AVON- обсъждане на продукти 11-12 кампания

• 26 983
  • 387
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Аз искам да попитам за серията за крака с лавандула - някакви отзиви?  Thinking  Grinning
Имам терапията - разкошна е! Ароматът е лек и ненатрапчив, консистенцията е гъста и пухкава и като си намажа краката вечерта, сутринта са мекички и хидратирани. Препоръчвам с две ръце (както и педикюристката ми, която също я пробва)  Peace

# 211
bradata, благодаря ти - убеди ме   Peace

# 212
и аз потвърждавам за терапията,заслужава си Peace

# 213
момичета а сенките четворка кремообразните никой ли не е пробвал,спешно ми трябва мнение да знам дали да си поръчам,интересува ме дали се размазват след като са кремообразни,или се събират отгоре на клепача

# 214
А относно омекотяващата глинена маска с лавандула  как се процедира - колко време се стои с нея, измива ли се, след това ли се нанася крема или лосиона?  Thinking  Grinning

# 215
  • Варна
И аз имам едно въпросче - струва ми се, че е време да започна да използвам по-редовно крем за лице и в тази връзка да попитам какви са вашите отзиви за комплектът Total Radiance за нормална кожа, заедно с почистващите лосиони. А също ме интересува и гелът за очи Solutions Plus Total Radiance  - има ли ефект от него  newsm78

А и друго - съществува ли мостра на Златната емулсия за нощна употреба Anew Ultimate?

Благодаря предварително за помощта  Hug

# 216
момичета някой дали вече е пробвал новите сенки четворка кремообразните и какви са отзивите

За кои сенки става въпрос от Колор тренд  кутията "Красиви очи" ли? И при тях има един нов нюанс. Много са хубави тези сенки. много добре стоят на клепача, не се събират в гънките, много съм доволна от тях.

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 23:29 от danisev

# 217
  • София
И аз имам едно въпросче - струва ми се, че е време да започна да използвам по-редовно крем за лице и в тази връзка да попитам какви са вашите отзиви за комплектът Total Radiance за нормална кожа, заедно с почистващите лосиони. А също ме интересува и гелът за очи Solutions Plus Total Radiance  - има ли ефект от него  newsm78

А и друго - съществува ли мостра на Златната емулсия за нощна употреба Anew Ultimate?

Благодаря предварително за помощта  Hug

За кремовете на Solutions и лосионите имам много добри впечатления. Важно е да се вземе подходящия за кожата крем. Лосионите отдавна ги ползвам и съм доволна. За крема за очи лично аз ползвам на ANEW, тъй като имам тъмни кръгове под очите.
Има мостри на Златната емулсия за нощна употреба Anew Ultimate .

# 218
  • Бургас
А относно омекотяващата глинена маска с лавандула  как се процедира - колко време се стои с нея, измива ли се, след това ли се нанася крема или лосиона?  Thinking  Grinning
Намазваш си хубаво стъпалата и ги вирваш някъде  Mr. Green Стоиш така около 10-15 минути докато позасъхне маската (на глинена основа е), като това е най-трудоемкото от цялата процедура (аз съм си намерила начин, по който краката ми са във въздуха без да се опират никъде и без да се уморяват, но е малко  Embarassed), след което обилно отмиваш с вода и намазваш с терапията или с друг крем за крака за по-добър ефект  Peace

# 219
Намазваш си хубаво стъпалата и ги вирваш някъде  Mr. Green Стоиш така около 10-15 минути докато позасъхне маската (на глинена основа е), като това е най-трудоемкото от цялата процедура (аз съм си намерила начин, по който краката ми са във въздуха без да се опират никъде и без да се уморяват, но е малко  Embarassed), след което обилно отмиваш с вода и намазваш с терапията или с друг крем за крака за по-добър ефект  Peace
Много ти благодаря  newsm51

# 220
аз пък искам да попитам за перлите за лице от серията ЛИИВ ботаникъл ,какво представляват и за серума някой ако има впечатления...че ми се струват интересни ...и сега са намалени
БЛАГОДАРЯ  Simple Smile

# 221
Някой да има отзиви или реална снимка на часовника със седеф или другият от този каталог...
Ето снимка на часовник от к12

# 222
 Някой дали я има новата чанта Lynelle от каталог 12, че съм и хвърлила око да я видя на снимчица Rolling Eyes!

# 223
Някой дали я има новата чанта Lynelle от каталог 12, че съм и хвърлила око да я видя на снимчица Rolling Eyes!
http://media.snimka.bg/4036/014327206-big.jpg
http://media.snimka.bg/4036/014327205-big.jpg
Споделям снимки с удоволствие Heart Eyes

# 224
Благодаря ти много Crystal Bell  Hug! Харесва ми чантата ,ще си я взема!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт