Със суровоядство:по-млади,по-красиви,по-слаби!

• 70 470
  • 322
  •   1
Отговори
# 120
Спиро, някъде в друг форум четох, че ограничавали захарите за сметка на мазното и така не им било студено. Този, който беше споделил, казваше, че не яде почти никакви плодове и не мръзнел.
Малахов за кое ще му вярваш?
Аз съм на периоди с мръзненето и не знам от какво зависи (не ям само сурово). Наскоро си мислех дали може от ниско желязо и хемоглобин да се появи?

# 121
Спиро, някъде в друг форум четох, че ограничавали захарите за сметка на мазното и така не им било студено. Този, който беше споделил, казваше, че не яде почти никакви плодове и не мръзнел.
Малахов за кое ще му вярваш?
Аз съм на периоди с мръзненето и не знам от какво зависи (не ям само сурово). Наскоро си мислех дали може от ниско желязо и хемоглобин да се появи?
Е, виж това е идея.  Peace А аз карам основно на плодове.
При Малахов съм чела, че някои доши (Аюрведа- типове.. newsm78) май "Вата" бяха, зимата трябва да наблягат на по- топли храни.
A може би трябва да видя дали не избирам храни с охлаждащи свойства.  Thinking Много е вероятно. Със сигурност ежедневният ми ментов чай охлажда допълнително.

# 122
  • Linz
Наскоро си мислех дали може от ниско желязо и хемоглобин да се появи?
Анемията има други прояви, не мисля, че е това.
Моето мръзнене съм забелязала, че има връзка с месечния цикъл.

# 123
Аз пък млъзнех преди,заради ниското кръвно налягане и слабото оросяване на крайниците.Не е от липса на желязо,със сигурност. Peace...От липсата на желязо ти прималява и ти причернява,вие ти се свят....за мръзнене не съм чула,ама може и това да е симптом на недостиг на желязо,знам ли... newsm78

# 124
Е, виж това е идея.  Peace А аз карам основно на плодове.
Аз ям много ядки, сусам и авокадо.
За мен, ако искам да увелича % сурово трябва да има разнообразие ежедневно от всички групи храни. Иначе няма да имам особен успех. Вярно, че има и фруктоядци, но засега аз не си се представям да съм от тях. Simple Smile

# 125
Привет,момичета!   Hug

Чета ви с интерес от няколко дни. Сериозно обмислям суровоядството,заради доброто на организма си. Като споменах на половинката,той ме изгледа  Shocked   После каза "аз така няма да се храня"   Naughty  ,на което аз отговорих "ми то аз за себе си го правя"   hahaha  .    За сега обаче само се запознавам с философията на този начин на хранене. Ще се радвам,ако мога да задавам въпросите си тук и предварително благодаря на отзовалите се!    bouquet

# 126
Добре, че ви намерих  Hug

Била съм няколко месеца на 99% суровоядство- пиех чай с мед.  Wink

Сега пак искам да вляза в ритъм, така че се присъединявам към групата.  Peace

Искам да добавя нещо към заглавието на темата, което е много важно и основно: По- здрави!   bouquet

# 127
Ето една много интересна статия за ползите и опасностите от  суровоядството от Dr.med. John Switzer, който от 6 год. е на сурова храна.
За съжаление е на немски.

# 128
днес  попаднах на някакво предаване по телевизията, показаха рецепта със суров боб - черно око, паприка и лук. Накрая се правят кюфтета, но може и сурово да се хапва доколкото видях.

# 129
Суровоядките, как сме!  Някой има ли тази книжка? Дайте отзиви моля  Peace   http://www.books.bg/books/260/46981.html

# 130
Аз съм я чела от спиралата http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=20&LangID=0&Letter=%C0
Мен не ми допадна много. Имаше няколко неща, които бяха интересни, другото ми се стори някакси непотвърдена инфо.

# 131
  • Linz
Аз имам тази книжка и съм я препрочитала много пъти. Атерхов звучи малко сектантски, но в общи линии мисля, че е прав. Обаче нямам желание да ставам толкова крайна- животът е прекалено кратък за да се лишавам от всички дребни удоволствия в него (кто не курит и не пьет, тот здоровенким умрет).

# 132
Аз имам още две книги, свалени на компа на английски. Ако някой има желание, мога да му ги пратя. Аз съм на същото мнение като Рени за крайностите.

# 133
Мерси за отзивите за книгата. Изглежда, че  няма да си я купя  Peace

# 134
Да се отчета и аз тук. От началото на февруари до сега -10кг. Wink Суровоядството започнах някъде на втората седмица след като диета и усилени тренировки не даваха никакъв резултат. И с преминаването на суровоядство, кантара тръгна надолу.

Наруших го само веднъж с омлет. През останалото време- само пресни салати. Засега никакви плодове, никакви зърнени, житни или ядки. По-натам може да ги включвам по малко. Засега съм тревопасно. Laughing А към месо едва ли ще се върна скоро. Всички проблеми са от него. Sick

Общи условия

Активация на акаунт