MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 434
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Честит Рожден ден на Инес и Никола!
Ланг, Сани -Честит празник и на вас! Много щастие и гордост да ви носят порастналите вече прекрасни дечица!!!

# 586
  • Бг-мама
Пачи , Боян рус , Мими руса ча чак бяла, не щеш да разваляш боята  Thinking
Елс , тогава Тони ще я взема за Гошо че Валко е обречен на Маги.

# 587

Честит рожден ден на Жорко на Яни и на Ели на Аничка!
Да растат здрави и усмихнати деца!

# 588
Честит Рожден Ден на днешните порастнали рожденници Ели и Георги!

# 589
  • Бг-мама
Честит рожден ден Жорко!!! Много здраве и късмет в живота!!!!
Честит рожден ден Ели. Здраве , щастие и много усмивки мило дете!!!

# 590
Честит рожден ден на Жорко и Ели! Много да радват своите родители и да растат здрави, весели усмихнати и щастливи!

Пачи децата са страхотни. Да са ти живи и здрави! Hug

# 591
  • София
Честит рожден ден на Ели и Жорко!
Да растат здрави и усмихнати!

Пачи, Бо е много хубав Heart Eyes.
Подаръците, отдавна са измислени от хлапетата. Дани иска полицейско пежо с дистанционно, Спайдърмен, Пауър Рейнджър и оранжева бормашина. Ани пък иска "ьозово (розово) порше и две ьозови пинцески" (принцески). Евентуално половината от нещата ще ги получат за Коледа, защото тук никъде не успяхме да намерим нито полицейско пежо, нито розово порше и сме впрегнали приятелите и роднините в чужбина, ако те могат да направят нещо по въпроса, ще бъде добре, ако ли не то Дядо Коледа ще донесе други подаръци Rolling Eyes.

# 592
  • Варна, морето и сините вълни!
Яне да ти е жив и здрав русия мъж!  love001 Много здраве и да ти е все така на мама момчето!

Ани честито и на Аничка! Живи здрави и усмихнати!

# 593
Честито на Жорко и Ели! Яни и Ани, много, много здраве и усмивки    bouquet

Между Бобсъна и Мими верно ще се роди някое албиносче, но все пак разчитаме на гените на бабите и дядовците  Joy Ето ги бъдещото семейство http://pachikrak.multiply.com/photos/album/72/Magi_i_Bo_11.2009#photo=16

За подаръците - и пазарска количка си имаме (Боян не я бута, ами си я пълни), и подобно та тази косачка-уокър... Мисля да му взема някаква кофа, в която да пуска неща, защото сега на това се кефи. Уф, не знам, а искам тази събота и неделя да приключа с подаръците, защото не ми се обикаля в навалицата. А и сега съм опазила малко пари, до края на месец няма да оцелеят  Mr. Green

# 594
Помоооооощ Баба Коледка - сиреч аз трябва да намери комплет за правне на злато. Имало реклама...моля ако някой знае за кво де реч да ме светне...щото другото което Баба Коледа категорично отказва да достави е куче....

# 595
Виждала съм едни археоложки комплекти - гиспово яйце, което чукаш с чукче и изкопаваш от него динозавър. Или пирамида с мумия.
Но машина за злато... заинтригува ме, особено ако прави истинско злато от мътеница  Joy

# 596
  • Бг-мама
Виждала съм едни археоложки комплекти - гиспово яйце, което чукаш с чукче и изкопаваш от него динозавър. Или пирамида с мумия.
Но машина за злато... заинтригува ме, особено ако прави истинско злато от мътеница  Joy
ша ме извините ,но и аз отскоро безработна се нареждам за машинката за злато  hahaha hahaha
п.с Мими сори , ма не се сдържах .
п.с 2  не съм гледала такава реклама , ще питам довечера Гошо ако има той със сигурност я е гледал , по цял ден копае в двора ни да търси злато  Joy Joy

# 597
ша ме извините ,но и аз отскоро безработна се нареждам за машинката за злато  hahaha hahaha
Какви са тези работи пък от теб?

# 598
  • Бг-мама
ша ме извините ,но и аз отскоро безработна се нареждам за машинката за злато  hahaha hahaha
ми такива , не можех повече да търпя лицемерие и клюкарщина  Laughing
Мими , инфо от Гошо бил виждал някъкав прах поставен във вода ставал златен и някъкви ръкавици  Joy hahaha hahaha Това е !

# 599
ша ме извините ,но и аз отскоро безработна се нареждам за машинката за злато  hahaha hahaha
ми такива , не можех повече да търпя лицемерие и клюкарщина  Laughing
Мими , инфо от Гошо бил виждал някъкав прах поставен във вода ставал златен и някъкви ръкавици  Joy hahaha hahaha Това е !
Аууууууууу Зечка, изнуди го да ти покаже рекламата....и после ме светни мене тъпата.........
И аз искам комплект за истинско златоо, ако не ме фанат ще взема повечко и ще раздавам Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт