защо искате 2 дете

• 13 529
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
A аз в случая съм на мнението на вилико, просто съм минала от там.За второ дете се заговори едва след като мръднахме от нулата.

# 256
  • Overijse, Belgie
A аз в случая съм на мнението на вилико, просто съм минала от там.За второ дете се заговори едва след като мръднахме от нулата.

ама се е заговорило, нали  Peace

# 257

А, говорене, при нас направо беше действано, после говорено  Joy

# 258
  • Overijse, Belgie

А, говорене, при нас направо беше действано, после говорено  Joy
Ами понякога така става  Grinning

# 259
  • София
Разбирането за финансов минимум, позволяващ две деца е много субективно. При едни ако парите стигат за сметки, за храна, за една-две почивки годишно и нормални дрехи - това стига. При други -  ако не стигат за от горе до долу Адидас и почивка всеки уикенд - не стигат. На трети не ми стигат за апартаменти на двете деца до Айфеловата кула...Тук и да си говорим, няма да намерим златната среда.

# 260
Впоследствие и реализирано.Писала съм още на 1 страница някъде.И да, признавам си-планирано дете едва след като минахме на ниво-да не мислим за сметки, а да градим , да трупаме блага.Благодарение на това днес в кризата имаме на какво да се облегнем.Имаше го и варианта-веднага, породени, или макар и не породени-но по-рано.Но нямаше да имаме тези натрупани блага, които да ни позволят да се замислим не, защото човек често си мисли такива неща, а да реализираме.Принципно и двете ни деца са планирани и то след излизане от труден период.
Клеми, през цялото време аз говоря за необходим минимум.Това изключва почивки и адидас. PeaceА златната среда е нещо чудесно, аз лично за себе си съм намерила такава , е, налага се т време на време да напрягам мишци, но...старая се.

# 261
  • Sofia
Защото обожавам децата.Те придават смисъл и цвят на живота ми. Носят ми радост и ме възпитават.
Винаги съм искала да имам три деца. И все още мечтая за това Simple Smile

# 262
Ананас - ти откъде разбра, че не се приема модела с едно дете? Точно на запад е известен модела DINK. Знаеш ли какво означава? Двоен доход, без деца. Хората избират дори да живеят без деца, но да живеят добре Simple Smile
Доколкото знам България и Украйна водят световната класация по най-бързо застаряващо население в света , а в ЕС сме на последно място по раждаемост. Когато съм пътувала в Европа е обичайно да видиш майки с по 3 дечица на улицата ,а не само по телевизията като тук. Ходихме есента във Франция там и семействата с 4 деца не са изключение и съвсем не са от дъното на социалната стълбица, както някои тук високомерно ще се изкажат. За Америка да не говорим . А и аз ще задам един доста гадничък въпрос. Има една народна поговорка "С едно дете ,без дете". Не се ли страхуват родителите да останат с едно дете. Много очаквания, а и страхове не се ли струпват върху това човече. Аз да си призная съм се замисляла и над тези неща.

# 263
 ooooh!
загубата на дете е много тежък момент.Много.Да се "утешаваш" , че си имаш още едно е..... SickНякак за мен двете ми деца са две, отделни, различни , няма как едното да е като застраховка ако остана без другото... Sick

# 264
А и аз ще задам един доста гадничък въпрос. Има една народна поговорка "С едно дете ,без дете"Не се ли страхуват родителите да останат с едно дете..

Евала, голяма глупост написа!

# 265
. А и аз ще задам един доста гадничък въпрос. Има една народна поговорка "С едно дете ,без дете". Не се ли страхуват родителите да останат с едно дете. Много очаквания, а и страхове не се ли струпват върху това човече. Аз да си призная съм се замисляла и над тези неща.

То как ли човек да не се сети за тези неща като всеки, който не му е работа почне да му обяснява и разяснява защо и как не е хубаво с едно дете.

# 266
Дали имаш едно или пет деца - ако си болно-амбициозен - ще имаш големи очаквания за всички. Или мислиш, че едното ако не успее - ще го прежалиш, да дадеш път на другото  Joy

# 267
аз...друго разбрах, не иде реч май за развитие и успеваемост на детето, а ако ти умре едното-друго да ти остане за утеха.Извинете, ако не съм разбрала правилно.

# 268
аз...друго разбрах, не иде реч май за развитие и успеваемост на детето, а ако ти умре едното-друго да ти остане за утеха.Извинете, ако не съм разбрала правилно.

правилно си разбрала, често съм го чувала като довод

# 269
Абе аз пак чета - ама не виждам такова нещо  Thinking
Иначе да, имаш две - едното умира и ти нямаш проблеми, щото имаш второ. Ами то ако умре?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт