Отговори
# 615
Благодаря ви ,момичета  bouquet Знам си аз че мога да разчитам на вас Hug

Илиндичка, ушето мина още преди Коледа, нещо разминаване се е получило. Сменихме лекарството и бързо се оправи детето, слава Богу Praynig А за кралете, аз бях още по-далеч, мислех че е на 7 януари, когато са родени моите гяволета Laughing Радвам се, че сте се позабавлявали, ама и ти с този корем не знам как си била на площада Crazy Вижда се, че не те свърта, хайде леко раждане на теб Hug

Аз вече блокирах тотално и съм изморена от предната нощ висене до 3,30 на компютъра. Вече нищо не влиза в китарата ми, лошото е и че нищо не излиза Joy Надявам се до утре да се наместят правилно мислите ми и ще мина да се отчета след това. 3 късмета работа и пари ми се падат от питки и баници, трябва да го взема това пусто интервю Crossing Arms Laughing Баба ми и на кафе ми е гледала даже Mr. Green

Айде, до утре Heart Eyes

# 616
Минавам да ви кажа да отпуснете палците, току-що си отворих мейла да си прегледам пощата за 100-тен път днес и в 18,08 минути от компанията са ми пратили мейл, че няма се възползват от кандидатурата ми в този случай. Поне да се бяха обадили #Cussing out След работно време в последния момент мейл Twisted Evil При уговорено интервю от преди Нова година Twisted Evil Нямам думи Crossing Arms

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 23:27 от mishlentze

# 617
  • Madrid
Ооо,аз ходя да пазарувам,горещ душ взимам,дигам тежко,току виж тръгне това раждане,ама тц!Явно пак като предния път ще си пренося,ще ми предизвикат раждането и накрая ще ме срежат! CrazyТака се надявах този път да е различно. Confused

# 618
  • София
 Да ви почерпя,че днес имам рожденничка,която не е спала,за да стане на 10 години.

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 619
Майченце, Бон Тони, да са ви здрави и щастливи дечицата  bouquet

Честито и на всички именици  bouquet

Майче, много хубава торта Flutter Честит юбилей на дъщеря ти Wink

Илиндичка, явно им е хубаво на дечицата вътре в коремчето ти и затова отказват да го напуснат Laughing

Аз се ядосвах за интервюто цяла нощ, но пък може да е всяко зло за добро, знам ли Rolling Eyes

# 620
  • София
За много години момичета.Живи и здрави и само положителни емоциии през новата година.
Аз не съм се вясвала от доста време ,ама с тоя бебешок не ми остава много време.Ваньо колко беше кротък Жоро е пълна противоположност.Иначе сме добре растем и хубавеем.Жорко е пълно копие на Ваньо .Скоро ще станем на 6м.
Днес голямото ми момче има рожден ден и искам да ви почерпя пък макар и скромно  party023 beer3Благодаря на всички които се сетиха за нас  Hug
Пожелавам Ви един прекрасен ден какъвто е той и за мен Heart Eyes  bouquet

# 621
  • София
bon_toni Честит празник на теб и на Ваньо! Да ти е здрав и късметлив! Ще чакаме снимки от празника и да разкажеш как е той.  bouquet
maichence Честита да ти е рожденичката голяма! Да ти е умна и разумна! Весел празник!  bouquet
mishlentze не се ядосвай, явно фирмата не си струва щом постъпват така и не те заслужават! Жалко за притесненията - гадно е. Twisted Evil
Честито на имениците!
ilindi4ka очакваме те да се включиш с блага вест, днес е чудесен празник постарай се повече. Grinning Ако не стане, то поне пусни снимки от празника, да ги видим и ние тия крале и вас покрай тях. Wink Дай да видим коремче, та да им се прииска на някои от нас да повторят, потретят.

# 622
bon_toni, maichence, да са ви живи и здрави децата!Много да ви радват и слушат!

Честито на всички именници!

# 623
                                                    Честита 4-та годинка на Ванката!
                                                                Честит РД и на кака Вики!

bon_toni и аз чакам снимки на децата.
ilindi4ka ,няма как,още малко потрай все ще излезе момата,претенциозна ще е сигурно.
Леко раждане ти пожелавам и да се приберете в къщи за РД на баткото,зада сте всички заедно.
 mishlentze по спокойно следващия път, не си заслужава такова притеснение.
Днес съм на работа след 4-5 дни почивка,просто не издържам в къщи,само шетане,пране и готвене.Когато съм на работа мъжо повече ми помага,отколкото когато съм в къщи.

# 624
  • Madrid
Честит рожден ден на Иван и Виктория!Да растат здрави и щастливи!  bouquet

Честито и на имениците!Весел празник!  bouquet

Мишленце,втория ти пост снощи защо не съм го видяла,не знам  Rolling Eyes
Аз мисля като Неда в случая,че не си зслужава.И аз така се бях ядосала тук миналата година като слеД прослушване ми казаха,че ще ходя да свиря в един пиано бар,даже после два пъти ми се бяха обадили дали съм на линия да започна и накрая-нищо! CloseМного ми беше мъчно,чудех се защо ме търсят като не са наясно какво искат,все още няма пианист там,канят групи.

Неда,ами нямам снимки от вчера,а между другото чак онзи ден Сами ми направи снимка на корема с телефона,която не мога да прехвърля на компютъра чрез Блутут,нещо не е инсталиран ли какво,аз съм много невежа в тези неща. EmbarassedИначе съм с голям,остър,стърчащ силно напред корем, и подутичка в лице вече.Абе едвам се гледам вече,ама както и да е! LaughingПък и съм доста изнервена и направо не искам да се срещам с познати,които са винаги силно изумени от формата на корема ми и от това,че все още не съм родила ooooh!
Пепито,мерси,чул те Господ,само да не родя на рождения ден на Сами,иска ми се децата да си имат отделни дни,но все пак не зависят от мен тези неща.

Винаги съм го казвала-по-неблагодарна от къщната работа НЯМА!

# 625
  • София
Момичета,много ви благодаря за пожеланията.
mishlentze,не се ядосвай за интервюто.

# 626
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИ И НИКИ!!!
mishlentze ,да са ви живи и здрави,много да ви радват и много да ги слушате!!!

# 627
  • София
Честит рожден ден на ЕЛИ и НИКИ newsm59  party023
Мишленце пожелавам Ви да са много здрави и щастливи и много усмихната година.Весел празник мили деца.
Ние сме много изморени от снощното парти ,затова ще се включча малко по-късно.
Целувки

# 628
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

# 629
Привет!

Честит Рожден Ден на Ели и Ники!
Да растат все така палави и будни деца,да са много здравички и всякакви неразположения да останат в миналата година!

mishlentzce- за теб!  Hug

Честит рожден ден и на януарчетата и техните мами,които пропуснах да поздравя тези дни!И честит имен ден на Ванюшката на Бон-Тони! Hug

И аз чакам снимкиииии! Grinning

Neda,нашата торта излезе по 2лв.парчето.

Гале, и аз не ги харесвам като атмосвера тези сладкарници,но така за малко да влезеш и да поръчаш тортата бива.Много хубаво сте си изкарали на планина-и аз много обичам,ама тази година ще пропуснем.

Илиндичка,хайде мъъъничко остана да се гушкате с принцеската. Hug Пожелавам ти много леко раждане и много щастливи  мигове с новия член на семейството! Как ме върна само в последните седмици на бремеността с Ади..едва дишах тогава,не можех да спя и висях с часове във форУмО. Crazy

Позагубих се,че три дни с Ади бяхме в Инфекциозна б-ца заради тежката варицела.Сега е на стационар в къщи и на АБ-Зинат.Поизмъчихме се,но вече е по-добре а и вкъщи си е друго. Wink Няма да изпадам в подробности каква мизерия беше там,само да кажа,че в това отделение в което ни изолираха, нямаше топла вода!Добре че се сетих да си взема каната(заедно с половината покъщнина тръгнах  Tired).И да споделя че изобщо не съм скучала там.. Twisted Evil
Лекараката ми разреши да ползвам МВ при сестрите да си топля водата за АМ,и аз се възползвах но като ме насмете една ми ти сестра,накичена като коледна елха..Кой ми бил позволил,казвам лекарката.После два пъти ме пита коя точно лекарка,следствие ще ми води.. ooooh! И на мен ми падна пердето,викам абе госпожа,вие сте сестра тука,която и лекарка да е-щом ми е разрешила какъв е проблема?Другия вариант е да ми дадете кибрит и да си напаля огън пред болницата за да си стопля водата! #2gunfire И оная сви устата и се фръцна.Вчера на визитация същата сестра си забрави в наща стая чистите шпатули за гърло.Викам чакай аз да те наредя.И днес тръгва визитация и се чува по коридора"ама .... как може,визитазия тече ти не си подготвена-къде са шпатулите..? Laughing И коледната елха идва накрая в нашата стая(а тя е най-в дъното) вижда ги на масата и ме пита тези какво правят тук?! Shocked ooooh! Ми викам вчера ги забрави(аз вече на ти  Mr. Green) и не ми се ходеше до вашата стая(а тя е на 1м.) и понеже днес пак ще и трябват на лекарката за децата и ги оставих тук. Twisted Evil Сигурна съм,че ме напсува на ум само като и видях физиономията.. hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт