AVON само за представители - КАМПАНИЯ 11 -Тема 48

• 40 147
  • 783
  •   1
Отговори
# 690
03715 пръстен NIXE

# 691
някои има ли вече каталог 14 на бг  Rolling Eyes

# 692
  • София
някои има ли вече каталог 14 на бг  Rolling Eyes
Зоналните мениджъри и може би някои координатори.

# 693
някои има ли вече каталог 14 на бг  Rolling Eyes

Заповядай, някой преди това го беше пуснал Simple Smile

http://www.album.bg/dimislava/images/16523659/

# 694
  • Там някъде нейде !!!
От месец насам от Ейвън се опитват да ме изкарат извън нерви. Поръчката ми трябваше да пристигне вчера, а още я няма.  #2gunfire #Cussing out Бясна съм им, за трети път си разкарвам клиенка днес.

# 695
някои има ли вече каталог 14 на бг  Rolling Eyes

Заповядай, някой преди това го беше пуснал Simple Smile

http://www.album.bg/dimislava/images/16523659/

[/quote
благодаря
явно не съм търсила както трябва

# 696
От месец насам от Ейвън се опитват да ме изкарат извън нерви. Поръчката ми трябваше да пристигне вчера, а още я няма.  #2gunfire #Cussing out Бясна съм им, за трети път си разкарвам клиенка днес.

Споко не искарват само тебе.  #2gunfire

# 697
  • София
Обърках се и пуснах една добавка два пъти, обадих се по телефона, ама там ми казаха, че получавали информация чак след един час  ooooh!
И сега какво, чакам и се моля междувременно да не я фактурират  Praynig  Tired

Откъде се пуска мейл, че нещо не мога да открия опцията?

# 698
  • о`майна лунна нощ е
Имам нужда от помощ от пловдивчани - поръчаха ми Регенерираща терапия за областта на шията и деколтето от серията ССС - кат. № 35444 - 6,90 лв., но нямам събрана поръчка за експресна и не мога да я пусна.
Ако някой от вас ще прави заявка, моля да ме включи в нея  с 1 бр. Praynig

# 699
  • София
Здравейте, колко мноого сте изписали за 10 дена, едвам ви изчетох. ooooh! Аз вече чакам с нетърпение кампания 12, наистина слънцезащитните от Панорамата са на е*ати "специалната цена". Joy Аз си мислех,че тези от Ейвън ще вземат да махнат датите за редовни поръчки и ще може да си поръчваме, когато си искаме, а те не само,че няма да го направят, ами и експресните пак ще ги връщат на старото ниво. Crossing Arms Не мога да им разбера логиката... newsm78

# 700
  • о`майна лунна нощ е
Обръщам внимание на всички, които са решили да се възползват от офертата за парфюми и т.в. на стойност 100 лв., за да получат подарък портмоне:
В панорамата към к.12 е дадена комисионна програма с отстъпка от 30 % при поръчката на 2 и повече парфюма Унгаро. Това ни улеснява за достигане на 100-те лева и дава добра отстъпка за нас.

# 701
Здравейте на всички-искам да попитам комплектите включват ли се в програмата за портомонето newsm78

# 702
Леле колко много сте изписали докато ме е нямало... Shocked
Аз вече събирам поръчки за К12,но нещо много слабо върви. Tired

# 703
  • София
Обърках се и пуснах една добавка два пъти, обадих се по телефона, ама там ми казаха, че получавали информация чак след един час  ooooh!
И сега какво, чакам и се моля междувременно да не я фактурират  Praynig  Tired

Откъде се пуска мейл, че нещо не мога да открия опцията?
не съм видяла директно да може
трябва да им пратиш на contact_avon.bulgaria@avon.com

# 704
Здравейте на всички-искам да попитам комплектите включват ли се в програмата за портомонето newsm78

само цената па парфюма ще е влючена,т.е при фактурирането всеки продукт от комплекта си излиза с отделна цена
от комплект INDIVIDUAL Blue за него комплект 21 лв-тоал.вода е била на 13,40 лв без отстъпката

Общи условия

Активация на акаунт