Ще видим де, ще си помисля. Но съм много ревнива към снимките си и се дразня като ми се пипат цветове или нещо друго.Честито на всички празнуващи тези дни,както и честити нови и бели зъбчета на мъниците!
Ще видим де, ще си помисля. Но съм много ревнива към снимките си и се дразня като ми се пипат цветове или нещо друго.
Време е мисля да почнеш с майните! Без извинение! Има си една приказка дето е много грозна, ама много вярна : Направи добро, изяж ****о! Ама направо не знам как е възможно такава тотална липса на признателност и такт... Но ти не се ядосвай! Предложила си да направиш услуга, те ако не я искат - прав им път!

Можем да го наричаме Стани железото! Да ти е все така сладък и усмихнат и с желязно здраве! Не се притеснявай, нищо му няма! Мъжа ти е много прав за пясъка. Няма да забравя на една приятелка сина й как загреба цяла шепа пясък и си го набута в устата
Направо лошо ми стана, вече се виждах как тичаме към Пирогов, а тя най-спокойно му стисна устата като на кученце и поизгреба повечето камъни, после го прати да си доиграе
Така че.....споко 
Всички бебоци падат, колкото и да сме внимателни, няма как вечно да сме нащрек! Ето ти днешната ни магария да се посмееш
А ако не беше чаршафа, познай къде щеше да е Венцо нищо, че бях до него....... 

Купи ли нещо от магазинчето?
, ама аз го очаквах де как така ще остане той по-назад от вашите
.В интерес на истината баща му го пазеше в този момент
, та не присъствах на същинското тупване иначе сигурно щях да се нашашкам повече
.
да са им здрави,бели и подредени.

от нас!
то по инерция съм го написала така,поне смях да има.