AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 26 979
  • 387
  •   1
Отговори
# 165
харесах си Cafe au Lait - стр. 36 - червило. Кажете ми повече за червилата от тази серия. Не съм дистрибутор на AVON.

# 166
  • София
Мерси,Monadirs! Този четворният беше невероятен, блестящ, макар, че и на него най-тъмно розовото му беше прекалено и аз също не го използвах.
kolibka , цветът който си си харесала е един от най-хубавите от серията, самите червила не са кой знае какво, но не са и съвсем лоши, като за парите си са ОК. Peace

# 167
Кой от шампоаните Naturals е подходящ за мазна коса?Този със зелен лимон и страсниче дали става? Клиентката досега е ползвала с банан и кокос.

# 168
Момичета интересува ме има ли ефект прилагането на маската-гел за лице от серия "Planet spa" - водорасли от гръцките морета

# 169
  • София
Точно този със зеленият лимон е подходящ за мазна коса. Този с банана е за суха и увредена, аз много го харесвах, жалко, че го спряха.

# 170
Благодаря, kashmir. В старата версия на шампоана с лимон пише и за мазна коса, а в новия не - затова се зачудих.

Аз съм доволна от пилинг маската с водораслите, ако за нея става въпрос.

# 171
Момичета интересува ме има ли ефект прилагането на маската-гел за лице от серия "Planet spa" - водорасли от гръцките морета

Маската е добра. Почиства мъртвите клетки и свива леко порите. Бързо се слага и сваля - за мен това е голямо предимство. Лицето изглежда леко отпочинало.

# 172
Някой има ли впечатления от Блестящия лосион Brazil beat , колко е блестящ и издържа ли на слънце  newsm78

Вижда се, че блести само на слънце. Ако си на сянка - не блести. Аз изкарвам по цял ден светкща  снего. Определено седи много нежно и приятно.
Аз към този въпрос искам да добавя ,попива ли бързо лосиона?
И има ли лепкащ ефект след като се намажеш или кожата стои гладка?

# 173
  • Провинция
Преди повече от година,а може би и две,имаше една тоалетна вода Лавандула,другата беше Лилия,ако не се лъжа имаше и Роза.Към тях имаше и крем за тяло в същите аромати 200-250мл.Лавандуловия крем беше лилав на цвят и много дълготраен.Някой знае ли да ли ги има още и защо ги спряха?

# 174
  • Провинция
Някой има ли впечатления от Блестящия лосион Brazil beat , колко е блестящ и издържа ли на слънце  newsm78

Вижда се, че блести само на слънце. Ако си на сянка - не блести. Аз изкарвам по цял ден светкща  снего. Определено седи много нежно и приятно.

Не го намирам този лосион в каталога,може ли да кажете страничка и серия.Нали от 11К?

# 175
Преди повече от година,а може би и две,имаше една тоалетна вода Лавандула,другата беше Лилия,ако не се лъжа имаше и Роза.Към тях имаше и крем за тяло в същите аромати 200-250мл.Лавандуловия крем беше лилав на цвят и много дълготраен.Някой знае ли да ли ги има още и защо ги спряха?

Отдавна ги няма,не са обновени а направо ги спряха.

# 176
комплекта TRUDY от стр.61 дали ще го пуснат в следващите каталози?
Дистрибуторката ми вече не поръчва.

# 177
  • Провинция
Някой пробвал ли е овлажняващите желета за тяло на naturals? Интересува ме дали попиват веднага в кожата и дали остават някакъв филм по нея?  newsm78

Имам ги и двете.Ухаят много сладко.Иначе хидратират ми кожата,която е суха,само ако се намажа по-обилно.Попиват добре,а сега след морето като съм потъмняла,и след мазане с желетата кожата ми стой лъскава.

# 178

Не го намирам този лосион в каталога,може ли да кажете страничка и серия.Нали от 11К?
Не не е от 11К ,има го в 13К.

# 179
  • София
Моля ви кажете, ако знате цвят Sand Beige от новият минерален фон дьо тен на кой цвят от другите фон дьо тени отговаря?

Общи условия

Активация на акаунт