''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 723
  • 428
  •   1
Отговори
# 270
  • виртуално
по едно време имаше такъв сет и в Продавалника  newsm78

# 271
Ноар, аз лично не съм виждала парфюми на Марина де Бурбон по магазините, май само онлайн.... Simple Smile

# 272
  • София

Това го видях, но това не е той. На мен ми трябва О Де Лис, а това е Лис...

# 273
Ноар усеща ли се ароматът от флакончето, какво представлява Simple Smile

# 274
Момичета, дайте повече инфо за мъжкия Обсешън Найт на Калвин Клайн?  Praynig

# 275
За мъжкия не знам, обаче с дамския се изучавахме дълго време - да, не, да, не Laughing последно реших, че ми харесва

# 276
  • София
Ноар усеща ли се ароматът от флакончето, какво представлява Simple Smile

Ами много свежа цветна миризма, със малко зелена ябълка на върха... Лесен за харесване, чист, свеж...

# 277
  • София
по едно време имаше такъв сет и в Продавалника  newsm78

Потърсих, ама нещо не го намирам... сигурно вече е продаден... Sad

# 278
Noir бяха ми изпратили пробичка от него.На мен лично много ми хареса Peace
Tess това е от типа кристално чисти парфюми.аз така съм си ги определила,например Insolence Glacee  за мен също е такъв.Все едно,че са бутилирали озон или кристална вода,незнам дали ще ме разбереш.....

# 279
  • София
Noir бяха ми изпратили пробичка от него.На мен лично много ми хареса Peace
Tess това е от типа кристално чисти парфюми.аз така съм си ги определила,например Insolence Glacee  за мен също е такъв.Все едно,че са бутилирали озон или кристална вода,незнам дали ще ме разбереш.....

Да, за мен подобно усещане носи зелената ябълка в ароматите, която в случая присъства и в двата.. Peace Иначе не си приличат според мен....

# 280
Pls кажете за WISH  Praynig защото лудата Жаклин пак я сърбят ръчичките за поръчване ooooh!

# 281
Жаки, Wish всъщност само в началните ноти се доближава до Ейнджъл, после си остава карамелен и сладък, докато Ейнджъл знаеш се променя адски много. При все това не е лош аромат Simple Smile

Ноар, Миши мерси - горе долу придобих някаква бегла представа  bouquet

# 282
Жаки, не мога да описвам.Имам Ангела, но съм тетствала и Уиш, за мен имат прилика, но  само в началото. Сладникави вкусни са и двата,но Уиш е някак си по-мек и ми е в Уиш листата Simple Smile

# 283
  • София
Pls кажете за WISH  Praynig защото лудата Жаклин пак я сърбят ръчичките за поръчване ooooh!

Сладурка!

Има две вероятности:
1. Да ти хареса, тъй като ти обичаш Ангела, на който Уиш прилича.
2. Да не ти хареса, тъй като му липсва гениалността на Ангела, и да ти простее...

Аз мисля че второто е по-вероятно.
Но пък цената си струва риска. vmarinska май го разменяше, драсни й едно лично... Mr. Green

# 284
Мене хич не ме интересува дали прилича на Ангела...важнoто е да е готино сладък....а явно е Grinning
Сега няма да мога да спя....ако го поръчам понеделник сутринта ще дойде още на същият ден....
Аз наистина трябва да ходя на преглед Joy

Аз обаче да ви кажа....Ангела на мене не ми е сладък и не го определям като "вкусен ставащ за ядене аромат" Blush

Общи условия

Активация на акаунт