Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 726
  • 665
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Момичета,направо сте страхотни Hug Аз редовно ви следя,но никога не пиша,понеже нямам как да снимам моите ястия.Но затова пък редовно използвам вашите кулинарни рецепти,които доста от тях вече са любими на моето семейство. Аз имам една молба към вас, може ли линк към рецептата на бърканата пица.Изстървала съм кога сте публикували рецептата и сега не мога да я намеря.Блягодаря ви предварително. Heart Eyes

Заповядай  Бъркана пица

# 391
  • София
Кафенцето, това макарони ли е? newsm78 Обожавам ги ooooh! Hug

Мишле_ , ти последната снимка ли гледаш? Не е ли сладко това? newsm78   Ама наистина какво е?  Blush

Момичета, това са Macaroons. Peace Съвсем наскоро Красимира ги беше правила, ето я нейната рецепта.

Joy Ще се разберем накрая 

С тия вносни думички така става тя  Mr. Green

Макарон,да . Мъжа ми често ми купува,когато иска да ме зарадва . Манджите ще покажа по-късно ,че  бебето е много кисело и не спира да плаче днес  Confused .

# 392

Тези Macaroons  днес ми вземат ума...Ще търся рецепта с жълтъциьта да ми останат белтъците...

Случайно открих това. Simple Smile

# 393
За днес картофени топки с пармеджано на фурна. За утре - пилешки хапки със зеленчуци, а за събота патладжанени ролца със сирене!

# 394
  • Torino,IT
Момичета,от мн.време вече,като щракна в/у хиксчето,където трябва да се види снимката,ми се отваря сайт на Радикал фото,ама снимката или я няма ,или аз незнам къде да гледам.. newsm78 newsm78 . Ето сега последно,тази на Кафенцето .Или и на др.момичета,стига да има х ,нищо не виждам..

Моля помогнете Praynig Praynig какво да направя newsm78

bouquet  bouquet  bouquet

И при мен така се получава, някои снимки виждам, други ми излизат на хиксчета Sad

# 395
Момичете, простете ме за спама, но не се стърпях и искам да ви се похваля че от вчера имам студентка в Кьолн - Банки и финанси Heart Eyes

# 396
# 397
  • Варна
Mama Tin, много успехи на студентката  bouquet

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 10:39 от ивка27

# 398
  • В сърцето на живота!
mama Tin,много късмет му желая  bouquet                          Аз съм Сливница Mr. Green

# 399
Забравих да покажа днешния простичък обяд
бъркани яйца

# 400
За днес доматена супичка с крутони и баница:

# 401
brillante Blumen   баницата каква е готова ли.Ако ли пък не напреаво е мммм нямам думи Peace
Мама Тин Браво.Много успехи на момичето и много да те радва.
При нас Тюрлю Гювеч с агнешко месо.Дано да мога да го снимам ooooh!, че все время не ми остава.

# 402
Mama Tin - честит студент!  bouquet

# 403
mama Tin , честито!Много успехи  и в живота,и в професията.И любовта да не я подминава!
Селма ,        bouquet          

# 404
Бъни, с готови кори е, иначе плънката съм я правила от сирене, яйца и кисело мляко. Жълтичка е , защото яйцата са домашни.  chef

Общи условия

Активация на акаунт