Февруарчето продължава да расте , а мама мисли за море!!! (8)

• 12 244
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Момичета здравейте,малко късничко е,но съботно неделно бяхме по вили и сега сядам на компа.Толкова сте изписали,че не мога сега да го чета,но утре по някое време ще гледам да наваксам.
Да ви се похваля-аз най-сетне утре съм а доктор.Първа редовна консултация и изследвания.Предстои ми и фетална.Едвам го изчаках този един месец.
Ника,тези случки за които говориш са за жалост ежедневие.На мен с пъвото дете също ми се бяха случвали невероятни неща.Но то вече нищо не може да ме впечатли.Жалкото е,че ни прави впечатление като ти направят място,а би трябвало това да е нормално.И наистина ,че 40-50 годишните лелки са най-отвратителни.Не зная защо,сигурно им е гадно,че вече са излезли от тази възраст и не може да им се случи повече.Знам ли,ама са много злобни.Дано и ние не станеме такива лелки един ден.От както бях бременна в автобуса ставам само на бременна.На баби не.Е,дъщеря ми я уча да става на възрастни хора,но аз не ставам.

# 211
Момичета, благодаря на всички! Много сте мили Simple Smile
Чувствам, че често ще съм във форума...

Иначе моят лекар и за фетална морфология нищо не ми е казал...   #2gunfire
Каза само, че към 16-та седмица ще правим биохимичен скрининг.
Утре ми каза да отида в частния му кабинет "да ме огледа хубаво". Мисля да му дам последен шанс и после - го сменям.

Иначе и на мен ми забелязаха корема още като ходих да гласувам. От комисията се шегуваха - да ми дадяли 2 бюлетини, че съм била двойно гласуваща... Честно казано малко гадно ми стана - още бях в 3-тия месец и въобще не го очаквах... Направо не знаех как да реагирам #Crazy

Лека нощ на всички и хубава вечер. Продължавайте в същия позитивен дух! Flowers Sunflower

# 212
  • Най-зеленият остров
Добро утро, момичета.
Чета, че коремчета обсъждате и аз да се включа. На мен така ли ми се струва не знам, но вечер сякаш ми е по-голям корема и вече си личи. Много ме е страх от много килца, но това не ми попречи вчера да се натъпча и днес да трябва да съм на прясно мляко и плодове  Simple Smile.
Добре дошли на всички нови мамчета, отдавна не съм писала и не споменавам имена,за да не забравя някой  Embarassed. Честит рожден ден на патерици на малката принцеса. Много да радва мама и тати  Hug.

# 213
Добро утро и от мен
Така като ви чета как сте се натъпчили  Laughing, ви завиждам благородно
Знчи нямате проблеми с гадене, повръщане изобщо със стомаха.Блазе вииииии  Confused
На мен още ми е лошо, тежко мие на стомаха.Явно ще съм от тези нещастливки, който ще продължат със симптомите най малко до 4-я месец  ooooh!
А така се надявах уж в тертия да отшумят  Cry

Гери благодаря ти за разясненията относно ФМ.  Simple Smile

# 214
Добро утро  Simple Smile Тъкмо се прибрах от док, дадох материал за изследвания...каза ми, че съм 14-15г.с което според мен значи, че бебо е голям (по моите сметки съм 14г.с). И най-успокоителното за момента е, че плацентата ми се е вдигнала и няма данни да е превия  newsm44  На 24.08. съм на късен БХС. Не ми дадоха снимка този път, но то пък беше и пълна лудница. Сега хапвам и стягам багажа за Велинград.  Късмет на всички и ще ви пиша др седмица  Hug

# 215
Добро утро момичета  Hug
Как сте починахте ли си през уикенда?
Гледам бая сте писали както обикновенно и пак ми създавате работа да се връщам да ви чета  Wink

Набързо само да кажа, че празнувахме РД на малката в събота. Изкарахме страхотно.Като мога ще кача снимки.
Вчера я водихме в Банкя на конната база да се повози на кон. Е няма такъв кеф ви казвам.

Добре дошли на всички нови мами  Hug
Успех на всички, които днес са на док. Ще ви чакаме за отчет.

Успешна седмица на всички   bouquet
Сега се връщам да ви чета.

# 216
  Добро утро и от мен!  Hug
аз се позагубих събота и неделя и сега ще има да наваксвам с четеното Simple Smile но пък и без това няма работа днес Simple Smile
 искам и аз вече отпускааааааа,но 15сти ми се вижда толкова далеч  Sad
 Хубава седмица от мен и на почиващите приятно изкарване и мноого положителни емоции

# 217
Добро утро и от мен.
Ника на мен панталоните ми стягат от 2 седмици, а като се нахраня какво става  Grinning Онзи ден като се прибирахме от барбекюто, в колата си раккопчах копчето. Даже вчера това си мислех - най-много месец и трябва да посетя магазин за бременни.
Отивам да си правя кафенце. По- късно ще се включа пак.

# 218
Здравейте и от мен!
Гледам за коремчета си говорите-на мен въобще не ми личи още,а как искааам,но то пък може да е защото по принцип си имам Simple Smile
Снощи пак ми се втърди корема и а болки в яйчниците имам като преди цикъл и за това викам днес най-добре да ида да видя какво ще каже доктора,той ще вдигне ръце от мен,че нали миналата седмица бях на ЖК,ама това но-шпа не ми помага май...
Аз също имам една много интересна случка-беше преди около 3-4 седмици.Отиваме с милото в една църква и една жена която работи в църквата на излизане ме хвана за ръката и ми каза-Не забравяй да си направиш молитва за леко раждане в 9 месец. Shocked Аз седя ококорена а тя ми вика бременна си нали?Тихичко прошепнах да.Все пак съм била 7-8г.с.Няма да ви казвам как настръхнах!
Радост,чакаме новини от теб! Peace

# 219
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета,
Много сте изписали и не знам как ще ви изчета.

В петък бях на ФМ при д-р Марков.
Значи бебока е добре, засега всичко било наред, имал си всичко, та даже и пишка. Това особено зарадва нашия татко.  И той май е единствения щастлив от цяла ситуация. Каката малко се разочарова, че нямало да има кой да й носи балетните пачки.  Аз честно казано не знам какво да си мисля. Бременността ми протича по същия начин като първата и бях решила, че пак ще си имам момиченце. Сега съм просто изненадана. Иначе от два дни с Раличка си говорим за брат й, и  за бебето в мъжки род.
И резултатите от БХС, цитонамазката и още едно, което забравих, са добре.
Сега смятам да си бременея щастливо и да не мисля за лекари следващите два месеца.

# 220
Привет мамии  Hug

Райчева, честито ти тупкалце, мила  hug

Лолита, честито и на теб сърчице и ръчички и крачета  Hug

Ралипо и аз се нареждам за снимки от Франсето, че чувам прекрасно било там  photo     Hands Clap

Радост - горе главата, миличка - едното бебче просто е срамежливо - сигурна съм, че следващият път ще се покаже да му се нарадвате  spoko

Пухтар, и аз съм като теб, майче - и мен почти постоянно ми е напрегнат корема и като че някакво разтягане усещам, както и яйчниците се обаждат. Още пия Утрогестан и но-шпа ако се засили неприятното усещане в корема.

Палми,  welcome Лека бременност и здраво, и жизнено бебче на финала  hug

Нарцис, честити ти юнашки гащи  stork-boy Hands Clap Страхотно е, че изследванията ти са хубави - спокойствие и радост от бременността оттук нататък само ти пожелавам и леко раждане накрая   love001

Ох, че хубавооо - имаме си вече двама мъже в групата  newsm18

Незнам за вас, но аз съм много въодушевена  tooth

# 221
На тази ранна ФМ може ли да се каже пола  Rolling Eyes
аз питах док , когато бях на консултация..но той ми каза че ще се види 16 седмица  Rolling Eyes

# 222
ЗДРАВЕЙТЕ СЛАДУРИ! ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА МАМА.  bouquet
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ С ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ОТ БХС И ФМ .
НАРЦИС ЧЕСТИТИ ТИ СИНИ ГАЩИ.
ТОВА Е НА БЪРЗО ОТ МЕН- УСПЕШНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ

# 223
ех,че хубаво-още един мъж се показа  newsm44 че напоследък около мен все моми се раждат,трябва да изравняваме баланса newsm62

KRISTI4 явно при някой може и аз бях много изненадана като ми каза Томова и мислех,че е рано,но...явно зависи как е застанал бебо

# 224
Ника - успя да ни развеселиш с тези снимки!

На мен ми се иска да се похваля вече, че съм по-добре, но уви повръщам си и това е. Сега изпробвам за подсилване мед с орехи да хапвам пък ще видим. Благодаря за коментарите!

Утре ще съм на преглед пък дано и на мен да кажат поне какво ще е!

Айде целувки!

Общи условия

Активация на акаунт