защо искате 2 дете

• 13 472
  • 293
  •   1
Отговори
  • sofiq
много ми е интересно защо някои от нас искат да имат по още едно дете

# 1
С надежда и за момче - първото е момиче.

Ако зависеше само от мен сигурно и 5 деца бих искал, но...

# 2
Аз, ако искам трето и четвърто дете, ще ти бъда ли интересна? Mr. Green

# 3
  • София
А аз дали съм интересна, при положение, че хем искам, хем не ми стиска  Mr. Green

# 4
  • на изток от рая
1. Задоволяване на вътрешна потребност.
2. Чувството след раждане, а и не само, е страхотно- едно ново човече на този свят.
3. Ха дано този път да е момиче! (Е, не беше, ама да го върна ли?  Mr. Green )
4. Аз нямам брат или сестра, не исках големия да е сам.

# 5
  • София
Много ми е интересно защо въпроса се задава обвинително?

# 6
  • София
Защото съм единствено дете и винаги ми е липсвала сестра/брат. Защото децата ми нямат много роднини (мъжът ми също е едно дете). радвам се, че са двечки и се надявам винаги да се обичат и да си помагат. Защото най-щастливите ми моменти са били около очакването, появата и отглеждането на децата. С удоволствие бих потретила и почетвъртила Mr. Green

# 7
  • sofiq
не е обвинително просто ми е интересно аз сащо сам едно дете но никога не сам изпитвала нужда от брат или сестра

# 8
.... аз сащо сам едно дете но никога не сам изпитвала нужда от брат или сестра

Това не изключва възможността ти самата да изпиташ необходимост..желание и т.н. да имаш 2 деца  Peace не смятам че задължително трябва да има връзка между това дали ние самите имаме братя/сестри, и колко деца искаме.

# 9
Защото съм единствено дете и винаги ми е липсвала сестра/брат. Защото децата ми нямат много роднини (мъжът ми също е едно дете). С удоволствие бих потретила и почетвъртила Mr. Green
Моят отговор е същият.

# 10
О хем много искам още едно ,хем не мога да се реша като чели не ми се зохваща отново с бебешки истории , но пък от друга страна не искам малкият да е сам .

# 11
Защото съм единствено дете и винаги ми е липсвала сестра/брат. Защото децата ми нямат много роднини (мъжът ми също е едно дете). радвам се, че са двечки и се надявам винаги да се обичат и да си помагат. Защото най-щастливите ми моменти са били около очакването, появата и отглеждането на децата. С удоволствие бих потретила и почетвъртила Mr. Green
smile3501 smile3501 smile3501
Подкрепям напълно!И при нас е така!

# 12
не е обвинително просто ми е интересно аз сащо сам едно дете но никога не сам изпитвала нужда от брат или сестра
Миличка, повярвай ми ще изпиташ нужда от брат и сестра!Може би не на 20, но целия живот е пред теб и все ще се появи момент,за съжаление в повечето случай тъжен в който ще ти се иска да имаш някой близък до себе си.Тогава близките хора се подкрепят, а като си сам е още по-тъжно...
Не знам как ще го приемеш newsm78 споделям разсъждения от личен опит  Hug
И моля те не бъди толкова крайна!

# 13
  • sofiq
може би ще изпитам нужда благодаря за милите думи  bouquet

# 14
Защото искаш да направиш най-прекрасния подарък на първото си дете.
Защото искаш да обичаш още някого, когото можеш да сътвориш - по-смело, по-уверено, с опита, който вече имаш и с намалелите страхове.
Второто дете е осъзнаване на първото.
Второто дете е разкошът, който можеш да си позволиш ,без "да се налага".
Второто дете е онова, което сравняваш с първото и откриваш разликите, а оттам различието в съществата.
Повярвай, второто дете е откритие.

Общи условия

Активация на акаунт