тяло.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 11:05 от pisnami42

# 3
Е, извинявай, ама такъв адрес "трак тире обичаи" трябва да ти казва достатъчно, без да си задаваш други въпроси...

# 4
Безнадеждно е... Аз се отказвам.

# 5
Ако смяташ, че имаш пратка, защо просто не се обадиш на UPS и не ги питаш за нея?

# 6
  • София
Скрит текст:
Здравейте. Скоро имах рожден ден. Имам много приятели които от София или в чужбина ми пращат пратки без да се обадят предварително.
Track-obichai.com
Скрит текст:
ми изисква да попълня номера, след като го попълних се оказа, че има нужда от данни за кредитна/дебитна карта, секретен номер и титуляри. Което няма как да стане да му дам. Нахалници. Може ли да кажете дали е измама? Когато влезнеш вътре пише на заглавната страница UPS.
 Като подател има United parcel service. Не ми е известна такава пратка. Жена ми съм и забранил да пазарува от Тему, защото приятел от детството ми каза, че Тему имат доста дела за крадене на пари от клиентските сметки. Затова правят подаръци да принуждават клиентите да поръчват.

Дали е хак някакъв, измама?
Нямам намерение да поръчвам до живот от интернет. На жена ми е забранено. Тук имаме достатъчно магазини. Ако някой има информация да ми пише. Благодаря.
Естествено, че е измама. Много стара при това. Дори само името на сайта е достатъчно всеки нормално интелигентен човек да се усети.

Ако въобще тази тема е сериозна. В което никак не съм убедена.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 12:00 от milenaka

# 7
Измама е. Ако въведете данните за картата, има голяма вероятност да ви изтеглят парите. Мой близък имаше същия проблем

# 8
А защо първо не попитахте тия ваши приятели дали някой ви е пращал нещо? Това е най-лесният начин да разберете дали е измама.  Другото няма да го коментирам.

# 9
Измама е. При опит да отворя сайта (аз съм в чужбина) ме препраща на марокански сайт за гледане на филми. Не си давай картата.

# 10
Госпожи/госпожици, като човек ви попитах. То е ясно, че няма такава пратка. Питах в еконт, спиди, всички близки фирми с които работя. Обадих се на всички приятели в чужбина, на приятел, дето жена му редовно ни бърка фамилиите с жена ми.

Значи влезнах да питам имате ли опит с това?
Подминал съм 40+ затова знам, че е измама.
Това беше.
Не е нужно да нападате както кокошките щом видят кръв.
Ако това ви е хобито, особено на кака Сийка, съжалявам. Относно Тему и други сайтове, споделих защото имаме опит и това не са единични случаи. Лично аз ще заведа жалба за сайта защото така смятам, че предпазвам другите хора.
Довиждане! Вие продължавайте да гълчите тука. Ще помоля модератор да не затваря темата, да може хората да виждат този сайт и да внимават.
Госпожа наивница, съсед ми е най-добрия ми приятел и е полицай, затова и аз съм доста мнителен. Още сайта като видях името и ме усъмни. Жалко, че звъннах веднъж, но се надявам, да нямам някакви космически сметки. Бъдете живи и здрави. Благодаря че от Сащ чак кликнахте.
Преди години от един сайт за безплатни игри наш познат беше свалил за внука си игри. Там имаше всякакви изисквания и карта и всичко, с гаранция цял живот да играе без пари. И човека постепенно всеки месец губеше по 2.50 щатски долара. Накрая загубата му беше около 130 долара, съди ги, но банката му върна нещо от сорта на 1/3 от загубеното.

# 11
По-скоро трябва на вас да ви се забрани да влизате в интернет, а не на жена ви да пазарува...

# 12
Защо да ми се забрани? Аз съм и забранил сайтове като Тему и подобни. Няма кой да се разправя със товарителници, митници и т.н
Преди години бях акварист и като ми разправяше една друга акваристка от форума ни, как на митница (загубена пратка) чакала двойки живораждащи риби от някакъв вид, как ги подмятал само човека, едва не го убила с поглед защото рибите били в отчайващо състояние а е дала цяло състояние и ги развъжда. Обясних и че е грях към животните и тя спря да го прави.  Та така. Не мисля да ви се обяснявам. Намерете друга тема и човек който не може да ви устои.Joy Аз влезнах заради хобито си, цветята.  
Желая ви хубав ден.

# 13
  • София
Може би ако беше написал, че си на 70+, бих приела темата за друго, а не за пързалка.

# 14
То не знам и с какъв акъл ще поръчваш да ти пратят живо същество по пощата. Особено пък такова крехко нещо като жива риба.
А пък поръчките от сайтове тип Тему много рядко минават през митница и с товаричтелници никой не се занива. Всичко е дигитализирано отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт