Режимите на Ипократис 13

• 72 206
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз тайничко си ви чета Embarassed,ще правя едни изследвания тази седмица,после ще посетя ендокринолога си и след това смятам да се присъединя към вас.Понеже нямам възможност да посетя лично Ипократис,ще помоля SharenaSol да сподели нейния режим(гледам,че добре се справяш) Mr. Greenнаколко примерни дни.... Praynig

# 286
kali-76
прати ми мейла си на лични, опитах се да копирам таблицата с режима тук, но не става, а не ми се играе да преписвам, целият режим направо ще ти пратя

днес си направих супа:

http://www.kulinarno-joana.com/2009/11/red-pepper-soup-with-lime/

под 300 калории за цялата супа, пасва идеално на "голямата салата със сирене", само дето вместо сирене слагам зехтин малко, има много вода в нея, засища и убива апетита, въобще - страхотна

# 287
Здравейте момичета,

Аз се връщам от почивка - малко на планина  Mr. Green утре ще видим дали има поражения  Wink четвъртък ми беше свободният ден хапнах доста - все пак е свободен ден през другите дни гледах да не преяждам с малки издънки  Mr. Green От понеделник ще започна 3та седмица на диетата

SharenaSol  ооо аз съм царица по оправданията  Joy винаги ще намеря повод , заради , който ще наруша диетата ooooh! най-стриктна бях когато за първи път отидох при Ипо Rolling Eyes 3 месеца без издънки !! А на теб браво  smile3501 smile3501 4.5 кг за един месец си е супер постижение

TedyV  никакво бягане от строя... само така те искам режимна   bouquet

jorjeto по принцип всеки си има различна диета, тази на първа страница  е диетата на nepukistka! За мен Дюкан е много крайна диета, както и лунуването , но това е въпрос на лична преценка   bouquet

kali-76  добре дошла   bouquet

# 288
  • here, there, everywhere
Айде Aia само така. 3 седмици си е супер.  Wink
Аз су6то след 1 посе6тение при Ипо бях изрядна. Сега лесно правя нару6ения. Тогава не си го и помислях.
SharenaSol ти ли ре6и да си на свободен режим или Ипо ти го препоръ4а

# 289
Айде Aia само така. 3 седмици си е супер.  Wink
Аз су6то след 1 посе6тение при Ипо бях изрядна. Сега лесно правя нару6ения. Тогава не си го и помислях.

Да 2-те седмици минаха и 3та започвам  Wink  Аз когато бях изрядна наистина бях кожа и кости  Laughing даже близките се бяха притеснили да не стана анорексичка  Mr. Green мислеха , че  гладувам! Относно свободният ден Ипо винаги казва да не се лишаваме от него  bouquet

Аз днеска гледам малко по диетично да мине денят : сутринта - голяма порция зърнена закуска с прясно мляко ; обяд шопска салата със сирене; следобедна закуска 1 банан... мисля за вечеря да си направа една пилешка пържола със салата

# 290
Айде Aia само така. 3 седмици си е супер.  Wink
не е свободен режим мойто  Peace само разнообразявам яденетата, Ипо казва че трябва да се стремим да спазваме поне на 80% режима всеки ден... понякога ако не ми се яде или няма как да си приготвя нещо по режима както му е ред, ям нещо друго от режима - примерно заменям яйца със салата
при мен се получава така че последните две седмици правя по два свободни полудни, което не е добре, искам да се науча да е по 1 ден

хубавото обаче е че като засвободствам съм много капризна - не ям какво да е, а си подбирам и така ям в малки количества и на малки хапки/глътки

и в крайна сметка, продължавам ли да свалям, значи всичко е наред, мен не толкова ме притеснява свалянето колкото как ще задържа веднъж като сваля...

# 291
мхм, днес режимна, вчера се подхлъзнах малко  Mr. Green с едни сладки неща, ама се спрях овреме

днес тичах в парка и даже си купих маратонки специално за тичане
съчетавайки спорт с режима си гарантирам по-трайно отслабване, надявам се  Money

# 292
Здравейте момичета и от мен ! Мисля, да се присъединя към вас Simple Smile
От няколко дни се чудя какъв режим на хранене да подхвана, защото в последния месец-2 качих няколко килограма, а и преди това имах какво да свалям, та с 2 думи -положението стана сериозно.  Cry Cry По принцип като цяло семейството ми (от страна на майка ми) сме предразположени към напълняване (имам предвид себе си, сестра ми и братовчедка ми) .  Sad
Като цел искам първоначално да сваля поне 10 кг  Praynig , а по нататъка още 5-6  Rolling Eyes
Вчера вечерта прочетох много от вашите стари теми и се надъхах, че може би трябва да пробвам някой от вашите режими. Тъй като живея във Варна, нямам възможност лично да отида при Ипо.. Братовчедка ми, която живее обаче в София е ходила при него преди няколко години и наистина имало ефект, даже ми беше дала режима си , който бях пробвала за около 2 седмици (бях стриктна при това  Whistling) и наистина бях се почувствала добре. но като всяко нещо след това отново започнах да се храня с лоша храна..  Лошото е , че не мога да намеря къде съм сложила листа с режима  Thinking и ще си избера някой от вашите. По спомени обаче се сетих някои от нещата, които пишеше като указания  : например фигурираха някакви витамини и затова ви питам знаете ли нещо по въпроса  newsm78 (извинявам се предварително ако някъде го пише, но не съм го намерила), а също имам едно питане към режимните - активията може ли да се замени с друго мляко, тъй като много не ми се нрави..  Wink
Благодаря предварително за отговорите и мисля от утре да започвам Wink
И да не забравя - от около 2 седмици започнах да ходя на пилатес  Flutter

# 293
Здравейте,

Днес съм режимна... отдавна не съм била чак толкова стриктна както сега Mr. Green решила съм да постигна същите резултати както първият път , че лятото скоро ще дойде Mr. Green

SharenaSol това със спорта е супер , но нещо много ме мързи да ходя  Confused  а на теб браво

lubov_f_  добре дошла  welcome По принцип при Ипо  целта е да ни научи да се храним редовно ; какво да ядем и колко.  Можеш да си избереш режим близък до твоя вкус... ако не намериш пиши на лични ще ти пратя  Wink ! Активията не е задължителна - при първата среща той те разпитва какво обичаш да ядеш и какво не ... ако не ядеш яйца или активия или шунка просто я заменя с нещо което ядеш. Активията се замества с каквото и да е плодово мляко или кисело мляко във същото количество  Wink Витамините вече не ги изписва... трябва да се внимава с тях  ето ти схемата , но не ги пий повече от месец или се консултирай с лекар .
Витамини,минерали и др. хранителни добавки.

Закуска :1 разтв.табл. вит.с(1000mg), 2 хапчета невробекс.1 хапче витА.

Обяд: 2 хапчета невробекс.

Вечеря: 1 разтв.табл. някакъв мултивитамин с минерали 1 хапче витЕ.

Ето линк с диети http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302669

# 294
lubov_f_  здрасти,
не е нужно да се виждаш с Ипократис или с който и да е, за да се справиш успешно и да свалиш килата. Както и друго - добре ще е да възприемеш режима като нов начин на живот, а не като влак от който можеш да слизаш и да се качваш когато ти писне - дори ако правиш грешки, бързо се връщай на влака и не му мисли, спазвай режима.
Ето аз днес ходих на йога - час и половина асани и потене. Толкова се скапах че не се въздържах и в кафенето си взех покрай млякото и миниатюрно шоколадче. Изядох 15 грама и ми беше малко тъпо. Но си казвам, да, тренирах, изядох пустите две парчета шоколад, но това е нищо на фона на общото постоянство. Мисля да мисля дългосрочно този път, да си изградя навици за цял живот, това да ям и да съм нещастна с яденето не си е работа.

витамините са важни, защото поддържат настроението, аз пия Центрум сега, сменям ги с Невробекс, но не пия всичко наведнъж и чат-пат им правя почивки
иначе ми се вижда твърде много това което предписваше Ипо преди

Aia, супер че си режимна, да нямаш скоро час при Ипо  Sunglasses

# 295
Здравейте !  Simple Smile  От днес официално започвам  Peace  Wink

Aia благодаря за инфото за витамините, наистина са доста, не мисля да ги пия всичките , сигурно и затова Ипо е спрял да ги изписва.

SharenaSol благодаря и на теб  Wink намерих твоя режим из старите теми. Много ми хареса как използва метафората за влака
Цитат
добре ще е да възприемеш режима като нов начин на живот, а не като влак от който можеш да слизаш и да се качваш когато ти писне - дори ако правиш грешки, бързо се връщай на влака и не му мисли, спазвай режима.
и аз искам точно това да направя - да се превъзпитам от към хранене  Embarassed
Вчера го изкарах много леко - на плодчета и супички  Whistling , чак аз се учудих  Flutter
Утре заминавам и няма да мога да пиша няколко дни, но след това ще докладвам как е положението  Simple Smile само малко ме притеснява факта, че ще посетя баба , което ще рече, че жената ще е приготвила много вкусотийки  #Crazy , но аз предварително се подготвям да и кажа ''Не''  Naughty

Вчера нещо ми дойде музата и измислих едно скромно стихче  Blush, което реших да споделя с вас  с пожелание за един хубав слънчев ден Nature Sunny , повече воля и свалени килограми  Wink

''Хайде с мене се хвани,
режимът на Ипо спази,
и до лятото слаба мадама стани!
Няма да е лесно,
това всеки знай го,
но не се отказвай ти ,
а до желаните килца се стопи ! ''  Sunglasses

# 296
SharenaSol не нямам ... след 2-3 седмици ще ходя, но този път трябва да се представя супер  Rolling Eyes че последните 2 пъти стоя все в застой понеже не спазвам  диетата  Laughing браво за спорта а издънката е незабележима  Peace

Annett  при баба важното е да хапнеш малко и да станеш от масата  Mr. Green че останеш ли на масата няма как да устоиш на вкусотийките  Flutter Стихчето е супер  Heart Eyes може новата тема да е :  режимът на Ипо спази и до лятото слаба мадама стани  Heart Eyes

# 297
уф че хубаво стихче Annett , харесва ми духа ти

така... за 9 дни с два свободни и през останалото време спазване на 80%съм свалила половин кило, което е ок
бавното сваляне е най сигурното сваляне, надявам се
сега си мисля така - изменям си цялата философия към храненето и все отнякъде трябва дапочна. Общо дотук за месец и половина свалени са 8 кила. Ама има още 18,5 кила за сваляне така че има време

# 298
  Днес съм на 80 % режимна... и затова не ми се и пише  Rolling Eyes чудя се дали да не пусна нова тема и да сменя малко визията на темата  Rolling Eyes пък си имаме и име на тамата  newsm78 вие как мислите??

SharenaSol  8 килограма си е направо супер за 1 месец smile3501 браво

# 299
Айа, казаха ми днес че сме преди пълнолуние и сега задържаме вода и затова и не отслабваме по това време
аз затова и не му мисля толкова

ми аз днес съм така : 1банан с 1.ч.л. мед
обяд:1 Активиа, малко по късно обаче - малко чушки на салата с парче месо и
о, срам - 1 шоколадче от "Мерси" кутия... по малко от 30 грама е ама все пак

и сега ще ям риба
кантара ще си покаже.

Общи условия

Активация на акаунт