Августинки 2009 - тема № 54

• 12 004
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
А ти защо пиеш магнезий?
Абе не знам тя защо пие магнезий,обаче въпроса ме накара да се замисля АЗ защо пия магнезий още Thinking
Моята ку ку лекарка ме пита преди 3 седмици-имаш ли контракции,аз казах-да,2-3 пъти за 1 седмица.И тя-аааа,тогава увеличи го 2х1.
Сега във вторник пак аз на преглед-тя пак с нейния си въпрос,на който отговарям,че нямам контракции и тя-ами тогава няма да те преглеждам за разкритие и на всичкото отгоре ако не родя до 12 август,ще ми предизвикват раждането smile3511
Май май и докторката,и магнезия  smile3513 smile3515

Хмм...  Thinking това с магнезия... моята доки ми беше казала, че той се пие в по -ранен стадий на бременността за успокоение на матката от контракции. Даже мен ме беше гепнало шубенце да не стане така, че да се наложи да го пия и до такава степен да си успокоя органа, че да не мога да родя нормално после от липса на контракции. Не искам в никакъв случай да ви стряскам момичета, но попитайте лекарките си пак за това. Няма да е излишно според мен.  Hug  Hug  Hug

# 256
Ето сега вече..... newsm61
Направо го изхвърлям в коша!!!
Някоя мама случайно да го пие още(освен мен,разбира се)????????

# 257
Ето сега вече..... newsm61
Направо го изхвърлям в коша!!!
Някоя мама случайно да го пие още(освен мен,разбира се)????????

аз също го пия по едно на ден и мойта доки ми каза да си го пия до последно да не ми скачало кръвното.
сега се прибрах от Шейново и видях Данчето,много свежа и щастлива,показа ми манечкия,голям сладур и ще ги изпишат в неделя.
а па една тъпанарка(лекарка) ми вика- ти нормално ли ще раждаш? и аз и викам- да!тя ме огледа и ми казва да съм била стискала краката днес и утре,че да не съм в нейната смяна,да не се мъчела с мен,защото не виждала как ще рода такова голямо бебе нормално #2gunfire #2gunfire #2gunfire да е...а тъпанарката,ей от такива лекари до гуша ми е дошло #Cussing out

# 258
Еййй, тия лекари, вместо да ни успокояват и да се грижат за нас, те.... #2gunfire
Руми, как прецени, че пък е голямо бебето, тая ренгеново зрение ли има, кво ли. Аман от такива значи  #Cussing out
А Данчето, ако не в неделя, то поне в понеделник ще я чакаме да пише (ако успея да дочакам, ама май нямам признаци, макар, че то както няма, така излиза ).
Тая нощ едва се въртях, така ме боляха срамните кости, а и нещо пак ме опъваше отвътре и болеше, но премина. Да видим днес как ще съм. А си мисля утре да ида на кола маска, освен ако не ме домързи.

Абе няма ли още бебоци?

# 259
Стискам палци на Долс, Сосми и Дерели. Аз с Дерели се видях на ЖК преди малко и дано вече да се ускорят нещата при нея Praynig!

Иначе аз бях на запис на тонове, всичко е наред, околоплодните води са достатъчно, преглеждаха ме вагинално /тоя път беше много кофти/ шийката още е твърда и не е тръгнала да се изглажда, но има време де.

Румик тая лекарка е за бой #2gunfire ама те понякога не мислят, че говорят на бременни жени.

Мамите дето пият Арника забелязвате ли от нея да ви втвърдява по-често корема на топка  и крампите на прасците да са се зачестили? newsm78 Казаха ми, че било от т.нар. лечебни кризи при хомеопатично лечение и било нормално, ама аз дапопитамдали е просто съвпадение.

# 260
  • София
rumik я не й се връзвай - как пък го прецени на око така тая лекарка - те с всичките уреди не успяват...

ирина_85 аз магнезия сама си го бях намалила и накрая започнах да забравям да го пия понеже като спрях да ходя на работа и контракциите и те спряха, а пък за 1-2 от рязко ставане не намерих за нужно и накрая просто го оставих в шкафа с лекарствата...

Аз най-накрая реших да пера дрешките и после в пликове ще ги набутам, че то няма легло милото още. Дано поне събота и неделя изберем количката, та в краен случай там да го наместим ако реши да се разбързва малкото...

Иначе установих, че спането с одеало под краката води до спад на отоците, ама сега ме боли кръста - няма угодия  ooooh!

# 261
rumik,а ти след като го пиеш,някакви контракции имаш ли?Щото аз въобще не се бях сетила,че той се пие за предотвратяване и затова си го пия все още!А за тъпата докторица,която си срещнала,направо нямам думи...

# 262
  • София
Привет Simple Smile
Сега като ги разправяте тез неща за лекарите и се замислих, колко хубаво ми е било през бременността предните месеци, като почти не ми се налагаше да се срещам с тях, но сега няма начин, трябва по-честичко да ги виждаме за собствено успокоение, пък и явно да ни вдигат кръвното периодично  Grinning
А аз цяла нощ спах по гръб, дано на бебчо да не му пречи, защото на мен ми е супер удобно така.
За магнезия според мен, ако има други причини да се пие, май по-добре нещо друго да се измисли, а той поне при мен спира от всякъде контракциите и толкова близо до термин не бих го пила.

# 263
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала във форума и искам първо да честитя новите лъвчета на щастливите мами и татковци!   bouquet
Ние с малката Калинка се прибрахме в сряда от родилния дом. Сега се адаптираме към новите условия и се кърмим. Имаме малко затруднения, защото е много слабичка и бързо се уморява и явно не може да се нахрани, та се кърмим с часове. Но не се отказваме и ще се кърмим. Не е лесно, момичета, но не трябва да се отказваме.
На всичко, които още не са родили, пожелавам успех - не е толкова трудно! Финала си заслужава!  Hug

# 264
rumik,а ти след като го пиеш,някакви контракции имаш ли?Щото аз въобще не се бях сетила,че той се пие за предотвратяване и затова си го пия все още!А за тъпата докторица,която си срещнала,направо нямам думи...

имам контракции,но от подготвителните,даже отдеве като бях на запис,съм имала 2 контракции които не съм ги усетила,а за тая тъпанарка се моля и аз да не попадна на нея и никоя от вас да не се сблъсква с такова влечуго като нея

# 265

ирина_85
 и аз все още пия магнезий по 1 на ден ,но вчера питах лекарката си не е ли време вече да го спирам и тя ми каза ,от следващата седмица край.

# 266
Бояна, добре дошли отново!  Hug

Руми, тая лекарка голяма патка... не обръщай внимание на такива неща.

И Дерели е на старт гледам, тогава много стиснати палци за Сосми, Долс и Дерели!

# 267
boj777,то явно е добре,ама ти си в 37 седмица,а на мен ми остават само 6 дни и направо ми се плаче.Не,грешка-не ми се плаче,направо ми се реве с глас newsm45

# 268
Момичета no4ko25 е родила вчера! Копирам съобщението от другия форум в който пишем:

Вчера в 21.27ч. се е родила дъщеричката на нашата Нора с идеалните мерки - 3450г. и 52см. Мама и бебе са добре, ще чакаме и името.

Норче честита дъщеричка! Надявам се всичко да е минало леко и благополучно!

# 269
ирина_85 - Док. ми каза да спра магнезия преди 3седмици, защото все пак чакаме бебето да се роди.

Момичета много често ходите на прегледи и записи на тоновете. Аз ходя на 2-3 седмици - веднъж. Тоновете ми ги слушат чрез нещо като слушалка.

От 1-2 седмици много ме боли пъпчето. Мислех си, че е в резултат на това, че се разтяга кожата, но тази нощ болката беше по-силна (пареща) и ми беше много трудно да се обръщам. Започнах да го мажа по няколко пъти на ден с бебешко олио, но ефект няма. Моята лекарка е в отпуск до понеделник и не мога да я видя за да я питам, а по тел. не ми се ще да го обсъждаме. Хубавото е, че поне киселините ми намаляха. Почти не ги усещам.

Оставам с впечатлението, че в Шейново са големи касапи. Все на негативни коментари попадам. Някой може ли да ми каже в Т.К. как е, че май там ще раждам. Преди беше мизерно, а и персонала не беше особено внимателен. Ако ти сам не надигнеш глас, няма кой да ти обърне внимание. Абе то май навсякъде е така. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт