защо искате 2 дете

• 13 522
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Azaf, аз помня, чела съм, ама да заченеш след загуба на дете е едно, да заченеш второто си дете при наличие на първо, но с презумпцията-ако умре, да си имам- е това, което мен ме отблъсква.Приживе го отписваш.То започва да си има резерва.

# 286
Azaf, аз помня, чела съм, ама да заченеш след загуба на дете е едно, да заченеш второто си дете при наличие на първо, но с презумпцията-ако умре, да си имам- е това, което мен ме отблъсква.Приживе го отписваш.То започва да си има резерва.

Така погледнато си права, защото децата се раждат с вярата в живота, а не със страха от смъртта. Но пак си е чист егоизъм да имаш дете. Peace

# 287
  • Варна
Не разбирам защо хората които са расли без брат или сестра, винаги искат техните деца да имат.  Thinking
Аз ли съм единственото дете, което е било едно, и е щастливо от това, доволно и никога не са му липсвали братя и сестри.
Няма как да ти липсва нещо, което не си имал и незнаеш какво е. Аз имам сестра доста по-голяма от мен. На практика от ранно детство съм била сама и  не ми е липсвала копанията на друго дете в семейството, но когато порастнах разбрах какво е това да имаш сестра (или брат).

# 288
По тази логика значи ли, че ако нямаш майка, не ти липсва майка, защото не знаеш какво е майка?

# 289
Всеки има майка, докато не всеки има брат или сестра все пак.

# 290
Искам пълна къща, искам по празници да има суетня ,хаос  децата де си играят да се карат да правят бели .
Обаче не се рашавам все още , а не съм първа младост.

# 291
Защото аз бях само дете и не ми беше приятно, винаги си мечтах за брат или сестра. Мъжа ми също е само дете и той твърди че е искал брат или сестра. Какъв по-добър довод? Искам като имам едно дете, да създам едно другарче за него. Не искам повече от две деца.

# 292
Какъв по-добър довод ли? Много са. Дали можеш и имаш тая възможност на първо място. Иначе става като при циганите - защо пък не.

По тази логика значи ли, че ако нямаш майка, не ти липсва майка, защото не знаеш какво е майка?

Майка ми и баща ми се  се развели като съм била малка. Баща ми е липсвал, да, но много рядко, защото не знам точно какво да ми липсва, при положение, че съм била щастливо отгледана от майка ми и баба ми.

# 293

Не, не е по тази логика, защото двете неща са абсолютно несравними. Да нямаш брат и сестра е едно, но да си без майка е съвсем, съвсем друго.Не случайно казват, че дете без баща е половин сирак, но дете без майка е пълен сирак.

Общи условия

Активация на акаунт