''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 744
  • 428
  •   1
Отговори
# 300
На оригиналния Alien не са му пълни съставките във Фрагрантика.
Пише за едт, че е по-цитрусов и свеж. И пише в статията, че излиза септември 2009.

# 301
Жаки, ти ме уби с тази "парфюмна фея" от мъжки пол Wink
Ние заминаваме на море, ще ми липсва така приятната ви компания Heart Eyes

# 302
Tони приятно моренце и да пръскаш само най-хубавите парфюми Simple Smile

# 303
Благодаря, а за парфюмите още не съм решила какво да взема, но със сигурност ще нося Азаро - много ми е добре с него в горещините Flutter

# 304
Аз сънувах пък това и не ми дава мира цял ден.Споделете впечатления,плс...

Създава усещане за много мил парфюм - цветен и нежен, но не сладък, а...миличък. Когато го пробвах през зимата, нещо не ми допадна, но в жегите не спирах да се душа. Според мъжа ми - нищо особено, каза, че не би ми подарил такъв Simple Smile

# 305
Жаки,внимавай мила с Wish~!!!!За мен Angel е неповторим!!!Харесва ми Noir с поста си!Много точно го е казала  PeaceМного красив аромат.Wishприлича много на Angel ,но след известно време ми се губи и започва да ми прилича на My  Queen,с която нещо не можахме да се харесаме.Много мила съфорумка ми изпрати пробичка и имам още от него.Можем да си организираме среща с Tess  на по Мохито при нас зад Outlet  Младост 2 другата седмица.Аз съм много ЗА ,да се разберем на лични...много искам да ви видя......Продължавам да твърдя,че тук го приготвят по неповторим начин!
Атти ,antonija ,да си изкарате неповторимо!Много готина ваканция желая от сърце!

# 306
Mиши аз честно казано не очаквам да е заместител на Angel....даже напротив Grinning Бих се радвала повече ако е сладък и приятен за носене аромат. Ейнджъл наистина си е уникален аромат и според мене няма втори като него   newsm76
Какво е това заведение зад Outlet-a, което толкова го хвалите? Grinning
Трябва пак да направиме една среща....че всеки път сме в много малък състав. И да е в близост до парфюмерия  Blush

# 307
Ами зад Outleta в Младост 2 има заведение на открито-кафе.Пускат чилаут музика и правят страхотни коктейли.Мохитото няма база за сравнение!Иначе в мебелите има и възглавнички/като по морето/ и тревичка ,за тези,които искат да рзапускат излежавайки се..Много е приятно!Уви,парфюмерия няма.Чудехме се защо? дали би вървяла тук...има помещения,не се наемат обаче...идея нямам защо....аз лично бих рискувала с парфюмерия тук Peace
И за да не спамя темата ...как намирате Covet?

# 308
Aз не го харесвам. Даже ми е малко противен....Sad

# 309
  • София
Атти ,antonija ,да си изкарате неповторимо!Много готина ваканция желая от сърце!
Благодаря ти, Миши Hug ! Няма да си липсваме, лаптопът си е с мен, ще имам и интернет връзка през цялото време. Единствено няма да мога да се присъединя към мохитопиенето, но аз и в София да съм си, пак съм проблемна откъм излизане, защото няма кой да ми гледа децата. Очаквам да не ми омръзнат ужасно много десетината  Mr. Green парфюма, които понасям със себе си, и без това селектирах това минимално количество с мъка на сърце  Grinning .
Там в този район е парфюмерия Блик в ХИТ, но всичко е зад щанд и продавачките не са от най-любезните, всеки път оставам с впечатлението, че са преуморени от живота и на края на силите си и могат да подадат максимум едно шишенце за тест Simple Smile

# 310
 Shocked Shocked Атти 10 парфюма....колко време ще си на морето Rolling Eyes

# 311
  • София
 Laughing Добре де, знам, че съм луда  Laughing
Около месец няма да ме има в София, възможно е и малко повече дори... моля те, и без това едва се ограничих с тези  Laughing

# 312
Aaaa добре Grinning Щом е повече от месец всичко е на 6 Grinning Трябва си разнообразие

# 313
О,Аттиза БЛИК си супер права!Аз там нямам желание да се занимавам с тези женици!Особено младата е ужас.Виж,възрастната е по-добре/малко/.Идея нямам как привличат клиенти с такова отношение,но явно не им пука особено.Иначе има много аромати.Пак се сещам за европейското обслужване,където клиента е цар!
Хайде по едно виенско кафенце

# 314
И за да не спамя темата ...как намирате Covet?
Аз го намирам страхотен. Интересен зелен парфюм, ухае на здравец и още нещо. Малко от пудрения тип аромати. Не ми е приличал никога на никой друг. Simple Smile Много добър за пикници сред природата пролетта. Simple Smile Нося го и в жегите, не ми е тежък.
Ако искаш да го пробваш свиркай докато е време. Wink

Общи условия

Активация на акаунт