MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Марти, честита ви именничка!  bouquet

# 706
  • Варна
Честит Рожден Ден на Ася   bouquet Да расте усмихната и послушна  Hug (ако това последното е възможно да съществува де  Mr. Green)

Чести имен ден на всички именници !!!!

Яни, Мими, като ви слушам и ми настръхват косите - догодина Дари ще е първолак и от сега съм се запритеснявала. Принципно обича д асмята и пише, и почти всеки ден поне по половин час това правим след градина ама знам ли го като му стане задължително занимание дали ще иска  ooooh!
Симона снощи ми скъса нервната система - диването наново кашля с пълна сила заради простотия. Вчера се ядосах, че все гола ходи и и прибрах всичките блузи - оставих само 4 които са по-плътни. Съответно едва тръгнахме за градина, защото тя изпадна в истерия, че не може да облече каквото иска. 5 мин. след като съм я оставила в градината отишла до шкафчето и се преоблякла (забравила съм там тънка памучна блузка). Отишла на народни танци и като свършили урока, излезли на двора, защото групата им била там. Госпожицата решила, че и е прекалено топло с палтото и си го съблякла - потна, загрята, с тънка дрешка половин час на двора  #2gunfire И сега сме в първоначална позиция отново - кашлицата е безумна. Тази сутрин една от майките ми направи забележка, че кашляла - ами гадно ми е, но няма кой да я гледа. А тази кашлица стана вече я влачим от месец и половина, чак ми се плаче вече  Cry Ще видя свекърва ми дали няма от по-рано да излезе в отпуск и да и я връча на нея,, та да си поседим повече в къщи.

# 707
Честит рожден ден на Ася!
Честит имен ден на малките и големи Анита!

# 708
  • Варна, морето и сините вълни!
п.с .не мога да измисля подаръци за децата тази година  ooooh!
Хо Хи, а аз намерих комплекта за злато...не ми говоете. ПОръчвах го от Англия и ми излезе по - ефтино отколкото ак го напазаря от тук...Катя я уредих с Тропчо от ибей  Mr. Green Остава да пристигнат на време. Но това са подаръците на Дядо Коледа. Трябва да измисля подарък от мен. Та се чудя дали да не им купя муун санд. Моля ако някой го има тоз боклук да сподели отзиви - мирише ли, цапа ли и става ли за моделиране все пак  Mr. Green
Днес отидох да си взема час за фризьор и си взех де, но таз процедура ми отне около 40 мин., след което си излязохме с нова прическа на Катя. След малко ще сваля снимките и ще ви я покажа....Идея нямам какво ще ме чака от тук нанатам...мис суета - седя и не мръдна. Накая като уж я подстригаха рече - "Ми сега поне едни опашки няма ли да ми направиш" Joy JoyВсички онемяха в салона  Joy Казаха че такава клиентка о момента не им е влизала в салона. И съжалиха татко и... Whistling

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:09 от Mimito

# 709
  • Бг-мама
Мими ,тоз пясъчният боклук го имаме .Ами наистина е пълен боклук , цапа смесват се цветовете и изобщо не си заслужава не малкото пари  ooooh!

# 710
Мимито - нашата кума се засили да купува на Сияна въросния лунен пясък. На ума си казах: сакън недей, а на нея нищо не казах, щот ми беше неудобно. Щот си представях как се пилее това ми ти чудо и като се сетя как Сис пилее пластелина на дребни части просто не ми се мислеше кво ще става с тая ситня. Слава Богу, тя (кумата) чела някъде из форума, че много цапа и въпросната дама, която дала отзива казала, че го препоръчва само на родители, които имат къща с двор, та се разкандърдисала. Иначе лични наблюдения нямам, но всичко в мен крещи "НЕ КУПУВААААААЙ" Mr. Green Инак вероятно ще е голямо забавление за децата.
А отностно суетата и при нас е така - сутрин не излиза без "червило" (разбирайте балсама ми за устни на Нивея), без лак и без фризура. Дрехите си ги избира също сама и слабо надава ухо какво я съветвам за цветовите комбинации, но все пак вече съобразява. Flutter

# 711
  • Варна, морето и сините вълни!
Мерси за муун санда Peace И аз съм против, но тез двамцата така го искат та бях готова да кандисам  Mr. Green
Ето ви малко снимки от Катето от РД в детската гадина и с новата и прическа преди да си легне. Като стане ще се опитам да я снимам отзад, да си личи обема  буйните и коси  Mr. Green

# 712
Зечка,и ние сме така с подаръците! Thinking
В смисъл,че ние ще му подарим за Р.Д. златна гривничка,Дядо Коледа ще му подари къщичката на Батман в ДГ,но какво ще остави у дома под елхата и каква ще е играчката за Р.Д.(защото само с гривничка не става)....никой не знае! newsm78 Rolling Eyes

# 713
Честит Рожден Ден на Ася!    bouquet newsm59
Честит имен ден на големи и малки Анита!!!!

За лунния пясък и аз съм на същото мнение.  
Мим,много хубаво Катето, пу!

С подаръците съм реди - на Жоро отново Лего (само дет всеки ден си мени желанията какво да бъде, но в крайна сметка ще е Ферма Simple Smile) На Габи мп4. В градината още не са писали писмо. Най-вероятно ще е меч, защото сме фенове на всекви глупости костенурки Нинджа, бакугани, Бен тен... направо съм в потрес, получи ги за рождения ден.

Проблем със суета немам.  Joy

# 714
Проблеми с подаръците и аз нямам. Лекувах (и си лекувам все още) депресията с пазаруване. От което пък тежко ми се разболя картата, а покрай проблемите скоро и нищо не съм заработвала, за да я излекувам... ама ще му мисля подробно след празниците....

И така, по същество:
Стени за рд ще получи от нас маратонки "пума като тативите", цитирам. И миналата година беше така. Е, след като миналогодишните буквално не ги свали от краката си и в крайна сметка те се предадоха, сега е ред на новия модел. В тоя ред на мисли - да живее Ла Редут и кодовете 20/30евро!
Стени вкъщи под елхата ще има зелен трактор с балираща машина - харесал го е от преди почти месеца, още преди два пък аз го купих, за да не би когато потрябва да няма. Под елхата на едната си баба ще има куп Маккуински подаръци - възглавница, чадър и още някакви неща, вече не помня какви точно. Под елхата на свеки - линейка с отварящи се врати отзад. В градина не знам какво ще има за подарък, събирахме по 10лв за целта още на първата род. среща заедно с парите за другите неща.
Тони ще получи количка за пазаруване от нас. От нашите - столче. От свеки - дрехи.

И при нас има известен проблем с дрехите... Нищо няма значение, освен едно - да има МакКуин. Да не ви разправям с какъв зор му скалъпих 5 комплекта дрехи с МакКуин за градината като навсякъде ми разправяха, че няма, защото този сезон вече били други актуални - разните му Бен-Теновци и пр.

И последно - мерси, че ме светнахте за лунния пясък! Смятах да го купувам за именния ден, ама сега вече - не!

Айде, лека нощ!

# 715
Като чета какви са ви суетни щерките, май започвам да не съжалявам, че пак мъж ще имаме Mr. Green (а бе не е верно..иска ми се да връзвам пандели Blush)

# 716
  • София
Добро утро  Hug.
Марти, у вас е три дни яли, пили и се веселили - Никулден, РД Дани, имен ден Ани... И тъкмо се съвземете, и започва коледното угощение  hahaha
Пачи, то да бяха само тези празници, щях да се радвам. Ама тази седмица ни предстоят още две партита (в събота детско, в неделя бабешко). Другата седмица пък синчето е именник и след това коледно - новогодишните ooooh!. Този месец сме тотално и физически и финансово изцедени и от сега чакаме началото на януари за следващата заплата.
Мими, Катето е много сладка с новата прическа Peace.
Мише, много неприятно. Дано бързо се оправи Симонка и да не ти създава такива главоболия.
В градината на Дани пък е ужасно топло (в стаите е 27 °С) и другите децата са по тениски, но нашия 'убавец не ще да се съблича, защото тениските, които му стават са чисто бели и те не били хубави а точно сега ми е трудно да намеря по магазините хубави тениски (под "хубави" се разбира с Колите, Спайдърмен, Мики Маус и т.н.) и по тази причина си ходи с блузки с дълъг ръкав и почти всеки път като го взимам е потен. Ама за щастие досега не се е разсополивил Grinning.
За суетата, много са суетни и двамата, независимо че малкото хлапе е 1 метър от земята има свое виждане и за обличането и за прическата ooooh!. Брат й също не може да отиде на градина например със син анцуг и оранжева блуза. Всичко трябва да или един цвят или цветовете да си пасват. От известно време пък не иска да облича дрехи на които има по - бебешки картинки. Те трябва да са с герои от анимационните филмчета ooooh!.
Подаръците, за РД на Дани не успяхме да намерим това което искаха и вероятно няма и да успеем Sad, но и двамата си имаха резервни варианти и бързо си смениха желанията Mr. Green. Ани иска розово бебе и розова кухня, а Дани пък иска Бен Тен и едно лего, но вероятно легото ще го заменим с нещо друго, защото за РД получи едно за 5 годишни и не стига, че трябваше аз да му го сглобя, ами и то с 190 дребни части и ми взе както Пачи каза 2 часа от живота ooooh!.

# 717
Момичета, добро утро, благодаря ви за пожеланията по случай РД на Асинка!   bouquet
Изкарахме добре вкъщи, въпреки лошото време, липсата на някои другарчета и неразположението което мен ме е налегнало тези дни (смазан крак от паднал радиатор вкъщи и страхотно възпаление на окото, плюс тежащия 8-месечен корем, в резултат на което едвам гледам и се движа...), но добре, че майка ми и кумата ми дойдоха и се погрижиха за яденето и подредбата (впоследствие и измиването на чиниите  Embarassed Blush)
Ася получи големите подаръци от роднините най-вече, но най-голям хит беше новото й плачещо и оригващо се бебе с кът за повиване, хранене и т.н. Другите подаръци дори останаха неотворени.... Свекърва ми също й е купила лунен пясък по настояване на внучка си, но още не сме го отворили и след като прочетох отзивите ви, се замислям дали да не й кажа да си го държи при себе си на село, за да си играят с него там  Rolling Eyes
Тортата, която в крайна сметка поръчах от Рицка, надмина очакванията ми- беше направена по-красиво и от снимката, която им занесох за макет! Просто бях очарована и ми беше жал да я разрежа и тъкмо се уговаряхме с майка ми как да я разрежем,  така че да запазим лика на Стефани и мъжът ми вече беше избързал и я беше порнал през лицето.... ! Сигурно защото е жена и хайде под ножа! Малко му се поскарах пред гостите, но бях поизнервена вече....Просто толкова вълнения бяха покрай тази торта със Стефани, че имах чувството, че е мойто творение  Heart Eyes Трябваше нея да занеса в градината, защото вкъщи в крайна сметка бяха само 5 дечица...но исках да е за вкъщи, за да я наснимам. Ето малко снимки от нас: http://picasaweb.google.com/marina.bilcheva/AnastaciaS4th?feat=directlink

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 09:30 от Mis-Demeanor

# 718
Честит рожден ден на Анна-Мария на мама Галакси! Нека да й е жива и здрава и да има много щастливо детство! Дано се включат за малко!
Аууууууу Мимито - тоя клоун е същия като на рожденния ден на племенника ми Марти - Жижко Хвалипръцков   Mr. Green Честна дума не знаех, че това е Живко Драгостинов  Tired Ама верно е много забавен и лъчезарен  Grinning Катето голяма хубавица  Hug Heart Eyes
Mis-Demeanor - Анастасия е много хубава дама! Тортата също изглежда страхотно!
За подаръците - Сис ще получи от нас за РД един пластелин, от който се правят торти и сладоледи с някакви шприцове, понита и разни други по-дребни неща. За коледа ще й подарим касов апарат и една пералня, която се поставя в банята с вендузи. Още незнам дали ще празнува в ДГ, защото миналата година на нейния РД не работеше ДГ.

# 719
Честит рожден ден на Анна Мария! Да расте здрава, слънчева и лъчезарна!

Общи условия

Активация на акаунт