С риск да досадя, но да вдигна поздравителната активност, не че липсва такава, но за спорта
Сещате ли се за кой са тези цветя? Да, за една достойна рожденица!Чувствам се почерпена.

А и съм голяма атракция за децата, така че поне за половин час съм сигурна, че у нас няма да има нищо счупено и изцапано.
Тия дни ще се захващам да боря уреда у нас, ама ме мързи ужасно
Без да пазя нищо след това. Дано да има ефект, че нещо никак не се харесвам напоследък, нито на кила, нито на глава
И косата ми се скапа и от дължина до кръста, стана до средата на гърба и има още за рязане
Ходи с интерес на английски,изпя ми почти вярно една песничка за пръстчетата,като показва "разговор" между тях.Аз се правя,че не разбирам какво станало,но тя ми каза какво казвало едното пръстче на другото-добре е,че учи с разбиране не просто да повтаря като папагал.
На латино танци също ходи с кеф,обаче иска и на плуване!Е не мога да давам по 100лв. за всички занимания.Най-много да заместим танците с плуване,но не ми се иска заради студеното време,все ме е страх да не се разболее с разните му усложенения. 
А преди само за въглища на месец отиваха 400лв.отделно бойлер,печка,миялна и пералня-още 80лв.
И най-вече няма я хамалогията и мръсотията сега! 
На майка игралеца! А вчера ми звъни едната г-жа / тази с която имахме леко неразбирателство в началото и сега е страшно мила и внимателна, чак смешно и неестествено ми става на моменти/ и ме пита дали наистина съм казала да ходи на английски, че той така и казал и отишъл на урок. Та я уведомих, че я е преметнал и да ходи да си прибере ученолюбивия възпитаник. Наистина с таксата и дейностите, консумативи, вода, театри и др.пари за материали излиза над 100 лв.на месец, тази жадувана общинска услуга.
Единственото ни 'активити'.
Силно се надявам да е само заради грипа, има логика да е така, макар че го спряха преди обявяването на епидемията. А Стефан с такова желание ходеше! 
Или са се метнали татко си /дай боже не
/ или просто са дребни още.
.Преди месец си купих палма,а миналата седмица драцена,бенджамин,бамбук на щастието и още един бамбук.И като се сетих,че искам да ги пресаждам всичките нови цветя с моите стари
.Важното е,че го свърших и това и сега всички са с нови саксии и в нова почва.Нищо,че на другия ден едва си отворих очите за работа.
.Давам му единствено Мулти Саностол и изобщо не съм го спирала от детска.Обаче такива глупости се е научил да говори,че на моменти се чудя
дали това е моето дете.
.Давам му единствено Мулти Саностол и изобщо не съм го спирала от детска.Обаче такива глупости се е научил да говори,че на моменти се чудя
дали това е моето дете.

.А като започнат да се карат с кака си,положението става нетърпимо.Все едно сме на бойно поле 
.Е,не разбрах какъв беше подаръка
,важното е,че ще го получа
.