Хайде и набор 2001!

• 26 337
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Бяхме днес на зъболекар - извадиха ни зъбчето. Цялата процедура за мен беше по-страшна отколкото за Криси - тя дори не се разплака, а аз си затворих очите след като извадиха клещите  Blush  Казаха ни, че новото зъбче ще се намести самичко и да я наблюдавам по-честичко, защото може и с другите да се получи така.
Аз съм доволна, че това преживяване беше свързано само с приятни емоции за Криси - зъбната феичка беше "оставила" малко подаръче на бюрото на сестрата в зъболекарския кабинет. А след това като се върнахме в офиса (Криси днес беше на работа с мен, защото докторката ни е на близо) зъбната феичка "донесла" там игра с буквички и книжка с цифрите. Офисната зъбна феичка е моята колежка  Laughing
Сега чака с нетърпение да види какво ще донесе и у дома феята  Laughing

# 211
Наближава време за предучилищна!
Къде ще бъдете? Към детската градина или към училище?

# 212
Вики ще продължи в градината.

# 213
  • Варна
И Силвия ще продължи в градината.

# 214
  • София
Йоанна също ще е в градината

# 215
И Криси в градината Peace

# 216
  • София
И Монката продължава в градината, че няма да има кой да го взима , а доколкото знам в училището свършват по-рано. А и не съм решила още в кое училище ще ходи.

# 217
Май в градината, защото и аз не съм се ориентирала към училище...

# 218
И Коко ще продължи в градината.

# 219
  • Linz
И Сани в градината, водим ги заедно с малката.

# 220
  • Хасково
а.Панчо.ще.е.в.училище-юни.започва.записването.той.и.сега.не.ходи.на.градина.
извинявам.се.за.правописа-интервала.се.скапа.

# 221
Кали мисля да бъде в училище. Струва ми се, че там ще му е по-интересно, а и се надявам да го приеме по на сериозно.  Simple Smile

# 222
Моята Криси също ще кара предучилищна в градината.

Кажете как седят нещата във вашите градини?

Нашите дребоси са ги подбрали още от миналата учебна година. Имаха тетрадки, по които работеха и които са били подходящи за възрастта им. Тази учебна година също. Честно казано не съм ги виждала, но съм убедена, че изборът на учителките е най-добрия. Тетрадките са три и са доста дебелички. Във фоайето при гардеробчетата е закачена седмична програма с часове по математика, български език и литература. Учат децата да преразказват също. До колкото зная предучилищната подготовка в градината ни е на ниво.

В понеделник ще се доинформирам.

Засега не съм избрала училище за дъщеря ми.

# 223
  • София
Хайде и ние да се представим - Михаил е роден но 13.август .

Eй,моя бебо е Михаил и е на 14.август.А  за баткото и аз се чудя за предучилищната дали в градината или в у-ще newsm78 Той е в нова градина от есента и няма приятелчета така или иначе(по-принцип не е много по тази част Rolling Eyes)Ние пък имаме друг проблем,чете перфектно,пише правилно,но разхвърляно и на обратно в много от случаите(например 4 не го пише на сам а на другата страна)и аз си мисля че е заради това че пише с лявата ръка а като че ли не му е съвсем удобно.Надявам се в училище да се уреголира,ако не е станало късно Confused

# 224
  • Високо в планината на изобилието
Моя Слав роден на 6февруари.Висок 122см и тежи 21кг.Не посещава детска градина,но тренира ски и ходи на рисуване.Ски много му се отдават,а с рисуване е много зле.Левичар е.В някоя тема прочетох мнение от сорта:болни амбиции карат майките да си записват децата,които нямат талант.Не съм съгласна.Работа с молива и четката развиват дребни мускули на ръката,а те са на своя ред свързани с мозъка,да не говорим за формиране на художествен вкус и усет.Той ходи с голямо удоволствие.Общителен,много лесно се сприятелява и много популярен сред момичета,като беше по малък,2 пъти го биха, защото не искаше да се жени .Брои до 1000,събира и вади до 100,но още не чете.Много артистичен,има хубав глас,пее много вярно.Говори на български и руски свободно,никога не се обърква.Но много е мнителен, лесно се влияе от другите,прекалено е чувствителен и се нуждае от похвала.Много е напред с комп.игри, даже прекалено,лошото влияние на баща му си казва думата.
Още лято му паднаха 2зъба,израснаха новите2,а онзи ден започна да плюе кръв- излезе му 21 зъб Shocked
Предучилищна ще кара в училище.

Общи условия

Активация на акаунт