Тук Дюкан събра ни стотици с излишни килограми - 203

• 21 368
  • 501
  •   1
Отговори
# 375
Сиренето се приема само по 40 гр. дневно независимо от вида,аз ги редувам един ден-40 гр.- сирене,втория-40 гр. кашкавал и т.н.Този вид хляб мисля,че е добър,но аз го спрях защото не чувствам нужда от него

# 376
BlackSnake,като четях поста ти и ме сви сърцето..........защото подобни мисли са ме налягали и мен.Макар и в по лека форма..........и наистина тук е мястото да споделим страховете си. Hug Hug Hug
Ще успеем да се преборим със лошото самочувствие,дискофорта,лутането........заедно.

# 377
Сиренето се приема само по 40 гр. дневно независимо от вида,аз ги редувам един ден-40 гр.- сирене,втория-40 гр. кашкавал и т.н.Този вид хляб мисля,че е добър,но аз го спрях защото не чувствам нужда от него
Благодаря! То по принцип в книгата пише, че могат да се приемат обезмаслени млечни продукти и смятам, че към тях спада и сиренето, но нали и отделно пише по 40г. сирене дневно за това се обърках и не можех да разбера:) Но сега съм на ясно. Ще си хапвам по 40г.обезмаслено сирене или обикновено и това е, повече не:) А относно хляба, аз сигурно по натам ще го изключа от менюто си, но сега съм едва втори ден в трета фаза и искам да му се насладя, че ми липсваше 3 месеца

# 378
 Добро утро Joy newsm46

Момичета благодаря за комплиментите Hug Hug HugУспях все пак да ви се покажа.Отдавна си мислех,че ви го дължа, защото нямам възможност да присъствам на срещите, а ви познавам почти всички, а вие мене не.
Бялото потниче и любимата ми вече "циганска" пола са ми скъп спомен от Бургас това лято.Това е единствената пола в гардероба, ама може вече да се престраша да нося по-често.

Видях Весето  love001 Радвам се, че си добре   Hug

Шушинка всичко ще се нареди Hug.За съжаление проблемите с щетовидната жлеза са много често срещани сред морските чада.Аз мога да говоря от собствен опит, защото съм го изпитала на два пъти след раждането на сина ми.Преди това никога не бях се сещала да се изследвам.Лекувай се и стой далеч от морето.Спокойствие, никакви ядки и сладки Joy.Щом вече си наясно, всичко ще се нареди сигурна съм  love001 newsm51

Сиси добре завърнала се ще успееш.Добре дошли на всички новички-повечко воля, храна и......тези три неща Joy Joy Joy

Честит Рожден Ден на Поци nbirthday аз с удоволствие чета съветите му.

Мярнах Червилцето и Дж100 прегръщам ви и вас и предайте поздрави на Танчето-страхотно забавна жена Hug Hug Hug

Блеки радвам се, че всички тия лоши мисли са вече зад гърба ти.Радвай се на това, което си постигнала  bouquet

Аз приключих с колоезденето и търкалянето върху топката в къщи Mr. Green,хапнах триците и се готвя за разходка с любимия след обяда.Промяна в кг няма.Доволна съм.

Приятна вечер на вас Hug Hug Hug  bouquet

# 379
       Petenci-cvetenci , слънчице мое страхотна си , грееш и ще ставаш още по - усмихната  Heart Eyes Hug Heart Eyes чаках те с нетърпение да се появиш !
     Блумче  Heart Eyes Hug , Веси  Heart Eyes Hug , Мимиии  Heart Eyes Hug , Боби  Heart Eyes Hug , tqna  Hug Heart Eyes

Тедка , не приемам извинения за следващата среща да си на линия !  Hug

Предииии http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293317&pid=11416185   #Crazy Sick

Сегааа  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293317&pid=13942682

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 19:33 от mmmshushy80

# 380
Гледах снимки - браво, всички изглеждате страхотно! усмихнати, заредени с положителни емоции!

BlackSnake, според мен е съвсем естествено човек да си спомня за преди... За мотивите, които са го накарали да се отърве най-после от килограмите. Най-страхотното и дойстойното за уважение е успехът. Именно личният ви пример за мен е най-мотивиращ!

Аз продължавам с размислите как ще се организирам, за да започна режима и не само, а как ще се организирам оптимално, за да издържа до края. Пътувахме през уикенда и почти невъзможно ми беше да следвам предписаният- хранехме се на вън и нито в един от ресторантите не видях постно месо на  скара, имаше само пастърва - на едното място я предлагаха пържена, но не отказаха да я направят на скара. Кошмарно беше и на закуска - нещо освен варените яйца не ставаше за 1 фаза на Дюкан.
Също така не ми хрумва какво да си взема от нас, когато съм на работа или пък къде ще мога да си го купя в центъра на София?
Ще бъда много благодарна ако ми споделите какви практически неща сте правили от 1 до 3 фаза, за да може да хапвате позволени неща честичко.
А как постъпвате, когато пътувате? или може би няма вариант да се поддържа режима, когато се ходи на работа или се пътува  newsm78

Въпреки множеството въпроси, на които не мога да намеря отговор, ходих да напазарувам. Не обичам извара - само нея не купих, но може и да се наложи...
Дали някъде сте описвали дневните си менюта в различните фази? би било изключително полезно да вникна в нечий друг хранителен режим.

# 381
Стефи от Свищов, smile3504
 smile3513,бързо тука да обясняваш на Ламята , как спазваш режима ,а си цял ден по пътищата на 100 градуса в колата. newsm62

Спасе,само мерак да има,всичко се нагажда.......... Hug

Бях в София на семинар,спахме в Дипломатическия клуб в Горна Баня.
Закуска,скромна блок маса.
Извадих си триците от джоба,невъзмутимо си ги натътрузих в нескафето,без да давам обяснения ,пуснах и малко мляко вътре.
Изядох 2 яйца.Другото не ставаше за храна.
Така три сутрини подред.

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 20:02 от zorita

# 382
Здравейте! Карам си режимна и килцата летят надолу! На 31/7 направих 2 месеца и половина и отчета е следният:
Кг=близо 13
Талия= -12 см
ханш= =-10см
Бедро= - 4 см
Врат =- 3 см
Общо= - 29 см отвсякъде и 13 кг надолу !Ураааааа!

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 20:11 от tanyatais

# 383
Добър вечер
да ви се оплача и същевремено да ви разсмея-преди малко се прибирам от кафенце(пих разбира се минерална водичка) smile3503 и време за вечеря-рибка на скара с лимонов сок  smile3521докато си я приготвях ми потекоха лигите и такмо си я сервирах и служебния ми телефон зваънна  argueа тои бе в другата стая и вечерята ми на масата и котарака под масата така го оставих и нали бързам да дигна телефона и не му обарнах много внимание и като се връщам newsm77 любимата ми космата топка се надвесила върху чинията и си хапва сладко сладко- smile3511маа горкото коте от два месеца само месо яде втръсна му-ако знаете кога бях на П+З си палних тиквички с кайма горкото яде само тиквичката а каймата я оставя и тои отслабна   в мойта къща сме режимни и стриктни   smile3501
Зорита нали съм твоита гордост Heart Eyes благодаря ти че ме търпиш два месеца и ме напътстваш  ааааййййдеееее да слагът да пекат пилета на грил че у вторник отиваме newsm44
лека вечер на всички   261uu и утре сутрин много минусчета   remybussi
:gydi

# 384
Талии, тези ми размисли са от преди ...от периода на омагьосания кръг на йо йо-то ! ( когато постигна 1/2 от поставената цел ще ви покажа снимки от преди ( АМА БАШ ОТ ПРЕДИ ) )! )  Peace
Пожелавам ти страхотна почивка ! Да си починеш, много ще ми липсваш ! Като се върнеш , искам снимки!!  Heart Eyes Hug

Петенце-цветенце !! Ама как ти ходи ника само !! Толкова си нежна, красива... истинско цвете !!  Hug

Шушка, все едно гледам друга жена !  Shocked ..Само усмивката е останала..ама тя пък ти е разкошна !! И преди и сега !! Но сега си супер мацка! Hug

Ламята Неспаска , ами нормално е , че когато сме на почивка не можем да разчитаме на пълен режим. Но поне може да планираме почивките така че да съвпадат с дни на ПЗ.
Важно е сутрин да има трици и мляко. На обяд винаги можем да си поръчаме 1/2 пиле на грил ( ами обезкожваме го, кво да го правим !   hahaha ) или риба на скара ( мажат скарата с олио, но няма как , почивката е все пак най-много 10 дни ) или пилешка пържола на скара...Гадно е защото морето ( аз там почивам ) предлага безброй изкушения..но както е казала навремето Нанси Рейгън " Достатъчно е да кажеш НЕ ! "  Joy. А за работа аз лично си готвя от предния ден.. Омлет, месо, зеленчуци за салата когато се полагат..но ние на работа имаме условия да си я направим де...
За режима не Дюкан е важно ( според мен ) да си приготвяш храната вкъщи...защото ако ще се разчита само на готови пържоли..не не мерси !!! Sick  Stop

stefi_svishtov  Joy

tanyatais , бравооо !!!  Hug Hug

# 385
Правилно мила моя само мерак да има и всичко става Hug
сутрин за закуска трички с кисело млекце-на обед пиленце на грил иии мноооогггггоооо вода абе за всичко си има решение стига да има желание
преди да идеш на работа през магазини не минаваш ли? не излизаш ли от къщи-опечи си някоя рибка някое пиленце и като минеш през някое магазинче и млекце си вземи и си хапни кат бял човек на обед или пак като огладнееш-и да нямаш време все ще намериш 10-15 мин да хапнеш Naughty не се предавай Ламята неСпаска

Последна редакция: нд, 02 авг 2009, 20:13 от stefi_svishtov

# 386
Момичетааа,пускам малко снимки от вчерашната среща в Дивака
Извинявам се,че не го направих по-рано,но последни дни преди заминаването се събират 1000 задачи Grinning
Толкова съм "зарибена" след като се видях лично с някои от момичетата вчера,само мога да кажа на всички,които имат възможност да ходят по-често на срещички,невероятен кеф!!и мноого смях..и толкова позитивна енергия..
За съжаление нямам кантар тука,за да се премеря и да ви докладвам дали имам минусче
За всички Hug Hug Hug

http://bg.fotoalbum.eu/zorana4014/a318315

ако иска парола 1234

# 387
Така, да вземе и готината ученичка да се изкаже  - Блекиииииииииииииии   Hug  Heart Eyes  

Блумхенченцеееееееееее - ти под контрол ли си  Hug  Heart Eyes

Мирка  Heart Eyes

Мименсита - честито ти намаление- как е полата  Hug

На Ламята неСпаска ще и препоръчам да чете "Полезна информация" и "Често задавани въпроси" в ето този блогсайт http://dukanskirecepti.wordpress.com/

На Поци - Честит Рожден Ден   bouquet

И като една амнезирала дюканка естествено забравих какво още щях да пиша, затова  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 388
  • София
Ще бъда много благодарна ако ми споделите какви практически неща сте правили от 1 до 3 фаза, за да може да хапвате позволени неща честичко. [/color]
А как постъпвате, когато пътувате? или може би няма вариант да се поддържа режима, когато се ходи на работа или се пътува  newsm78

Не знам дали това е отговор на въпроса ти, но ще ти кажа, какво правех аз докато още само четях първия пост десетки пъти, четях книгата и се питах дали моят случай с щитовитната ми жлеза ще се увенчае с този режим с успех или ще бъде поредното ми разочарование: придържах се към позволените неща в ПЗ дните, хлебни и тестени не хапвам от доста време, само плодовете ми липсваха. Много разнообразни неща се получават, общо взето има само няколко типа неща, които трябва да се избягват, лесно е. Единственото прегрешение, което си позволявах беше пилешката кожа, но само когато е супер препечена, но като започнах с режима казах и на нея "стига", плодове също хапвах, но в една позволена доза за трета фаза - 1 плод или шепа от дребните. Та за случаите, когато има пътуване, понеже не винаги можеш да нагодиш почивката си спрямо тези дни, мисля, че е по-добрия вариант от пълното неспазване на режима, пък и то само до момента, когато вече се позиционираш за дълго на сигурно място и можеш да контролираш храната си.

# 389
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Аз прелитам само да ви пожелая хубава нощ и красиви сънища

Общи условия

Активация на акаунт